| |
| Autor |
Mesaj |
bezz Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007 Mesaje: 1011 Locație: on a vibe
|
Trimis: Mie Dec 10, 2008 2:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
frecventa? huh? tu cumperi un lucru strict dupa specificatii?
incerc sa nu mai recomand brand-uri direct, ci doar sa sfatuiesc doritorii sa asculte optiunile lor, si apoi sa ia o decizie. be-loud au un magazin si un atelier bine "garnisit" asa ca cel mai bine ar fi sa dai o fuga pe la ei si sa asculti tot ce gasesti ... si helix, si dls, si in phase, si coustic, si mb quart ... te vor ajuta si baietii, sunt convins.
mai mult de atat nu-ti pot spune, pentru ca-s convins ca gusturile tale in materie de audio nu pot coincide cu ale mele. _________________ loud & proud member of SQNLL team
high energy music expression  |
|
| Sus |
|
 |
moisoiu Priceput
Data înscrierii: 11/Apr/2008 Mesaje: 211 Locație: Oradea
|
Trimis: Mie Dec 10, 2008 8:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
bine adevarul e ca eu sunt din Oradea iar pana in bucuresti e cam mult vreo 600 si nu stiu cat de km dar cred ca o sa raman la GZ ca am audit doar lauda asta inseamna ca e bine  |
|
| Sus |
|
 |
bezz Audiofil

|
Trimis: Mie Dec 10, 2008 11:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
oradea?
providius e din oradea, ssrli e din cluj, poate te sfatuiesc ei si te ajuta si la instalare... vorbeste cu ei, they're pro's .
daca-ti treceai locatia sub avatar stiam si eu ce sa-ti spun... _________________ loud & proud member of SQNLL team
high energy music expression 
Ultima modificare efectuată de către bezz la Joi Dec 11, 2008 12:04 am, modificat de 1 dată în total |
|
| Sus |
|
 |
moisoiu Priceput
|
Trimis: Joi Dec 11, 2008 12:00 am Titlul subiectului: |
|
|
| hmm da e frumos ...dar cum sa iti zic nu am un buget mare am zis ca incep asa incet incet si am zis sa incep cu boxele din spate si dupa aia incet incet sistem in fata amplificator si dupa aia subwoofer etc. si insonorizare etc |
|
| Sus |
|
 |
bezz Audiofil

|
Trimis: Joi Dec 11, 2008 12:05 am Titlul subiectului: |
|
|
in cazul asta arunci cu banii montandu-ti boxe in spate care nu se vor auzi si vor strica si sunetul. e o investitie inutila. _________________ loud & proud member of SQNLL team
|
| Sus |
|
 |
moisoiu Priceput
|
Trimis: Joi Dec 11, 2008 1:33 am Titlul subiectului: |
|
|
| bine dar zic in timp .... adica asa tot la 2 luni pun ceva nou .. insonorizare etc. etc. |
|
| Sus |
|
 |
bezz Audiofil

|
Trimis: Joi Dec 11, 2008 3:12 am Titlul subiectului: |
|
|
daca intentionezi sa-ti instalezi corect niste difuzoare amplificate in usile fata, alea din spate vor deveni inutile. dar, nu ma asculta, ia-ti acum difuzoare spate, insa peste cateva luni cand o sa le vinzi la bursa sa nu te enervezi ca nu iei nici juma' de pret pe ele . _________________ loud & proud member of SQNLL team
|
| Sus |
|
 |
moisoiu Priceput
|
Trimis: Joi Dec 11, 2008 6:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
| atunci cam ce sistem imi poti recomanda pe fata pana in 2.3 mil sau daca e peste 2.3 mil sa nu depaseasca 2.6 mil sa zicem (fac sacrifici mai mari) |
|
| Sus |
|
 |
moisoiu Priceput
|
Trimis: Dum Dec 14, 2008 1:21 am Titlul subiectului: |
|
|
ca sa nu deschid alt topc ce parere aveti de firma Juice la partea de boxe ? a testat cineva? le-a trecut prin mana sa le auda niste pareri ? pro contra? ca pretul vad ca e destul de bun
multumesc anticipat |
|
| Sus |
|
 |
Pigoo Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008 Mesaje: 1625 Locație: Constanta
|
|
| Sus |
|
 |
moisoiu Priceput
|
Trimis: Dum Dec 14, 2008 12:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
hmmm cred ca o sa iau DLS pana la urma dar am o ultima intrebare
DLS e chiar asa de bun .... ? ca sincer vad foarte laudata firma le-ai ascultat ?? imi dai o parere ? cam cum se aude (si daca le-ai ascultat pe amplificator sau direct) ms mult
edit:
nu stiu ce am cu GZ dar ce parere ai despre sistemul acesta? ->http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Ground_Zero/Sisteme/GZIC_650/ l-ai ascultat cumva din greseala ? (nu de alta dar imi place cum arata) cat despre crossover vad ca e mai mic cu 6 db fata de DLS ceea ce ma face sa merg inapoi la DLS |
|
| Sus |
|
 |
bezz Audiofil

|
Trimis: Dum Dec 14, 2008 12:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu-s mare sfaraiala...
au fost ceva, acum cativa ani, dar de ani buni toate produsele lor vin din china... foarte comerciale.
sunt ok dls, dar nu rupi gura targului... se poate mai bine. _________________ loud & proud member of SQNLL team
|
| Sus |
|
 |
Pigoo Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008 Mesaje: 1625 Locație: Constanta
|
Trimis: Dum Dec 14, 2008 1:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
| ti-am recomandat dls b6a pt ca la 230ron nu prea gasesti altceva mai ok . eu detin o pereche si se aud foarte ok pe partea midbass-tweeter atat amplificate(magnat rx44) cat si neamplificate pe un alpine ida-x200 unde se vede ca hu-ul intra in cliping iar difuzoarele nici nu au ajuns la potentialul lor maxim. sa fiu mai concis... pe amplif se auzeau mai tare si mai vioi decat pe player , iar asta din cauza ca playerul are doar ~20w rms .. pe cand eu din amplificator dat la ~jumate le dadeam aproape 50w cat scrie pe specificatii . |
|
| Sus |
|
 |
moisoiu Priceput
|
Trimis: Dum Dec 14, 2008 4:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
ok mersi mult cred ca o sa dau comanda ca de craciun sa le am montare
cadou de mos craciun .... ho ho ho ))
Multumesc mult de sfaturi (apropo nu stie nimeni ce va tutorial de insonorizari ? adica cate foite de care sa iau cum sa le montez... etc. ? si cum se aplica
multumesc mult |
|
| Sus |
|
 |
moisoiu Priceput
|
|
| Sus |
|
 |