Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Recomandare
Du-te la pagina 1, 2, 3  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
moisoiu
Priceput

Data înscrierii: 11/Apr/2008
Locație: Oradea

MesajTrimis: Sâm Dec 06, 2008 3:00 pm    Titlul subiectului: Recomandare Răspunde cu citat (quote)

Salut

m-am tot uitam peste forum sa caut niste boxe care sa le pun in spate la dacia logan (Dar toate depasesc bugetul meu)

asa ca va cer parerea, recomandarea
doresc sa pun niste boxe in spate la logan si nu prea stiu ce boxe sa imi pun
Bugetul pentru boxele din spate e de 2.5 mil

ce imi puteti recomanda ?

Later Edit:
Vreau sa mai stiu ce boxe se pot pune in spate ?? ca tot incerc sa ma documentez si din cate inteleg coaxiale se pun in spate si in fata se pun sisteme ... e bine sau nu ?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Pigoo
Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008
Locație: Constanta

MesajTrimis: Dum Dec 07, 2008 2:21 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

in spate incap de 13 dar poti pune si de 16.5 cu ajutorul unui inel adaptor din mdf . daca nu ai amplificator pentru ele atunci nu te uita dupa ceva mai puternic de 50w . coaxialele s-ar potrivi foarte bine acolo , sistem e ok pe fata.. cum ai zis si tu .
nu am idee ce sa iti recomand asa ca am sa las pe altcineva care se pricepe in coaxiale sa o faca .
Sus
moisoiu
Priceput

MesajTrimis: Dum Dec 07, 2008 1:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

hmmm ok inteleg.... dar daca pun niste coaxiale pe spate mai mare de 50 W (cu scopul ca mai tarziu o sa pun amplificator la ele ) ce se poate intampla sau care ar fii problema ?
si inel din mdf unde pot gasi ?
Sus
Pigoo

MesajTrimis: Dum Dec 07, 2008 2:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu se va intampla nimic , doar ca nu le vei asculta la capacitatea lor maxima.
inel gasesti aici la beloud - 50ron perechea
Sus
moisoiu
Priceput

MesajTrimis: Dum Dec 07, 2008 4:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca te rog poti sa imi dai linkul ca mai mult ca sigur ca imi trebuie niste ochelari ca sa pot vedea si eu alea ca numai nu le gasesc Embarassed
Sus
Pigoo

MesajTrimis: Dum Dec 07, 2008 5:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

vorbesti la telefon ca au Smile
Sus
moisoiu
Priceput

MesajTrimis: Dum Dec 07, 2008 8:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

a ok ms mult apropo dupa tine ce boxe zici ca merg la logan in spate ? ovale sau rotunde ?
Sus
Pigoo

MesajTrimis: Dum Dec 07, 2008 9:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am si eu logan si stiu ... incap 13cm rotunde , si cum ziceam mai sus.. cu ajutorul unui inel adaptor din mdf incap si de 16-16.5-17cm . ovale incap doar cu ajutorul modificarilor (tabla taiata) .
Sus
moisoiu
Priceput

MesajTrimis: Lun Dec 08, 2008 2:11 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ok m-am tot gandit m-am tot gandit si pana acuma am venit cu niste exemple
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Alpine/Type-S/SPS-17C2/

http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Clarion/SRS1726/ <<-- la acesta sincer habar nu am unde se monteaza tweeterul adica daca l-as pune in spate

http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/CRUNCH/Coaxiale/Blackmaxx_MXB_62/ <<-- Chiar are 100w RMS ?

http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Coaxiale/Classic_226/ <<-- astea imi plac ca da si crossover la ele chiar daca e mititel (nu stiu la ce ajuta exceptand partea ca filtreaza sunetul unde merge ce si cum)

http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Ground_Zero/Coaxiale/GZHF_652/
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Ground_Zero/Coaxiale/GZHF_652X/

de la helix
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/HELIX/Coaxiale/E_106_Esprit/ <<-- imi place cum arata modelul

http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/In_Phase/XT63_MKII/
<<-- aceste boxe imi place frecventa raspuns in frecventa: 27Hz - 30KHz
ceea ce zice ca poate da un pic de bass, dar ma sperie adancime de montaj 74mm ceea ce ma tem ca nu o sa pot sa le montez in spate

cam la astea m-am gandit eu .. cred ca o sa fac un fel de extragere (1 din 8 ) cam care ar fii parerea voastra ce ar fii mai bine sa imi aleg?
sau stitii o recomandare mai buna ? chiar va rog

Pigoo tu ce boxe ai in spate ?? poate imi recomanzi tu ceva

mersi mult
Sus
Pigoo

MesajTrimis: Lun Dec 08, 2008 2:45 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu pe spate nu mi-am pus nimic si nici nu imi voi pune . am pe fata sistem DLS B6A amplificat si imi ajunge .

dintre cele enumerate de tine eu as merge pe http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Ground_Zero/Coaxiale/GZHF_652X/ . nu m-am bazat pe nici-o indicatie ,decat pe instinct, pentru ca nu am auzit nici-una din perechile acelea de difuzoare Laughing
Sus
moisoiu
Priceput

MesajTrimis: Lun Dec 08, 2008 2:49 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si eu m-am gandit la acele GZ pentru ca am auzit ca GZ are reputatie buna la subwoofere si cred ca si la boxe coaxiale are dar de HELIX sau IN PHASE le-a testat cineva sau ce parere aveti ?

app la astea am nevoie de inel mdf? si cam cum se monteaza inelul asta? asa pe larg sa imi fac o idee
Sus
Pigoo

MesajTrimis: Lun Dec 08, 2008 3:22 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

uite cum arata la mine inelul de mdf montat pe usa
Sus
moisoiu
Priceput

MesajTrimis: Lun Dec 08, 2008 11:41 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

inteleg am o intrebare gaurile trebuie sa le fac eu nu ? si cu ce le-ai lipit de masina ? sau le-ai prins in suruburi si alea ?
e frumos in orice caz
Sus
Pigoo

MesajTrimis: Lun Dec 08, 2008 4:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

in spate ai gauri . trebuie gaurita doar mocheta aceea de sub luneta . inelele se prind in suruburi .
Sus
moisoiu
Priceput

MesajTrimis: Lun Dec 08, 2008 5:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

aha ok atunci cred ca o sa fac o alege intre GZ si HELIX si In Phase

as vrea sa stiu la acele GZ-uri ce frecventa de redare au ... pacat ca nu scrie
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2, 3  Următoare
Pagina 1 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum