| |
| Autor |
Mesaj |
Lukyan
Data înscrierii: 11/Aug/2006 Mesaje: 7
|
Trimis: Mar Dec 04, 2007 12:16 am Titlul subiectului: recomandari logan |
|
|
salut.
in primul rand,mentionez ca am un HU original din fabrica...MP3 player Blaupunkt,cu boxe originale 4x15 tot Blaupunkt din fabrica.Toata stima pentru ele...se aude f bine pt 15 w.
Dar m-ar interesa ceva mai puternic totusi...dar nu dispun de mai mult de 300-350 de lei maxim!!!!M-ati putea ajuta putin?Ca sunt in dilema mare detot...
Parerea mea:
pe fata
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Coustic/CS502/
(din cate am citit eu sunt bune...dar nu inteleg,in banii astia intra amandoua wooferele sau doar unul?)
iar pe spate nu stiu,n-am idee.
Tin sa mentionez ca nu vreau sa tai tabla,sau cine stie ce alte chestii.Si cum eu sunt din Tg-Jiu...si nu prea avem serviceuri bune pe aici...difuzoarele de 16,5 pica.
PS:HU-ul trebuie schimbat,sau merge si asta? |
|
| Sus |
|
 |
ursachemihai Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2007 Mesaje: 509 Locație: Piatra Neamt
|
Trimis: Mar Dec 04, 2007 12:23 am Titlul subiectului: |
|
|
Difurile mentionate de tine sunt OK! fac toti banii! pe spate ai putea pune http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Coustic/CX653/
dar daca playerul nu duce decit 15 wati...nu faci nimica!
eu zic sa-ti iei un player bun mai intai si dupa aia te gandesti la difuri! _________________ No Bass....No Fun !
DEH 40 MP+ Helix Esprit F+R |
|
| Sus |
|
 |
Lukyan
|
Trimis: Mar Dec 04, 2007 12:26 am Titlul subiectului: |
|
|
pai asta e chestia,ca nu stiu exact cat duce HU-ul.Boxele alea de 15W n-am reusit sa le duc mai mult de 3/4,ca fac ca naiba .deci ceva putere are,nu e slab. |
|
| Sus |
|
 |
otzy Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007 Mesaje: 1666 Locație: timisoara
|
Trimis: Mar Dec 04, 2007 12:58 am Titlul subiectului: |
|
|
vezi ca "puterea" aia e foarte probabil sa fie distorsiuni. daca iti cumperi difuzoare care sa duca ceva wati vezi cum faci sa iei un amplif micut pe 2 canale si poti sa ramai HU din fabrica cu un adaptor high-low( in caz ca nu are iesiri) _________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia
Ultima modificare efectuată de către otzy la Lun Dec 10, 2007 2:04 am, modificat de 1 dată în total |
|
| Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006 Mesaje: 2945 Locație: galati
|
Trimis: Mar Dec 04, 2007 8:53 am Titlul subiectului: |
|
|
te sfatuiesc precum teau sfatuit colegii mei forumisti !
important este sa schimbi HU ul ... difurile stok de logan sunt mai mult decat decente !
am fost in aceeasi situatie ... hu alpine si difurile stok .. hu pio si difurile stok ... diferentza enorma in ambele cazuri fata de hu stok al masinii !
te sfatuiesc sati cumperi un HU bun .. pt a putea scoate cat mai mult posibil dintrun difuzor ... ma refer si la claritate .. si la putere !
depinzand de planurile tale de viitor ... difuri fata/spate amplificate separat sau nu ... indraznesc sati recomand un best sell : pio deh40mp
http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Pioneer/DEH-P40MP/
suntem multi care avem asa ceva , si suntem foarte multumiti !
numa bine ! _________________ http://www.be-loud.ro/forum/cyu-cyuul-meu-viitor-cid-t9000.html
YM: shokaliptiku |
|
| Sus |
|
 |
Lukyan
|
Trimis: Mar Dec 04, 2007 2:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
pai atunci o sa incerc sa gasesc sa-l vand pe asta de-l am...banuiesc ca scot vreo 170 de lei pe el,doar e MP3 player...si probabil o sa-mi cumpar un Pio.
sau poate mai astept pana in ianuarie,si imi iau un subwoofer...dar problema e ca nu are iesire pt el...pot sa-l leg in locul unei boxe? |
|
| Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

|
|
| Sus |
|
 |
otzy Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007 Mesaje: 1666 Locație: timisoara
|
Trimis: Mar Dec 04, 2007 4:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu am legat p1222-u direct p un canal de la hu si nu o patit nimik nici hu nici jbl-u
acuma nu recomand asa ceva da daca-i musai... _________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
| Sus |
|
 |
ursachemihai Priceput

|
Trimis: Mar Dec 04, 2007 5:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
il poti lega linistit pe un canal chiar pe toate, daca iti iei statie separata cu 2 sau 4 intrari. Numai ca pui un adaptor Hi-Low inainte de el...e ieftin! _________________ No Bass....No Fun !
|
| Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

|
|
| Sus |
|
 |
ursachemihai Priceput

|
Trimis: Mar Dec 04, 2007 10:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
se poate deduce totusi ...ca nu-l poate lega decit printr-un adaptor de nivel.....si daca are habar putin de electronica....ca nu poate sa puna un woofer care are saracu vreo 300 w pe un player! Poate daca-si ia unul activ! _________________ No Bass....No Fun !
|
| Sus |
|
 |
Lukyan
|
Trimis: Mar Dec 04, 2007 11:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu-s chiar asa in pom cu ele...mai stiu cate ceva.ziceam sa leg amplificatoru la un canal de boxa al HUului...nu subu direct la HU,nu-s nebun  |
|
| Sus |
|
 |
dgdgaby Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 1202 Locație: BUCURESTI
|
Trimis: Mie Dec 05, 2007 12:09 am Titlul subiectului: |
|
|
parerea mea este sa faci o investitie si sa iei playerul recomandat de Shokaliptiku
il am si eu si e f bun
e mai bine playerul primu si apoi subul _________________ HU: Pioneer 40MP Difuzoare fata: DLS C6A Difuzoare spate: DLS 269 Infinity 475a |
|
| Sus |
|
 |
Lukyan
|
Trimis: Mie Dec 05, 2007 12:33 am Titlul subiectului: |
|
|
daca reusesc sa-l vand pe asta de-l am acum asa o sa fac...
va multumesc la toti pt ajutor ! |
|
| Sus |
|
 |
|