Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

recomandari logan

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
Lukyan

Data înscrierii: 11/Aug/2006

MesajTrimis: Mar Dec 04, 2007 12:16 am    Titlul subiectului: recomandari logan Răspunde cu citat (quote)

salut.

in primul rand,mentionez ca am un HU original din fabrica...MP3 player Blaupunkt,cu boxe originale 4x15 tot Blaupunkt din fabrica.Toata stima pentru ele...se aude f bine pt 15 w.
Dar m-ar interesa ceva mai puternic totusi...dar nu dispun de mai mult de 300-350 de lei maxim!!!!M-ati putea ajuta putin?Ca sunt in dilema mare detot...

Parerea mea:

pe fata
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Coustic/CS502/
(din cate am citit eu sunt bune...dar nu inteleg,in banii astia intra amandoua wooferele sau doar unul?)

iar pe spate nu stiu,n-am idee.
Tin sa mentionez ca nu vreau sa tai tabla,sau cine stie ce alte chestii.Si cum eu sunt din Tg-Jiu...si nu prea avem serviceuri bune pe aici...difuzoarele de 16,5 pica.

PS:HU-ul trebuie schimbat,sau merge si asta?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
ursachemihai
Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2007
Locație: Piatra Neamt

MesajTrimis: Mar Dec 04, 2007 12:23 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Difurile mentionate de tine sunt OK! fac toti banii! pe spate ai putea pune http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Coustic/CX653/

dar daca playerul nu duce decit 15 wati...nu faci nimica!
eu zic sa-ti iei un player bun mai intai si dupa aia te gandesti la difuri!

Lukyan

MesajTrimis: Mar Dec 04, 2007 12:26 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai asta e chestia,ca nu stiu exact cat duce HU-ul.Boxele alea de 15W n-am reusit sa le duc mai mult de 3/4,ca fac ca naiba Smile.deci ceva putere are,nu e slab.
Sus
otzy
Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007
Locație: timisoara

MesajTrimis: Mar Dec 04, 2007 12:58 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

vezi ca "puterea" aia e foarte probabil sa fie distorsiuni. daca iti cumperi difuzoare care sa duca ceva wati vezi cum faci sa iei un amplif micut pe 2 canale si poti sa ramai HU din fabrica cu un adaptor high-low( in caz ca nu are iesiri)

Ultima modificare efectuată de către otzy la Lun Dec 10, 2007 2:04 am, modificat de 1 dată în total
Sus
Shokaliptiku
Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006
Locație: galati

MesajTrimis: Mar Dec 04, 2007 8:53 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

te sfatuiesc precum teau sfatuit colegii mei forumisti !
important este sa schimbi HU ul ... difurile stok de logan sunt mai mult decat decente ! Wink

am fost in aceeasi situatie ... hu alpine si difurile stok .. hu pio si difurile stok ... diferentza enorma in ambele cazuri fata de hu stok al masinii !

te sfatuiesc sati cumperi un HU bun .. pt a putea scoate cat mai mult posibil dintrun difuzor ... ma refer si la claritate .. si la putere !

depinzand de planurile tale de viitor ... difuri fata/spate amplificate separat sau nu ... indraznesc sati recomand un best sell : pio deh40mp

http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Pioneer/DEH-P40MP/

suntem multi care avem asa ceva , si suntem foarte multumiti !

numa bine !

YM: shokaliptiku
Sus
Lukyan

MesajTrimis: Mar Dec 04, 2007 2:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai atunci o sa incerc sa gasesc sa-l vand pe asta de-l am...banuiesc ca scot vreo 170 de lei pe el,doar e MP3 player...si probabil o sa-mi cumpar un Pio.

sau poate mai astept pana in ianuarie,si imi iau un subwoofer...dar problema e ca nu are iesire pt el...pot sa-l leg in locul unei boxe?
Sus
Shokaliptiku
Audiofil

MesajTrimis: Mar Dec 04, 2007 3:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu

Sus
otzy
Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007
Locație: timisoara

MesajTrimis: Mar Dec 04, 2007 4:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu am legat p1222-u direct p un canal de la hu si nu o patit nimik nici hu nici jbl-u Laughing
acuma nu recomand asa ceva da daca-i musai...

ursachemihai
Priceput

MesajTrimis: Mar Dec 04, 2007 5:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

il poti lega linistit pe un canal chiar pe toate, daca iti iei statie separata cu 2 sau 4 intrari. Numai ca pui un adaptor Hi-Low inainte de el...e ieftin!
Shokaliptiku
Audiofil

MesajTrimis: Mar Dec 04, 2007 7:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ursachemihai knd omu a zis direct .. sa referit direct la amplificarea HU ului ... fara amplificator separat ! sau cel putin eu asa am inteles !

Sus
ursachemihai
Priceput

MesajTrimis: Mar Dec 04, 2007 10:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Smile se poate deduce totusi ...ca nu-l poate lega decit printr-un adaptor de nivel.....si daca are habar putin de electronica....ca nu poate sa puna un woofer care are saracu vreo 300 w pe un player! Poate daca-si ia unul activ!
Lukyan

MesajTrimis: Mar Dec 04, 2007 11:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Smile nu-s chiar asa in pom cu ele...mai stiu cate ceva.ziceam sa leg amplificatoru la un canal de boxa al HUului...nu subu direct la HU,nu-s nebun Neutral
Sus
dgdgaby
Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006
Locație: BUCURESTI

MesajTrimis: Mie Dec 05, 2007 12:09 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

parerea mea este sa faci o investitie si sa iei playerul recomandat de Shokaliptiku
il am si eu si e f bun
e mai bine playerul primu si apoi subul

Lukyan

MesajTrimis: Mie Dec 05, 2007 12:33 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca reusesc sa-l vand pe asta de-l am acum asa o sa fac...

va multumesc la toti pt ajutor !
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum