Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Remat, acte necesare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse

Autor Mesaj
moisoiu
Priceput

Data înscrierii: 11/Apr/2008
Locație: Oradea

MesajTrimis: Vin Iun 18, 2010 5:37 pm    Titlul subiectului: Remat, acte necesare Răspunde cu citat (quote)

Salut, doresc sa imi bag masina la remat si nu stiu cum sa incep asa ca am inceput sa ma documentez pe internet dar nu prea am inteles o iota. Asa ca sper sa ma puteti ajuta voi.

Ce nu am inteles eu e ca prima oara eu trebuie sa merg la reprezentata si sa cer de acolo un act care sa dovedeasca ca vreau sa imi cumpar masina si dupa aia merg la unul din centrele de colectare a masinilor ?

daca poate sa imi zica cineva tot procedeul pas cu pas si de ce acte am nevoie ar fii super

Multumesc foarte mult

^^IoNuTz1^^
Priceput

Data înscrierii: 13/Iun/2007
Locație: timisoara

MesajTrimis: Vin Iun 18, 2010 11:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Iti spun eu ce trebuie sa faci:
Pasu unu duci rabla la un punct de achizitie
Pasu 2 propietaru masini trebuie sa aibe toate datele de pe carte si talon identice cu cele din buletin, adresa nume.
Pasu trei serile masini de pe caroserie si de pe motor trebuie sa fie ca si cele din carte sau talon
Pasu patru dupa ce ai predato o sa iti dea un certificat de distrugere si un tichet valoric
Pasu cinci trebuie sa faci copie dupa talon, carte, buletin si certificatu de distrugere a masini care il primesti dupa predarea masini
pasu sase trebuie sa ai platit impozitu la zii si sa depui cerere pentru certificatu fiscal "la noi se ia de la mall " dupa ce ai certificatu fiscal mergi la politie si acolo trebuie sa ai legalizat o copie dupa talon si una dupa certificatu de distrugere se uita angajatu politiei la ele ti le da inapoi si iti mai da foaia de radiere
pasu sapte trebuie sa ramai cu copii legalizate dupa talon si certificatul de distrugere si sa ai foaia de radiere inclusiv tichetu valoric cu care mergi la dileri.

moisoiu
Priceput

MesajTrimis: Sâm Iun 19, 2010 1:18 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ok deci, la pasul 1 merg unde colecteaza ei masini (Adica nu la reprezentata sau cine stie ce)

Scopul meu cu acel bon valoric e sa il vand mai departe

Multumesc foarte mult de ajutor

niq
Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007
Locație: in masina, inconjurat de boxe...

MesajTrimis: Mar Iul 06, 2010 11:58 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu asta n-am inteles.. cu bonul ala valoric. pot sa cumpar un bon dinala si sa-l folosesc eu ? chiar daca n-a fost masina mea ? pe bon nu scrie numele omului ? sau nu conteaza ?
Sharkky
Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar Iul 06, 2010 11:59 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Din cate stiu, nu este nominal.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
moisoiu
Priceput

MesajTrimis: Mar Iul 06, 2010 12:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da dar eu personal am renuntat la idee, acuma nu stiu daca e vrajeala sau nu, dar cica astea din anul 2011 expira (ca de la anul s-ar auzi ca iar se modifica valoarea cuponului). Asa ca acuma stau sa vand masina la bazar
rotaruviore

Data înscrierii: 23/Aug/2010
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun Aug 23, 2010 7:37 am    Titlul subiectului: Despre tichete valorice Răspunde cu citat (quote)

Sharkky a scris:
Din cate stiu, nu este nominal.

Este nominal dar este transmisibil, deci detinatorul lui beneficiaza de toate drepturile conferite de bonul valoric.

URL rent a car

ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Lun Aug 23, 2010 10:40 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cam prost mascata reclama mascata.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum