| |
| Autor |
Mesaj |
moisoiu Priceput
Data înscrierii: 11/Apr/2008 Mesaje: 211 Locație: Oradea
|
Trimis: Vin Iun 18, 2010 5:37 pm Titlul subiectului: Remat, acte necesare |
|
|
Salut, doresc sa imi bag masina la remat si nu stiu cum sa incep asa ca am inceput sa ma documentez pe internet dar nu prea am inteles o iota. Asa ca sper sa ma puteti ajuta voi.
Ce nu am inteles eu e ca prima oara eu trebuie sa merg la reprezentata si sa cer de acolo un act care sa dovedeasca ca vreau sa imi cumpar masina si dupa aia merg la unul din centrele de colectare a masinilor ?
daca poate sa imi zica cineva tot procedeul pas cu pas si de ce acte am nevoie ar fii super
Multumesc foarte mult _________________ New Car -> New Audio System |
|
| Sus |
|
 |
^^IoNuTz1^^ Priceput

Data înscrierii: 13/Iun/2007 Mesaje: 292 Locație: timisoara
|
Trimis: Vin Iun 18, 2010 11:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
Iti spun eu ce trebuie sa faci:
Pasu unu duci rabla la un punct de achizitie
Pasu 2 propietaru masini trebuie sa aibe toate datele de pe carte si talon identice cu cele din buletin, adresa nume.
Pasu trei serile masini de pe caroserie si de pe motor trebuie sa fie ca si cele din carte sau talon
Pasu patru dupa ce ai predato o sa iti dea un certificat de distrugere si un tichet valoric
Pasu cinci trebuie sa faci copie dupa talon, carte, buletin si certificatu de distrugere a masini care il primesti dupa predarea masini
pasu sase trebuie sa ai platit impozitu la zii si sa depui cerere pentru certificatu fiscal "la noi se ia de la mall " dupa ce ai certificatu fiscal mergi la politie si acolo trebuie sa ai legalizat o copie dupa talon si una dupa certificatu de distrugere se uita angajatu politiei la ele ti le da inapoi si iti mai da foaia de radiere
pasu sapte trebuie sa ramai cu copii legalizate dupa talon si certificatul de distrugere si sa ai foaia de radiere inclusiv tichetu valoric cu care mergi la dileri. _________________ Alpine CDE-102Ri,Lighting Audio2000W rms 2 SPL DYNAMICS XTR-300D4,Hollywood spv 100, toate in camera |
|
| Sus |
|
 |
moisoiu Priceput
|
Trimis: Sâm Iun 19, 2010 1:18 am Titlul subiectului: |
|
|
ok deci, la pasul 1 merg unde colecteaza ei masini (Adica nu la reprezentata sau cine stie ce)
Scopul meu cu acel bon valoric e sa il vand mai departe
Multumesc foarte mult de ajutor _________________ New Car -> New Audio System |
|
| Sus |
|
 |
niq Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007 Mesaje: 907 Locație: in masina, inconjurat de boxe...
|
Trimis: Mar Iul 06, 2010 11:58 am Titlul subiectului: |
|
|
eu asta n-am inteles.. cu bonul ala valoric. pot sa cumpar un bon dinala si sa-l folosesc eu ? chiar daca n-a fost masina mea ? pe bon nu scrie numele omului ? sau nu conteaza ? _________________ vand nokia 6500 classic negru si Samsung Star alb... si nokia 1208 negru... si acvariu  |
|
| Sus |
|
 |
Sharkky Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007 Mesaje: 1891 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Iul 06, 2010 11:59 am Titlul subiectului: |
|
|
| Din cate stiu, nu este nominal. |
|
| Sus |
|
 |
moisoiu Priceput
|
Trimis: Mar Iul 06, 2010 12:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
Da dar eu personal am renuntat la idee, acuma nu stiu daca e vrajeala sau nu, dar cica astea din anul 2011 expira (ca de la anul s-ar auzi ca iar se modifica valoarea cuponului). Asa ca acuma stau sa vand masina la bazar _________________ New Car -> New Audio System |
|
| Sus |
|
 |
rotaruviore
Data înscrierii: 23/Aug/2010 Mesaje: 2 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Aug 23, 2010 7:37 am Titlul subiectului: Despre tichete valorice |
|
|
| Sharkky a scris: | | Din cate stiu, nu este nominal. |
Este nominal dar este transmisibil, deci detinatorul lui beneficiaza de toate drepturile conferite de bonul valoric.
URL rent a car _________________ Salutare tuturor ! |
|
| Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Lun Aug 23, 2010 10:40 am Titlul subiectului: |
|
|
Cam prost mascata reclama mascata. _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
| Sus |
|
 |
|