Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

RENAULT LAGUNA by RAIDARU
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 13, 14, 15  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme

Autor Mesaj
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Vin Mai 16, 2008 1:41 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

zolll a scris:
Cam periculoase frecventele astea joase, daca nu esti atent si ai cutie cu port Smile La mine frecventa de rezonanta a portului ii undeva la 35 de Hz, cu masina rezoneaza la 46. Daca cobori sub frecventa de rezonanta a portului si dai tare pentru mai mult timp, pot sa-ti arzi suburile ( pt cei care nu stiau inca de treaba asta).

Portul actioneaza ca o rezistenta la miscare in dreptul frecventei de acordaj, iar rezistenta lui scade si de o parte si de alta a acelei frecvente.
Pe frecventele mai ridicate nu e problema, dar pe cele sub frecventa de acordaj controlul cutiei e foarte redus si problema nu e ca arzi difuzorul (poti sa-l arzi si la 60hz), ci il strici mecanic. Bobina da cu fundul de magnet si se pot intampla multe lucruri urate Smile
Cat de repede se intampla depinde de la subwoofer la subwoofer.

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Sharkky
Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Vin Mai 16, 2008 8:52 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

zolll a scris:

Oricum, daca vrei sa asculti si tu ce stiu difurile la mine, iti pun muzica, nu sinusuri si atunci o sa vezi Smile

Asa te vreau ... Muzica e la putere nu sinusul ...

Raidaru, te poti lauda cat poti tu de mult cu 138.2@27Hz ...
Daca unul din aceeasi categorie cu tine acordeaza cutia la 50 Hz si a dat barrrr pe frecventa unde are gain-ul cel mai mare, pa-pa ...
Da, ramai tu cu satisfactia ca ai scos jos de tot, dar nu multi se vor uita la asta, majoritatea uitandu-se la scor ...
Sus
raidaru
Priceput

Data înscrierii: 02/Feb/2008
Locație: arad

MesajTrimis: Vin Mai 16, 2008 9:43 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pai tocmai, muzica conteaza, nu sinusurile...........daca vream cym zicea sharrky, scor mare, faceam si eu mai sus, dar eu in viata de zi cu zi ascult muzica nu sinusuri.......................zoll, las ca poate imi pui un Get low sa vad si eu ce pot kickerele Laughing , sper sa ajung maine Rolling Eyes
Infamous
Pasionat

Data înscrierii: 27/Dec/2006

MesajTrimis: Lun Mai 19, 2008 9:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Spune-mi te rog cum ii zice la condensatorul tau GZ de 1F, am si eu unul identic si nu mai stiu cum ii zice exact toata denumirea.
Mersi si succes in continuare.
Sus
raidaru
Priceput

MesajTrimis: Lun Mai 19, 2008 11:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ma, sincer nu stiu, l-am si dat deja Laughing o sa-mi iau unu de 30F sau a 3-ia baterie..............dar toate la randul lor...........prima oara o statie ca acuma folosesc una imprumutata...................... Sad
ssrli
Audiofil

MesajTrimis: Mar Mai 20, 2008 1:02 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sharkky a scris:
zolll a scris:

Oricum, daca vrei sa asculti si tu ce stiu difurile la mine, iti pun muzica, nu sinusuri si atunci o sa vezi Smile

Asa te vreau ... Muzica e la putere nu sinusul ...

Raidaru, te poti lauda cat poti tu de mult cu 138.2@27Hz ...
Daca unul din aceeasi categorie cu tine acordeaza cutia la 50 Hz si a dat barrrr pe frecventa unde are gain-ul cel mai mare, pa-pa ...
Da, ramai tu cu satisfactia ca ai scos jos de tot, dar nu multi se vor uita la asta, majoritatea uitandu-se la scor ...

Pe viu la ce se uita lumea cel mai mult ?
La show, nu ?
Poti veni cu un difuzor de 12 inch si sa treci peste scorul meu, acordat sus, dar cand e vorba de pus muzica...cum s-ar zice mai la misto...saloooot Razz

Sus
raidaru
Priceput

MesajTrimis: Mar Mai 20, 2008 1:09 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

oh yeah.............nimic nu se compara cu un bass jos.......... Cool unii se uita la laptop......altii la luneta cum sare de la loc Twisted Evil
zolll
Pasionat

Data înscrierii: 25/Apr/2008

MesajTrimis: Mar Mai 20, 2008 10:09 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

raidaru nu te-am vazut la cluj sa aud si basul tau de 28 Hz Smile
Sus
raidaru
Priceput

MesajTrimis: Mar Mai 20, 2008 5:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai plm...........nu am mai ajuns..........am fost la o nunta....... Crying or Very sad
snap88
Priceput

Data înscrierii: 17/Mar/2008
Locație: Oradea

MesajTrimis: Mie Iun 25, 2008 12:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da la oradea te prezinti ?
Sus
baubau
Audiofil

Data înscrierii: 12/Noi/2006
Locație: timisoara

MesajTrimis: Mie Iun 25, 2008 1:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da la timisoara sambata????
Sus
yo_tibitzu
Utilizator pe cale de disparitie
Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 21/Noi/2007

MesajTrimis: Mie Iun 25, 2008 2:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

veneam eu dar este mult prea departe si mult prea din scurt....
Sus
ssrli
Audiofil

MesajTrimis: Mie Iun 25, 2008 3:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

baubau a scris:
da la timisoara sambata????

WTF ?!? este la Timisoara ceva ?

Mai multe detalii : In ce zi e concursul de sunet ? Platim pentru participare ? Se anunta lume ? Nu de alta, dar nu as vrea sa fiu singur in clasa Sad

Sus
mgm2000ro
Priceput

Data înscrierii: 11/Iul/2007

MesajTrimis: Mie Iun 25, 2008 4:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am eu pile si nu platesti Laughing
O sa fie concurs de DB in masina cit si la esapament... Shocked
Ugod si Log-tuning sunt vinovatii!!
Sus
baubau
Audiofil

Data înscrierii: 12/Noi/2006
Locație: timisoara

MesajTrimis: Mie Iun 25, 2008 6:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sincer din cate am inteles , duminica se vor face masuratori , si sper sa vina cat mai multi participanti.
cat despre pretul de participare , chiar nu stiu...
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 13, 14, 15  Următoare
Pagina 8 din 15

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum