Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

RENAULT LAGUNA by RAIDARU
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4 ... 13, 14, 15  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme

Autor Mesaj
raidaru
Priceput

Data înscrierii: 02/Feb/2008
Locație: arad

MesajTrimis: Lun Apr 07, 2008 8:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Noul meu partener de incredere, care sper sa nu ma lase la greu.............. Laughing

DSCN1704.JPG
 Description:
 Filesize:  396.78 KB
 Viewed:  353 Time(s)

DSCN1704.JPG

Ultima modificare efectuată de către raidaru la Vin Mai 02, 2008 12:33 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
providius
Priceput

Data înscrierii: 20/Aug/2007
Locație: oradea

MesajTrimis: Mar Apr 08, 2008 8:52 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu daca as fi in locul tau mi-as pune vreo 3 sigurante acolo numai la bateria din spate,nu stiu daca ai in fata,si as incerca sa o fixez cumva,eu am folosit centura de siguranta ca la mine s-a putut,nu de alta dar plusurile alea care stau labartate pe acolo daca intr-o curba se misca putin mai mult sa nu ai surprize,si nici amplificatoarele nu cred ca sunt fixate pe nimic.daca tot vrei sa faci ceva poti face din pal o polita pe care sa o imbraci si pe aia iti fixezi tot,cea mai simpla solutie,si atunci poti masca si cablurile alea care serpuiesc pe acolo Wink
raidaru
Priceput

MesajTrimis: Mar Apr 08, 2008 12:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am o siguranta in fata, si nu mai pun altele. Firele alea de plus nu misca 1mm, sunt foarte strasnse. Da, intradevar ar trebui sa fixez cumva sculele alea....................
Sharkky
Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar Apr 08, 2008 12:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ce haos in acel portbagaj ... Laughing
Pune mana si aranjeaza cablurile alea ca e cam dezastru ce e acolo ...
Sus
Sharkky
Audiofil

MesajTrimis: Mar Apr 08, 2008 1:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu nu inteleg ceva ...
Cu ce cabluri ai facut conexiunea bateriei?
Cati amperi are alternatorul?
Mi se par cam subtiri acele fire ...
Sus
raidaru
Priceput

MesajTrimis: Mar Apr 08, 2008 2:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da.........intradevar firele alea...........is multe ca dracu...........pai firele sunt un kit alfatec V25, iar cele de la bateria din spate la statii sunt ceva mai subtiri. alternator am unu de 100, si bateriile au fiecare 70
Sharkky
Audiofil

MesajTrimis: Mar Apr 08, 2008 3:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Iti trebuie alternator ceva mai serios decat ala ...
Incearca sa fac conectarea intre baterii cu un cablu mai serios.
Sus
raidaru
Priceput

MesajTrimis: Mar Apr 08, 2008 3:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai ala de la alfatec V25 e bunicel.........., nu super dar nici fir de par nu e Very Happy
si decat sa mai scot odata tot...............mai bine sa ieie foc tot sistemul Laughing

ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Mar Apr 08, 2008 8:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

raidaru a scris:
Noul meu partener de incredere, care sper sa nu ma lase la greu.............. Laughing

Sfinte cuib de sobolani !

Sus
malakay088
Pasionat

Data înscrierii: 12/Mar/2008
Locație: in sound....

MesajTrimis: Mar Apr 08, 2008 8:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca o sa dea domnu sa puna paine pe acolo...o sa faca paine prajita:))
Sus
raidaru
Priceput

MesajTrimis: Mar Apr 08, 2008 9:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Firele alea..........................bata-le sa le bata ca le tai
providius
Priceput

Data înscrierii: 20/Aug/2007
Locație: oradea

MesajTrimis: Mar Apr 08, 2008 9:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

raidaru a scris:
Am o siguranta in fata, si nu mai pun altele. Firele alea de plus nu misca 1mm, sunt foarte strasnse. Da, intradevar ar trebui sa fixez cumva sculele alea....................
daca tu zici,asa sa fie...
raidaru
Priceput

MesajTrimis: Mar Apr 08, 2008 9:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am fixat bateria azi, maine bagi si niste suruburi prin statii, sa nu mai miste nici alea
dorin
Priceput

Data înscrierii: 29/Mai/2007

MesajTrimis: Mie Apr 09, 2008 9:35 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

raidaru a scris:

Stii pentru ce se recomanda montarea sigurantei cat mai aproape de baterie?
Sus
ELNA
Priceput

Data înscrierii: 06/Aug/2006

MesajTrimis: Joi Apr 24, 2008 4:09 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

din ce spune nu stie si nici nu vrea sa afle Laughing

Citat:
Am o siguranta in fata, si nu mai pun altele.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4 ... 13, 14, 15  Următoare
Pagina 3 din 15

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum