Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

RENAULT LAGUNA by RAIDARU
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5 ... 13, 14, 15  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme

Autor Mesaj
dorin
Priceput

Data înscrierii: 29/Mai/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Joi Apr 24, 2008 8:55 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ELNA a scris:
din ce spune nu stie si nici nu vrea sa afle Laughing

Citat:
Am o siguranta in fata, si nu mai pun altele.

stiiti voi melodia aia: "BURN, BURN, Let the Motherf...er BURN" Twisted Evil
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
raidaru
Priceput

Data înscrierii: 02/Feb/2008
Locație: arad

MesajTrimis: Joi Apr 24, 2008 8:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Voi vi-s p*****, nu vedeti ca nu s-a mai postat aici, nu e nimic nou. Ce Dracu va-ti gasit voi sa vorbiti la mine pe topic. Mai taceti dracu. Scuze daca am ofensat pe cineva ca am folos cuvantul "dracu" Evil or Very Mad . Apropo, in curand o sa postez ceva modificari la sistem ca sa avezi ce discuta................ Wink
dorin
Priceput

MesajTrimis: Joi Apr 24, 2008 10:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

raidaru a scris:
Ce Dracu va-ti ... taceti dracu...cuvantul "dracu"

Si mai suntem si in postul pastelui, ba chiar in saptamana patimilor, ba chiar in joia mare. O sa te pedepseasca Dumnezeu, o sa vezi tu. O sa iei foc!!! Laughing Razz

hai arata-ne si noua o data hidrogenele alea! astea iti misca usile?
Sus
raidaru
Priceput

MesajTrimis: Joi Apr 24, 2008 10:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai e pozibil sa iau foc, la cate fire am in portbagaj..........si toate folomoc Confused
Sa speram ca nu iau foc totusi........ca maine bag GZ urile Cool is curios sa vad ce pot, fac si un film maine Wink

dorin
Priceput

MesajTrimis: Vin Apr 25, 2008 8:11 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

vezi sa nu il mai faci si pe asta de 900 mega! si cu firele, eu zic: la cate fire ai, atatea sigurante Smile). sa nu te mai lauzi ca ai doar fire, sa zici apoi ca ai si sigurante Wink oricum si cu sigurantele astea, nu ai nici o "siguranta" k sa zic asa. stiu cazuri cand a luat foc si a ars, si siguranta sa stea linistita, bine mersi, fara sa ii treaca prin cap sa se arda.
Sus
raidaru
Priceput

MesajTrimis: Vin Apr 25, 2008 4:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am facut ceva modificari la sistem, adica am schimbat statiile, am pus 2 hydrogene un 2350x si un 4120x, in loc de mac audio si magnat. Am pus si 2 hydrogene 30x dar se pare ca cei 1000 watts nu sunt nici pe departe de ajuns............635 W in 4 ohmi, merge bine unul singur Wink . Suburile hydrogen vor fi puse la vanzare iar eu imi voi pune inapoi incinta de 130 L cu fosgate-u meu Very Happy . In curand voi pune un filmulet cu un singur hydrogen sa vedem cum misca masina Smile

DSCN1750.JPG
 Description:
 Filesize:  367.09 KB
 Viewed:  324 Time(s)

DSCN1750.JPG

DSCN1751.JPG
 Description:
 Filesize:  379.25 KB
 Viewed:  314 Time(s)

DSCN1751.JPG

DSCN1743.JPG
 Description:
 Filesize:  370.2 KB
 Viewed:  298 Time(s)

DSCN1743.JPG

DSCN1740.JPG
 Description:
 Filesize:  385.65 KB
 Viewed:  308 Time(s)

DSCN1740.JPG

o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Vin Apr 25, 2008 4:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

felicitari pt incinte. mdf de 22mm sau mai gros ?

cum de la scoti la vanzare? baga prea multa presiune in plaman ?

ce cabluri ai ? din poza mi se par mult prea subtiri pt asa puteri ...

raidaru
Priceput

MesajTrimis: Vin Apr 25, 2008 5:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Incintele sunt facute din mdf de 19, da le-am facut si cu aracet si cu multe holsuruburi, is destul de tapene. Pai le dau fiindca nu am amplif pt ele si ceva de minim 1600 watts in 2 ohmi chiar nu imi permit, ba mai mult am si datorie de 13 mil Crying or Very sad . Firele sunt cam asa: de la bateria fata si pana la cea din portbagaj e de 25,masa luata din prtbagaj pana la baterie e tot de 25, apoi de acolo la condensator si mai departe la statii pleaca tot felul de dimensiuni: 6 GA si 8 GA +, si 12 GA masa(e cam subtire dar sper sa fie OK).
raidaru
Priceput

MesajTrimis: Vin Apr 25, 2008 7:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Iara am avut probleme cu politia, f***-i masa ca deja nu-i mai suport Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
yo_tibitzu
Utilizator pe cale de disparitie
Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 21/Noi/2007

MesajTrimis: Sâm Apr 26, 2008 12:35 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

"eu zic mai bine sa iti pui o bomba in masina " Very Happy ...recomand suburile pentru urmatorii cumparatori sunt foarte bine facute... bv man...sa le stapanesti sanatos si fara politie
Sus
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Sâm Apr 26, 2008 9:47 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

raidaru a scris:
Iara am avut probleme cu politia, f***-i masa ca deja nu-i mai suport Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
.

ce treaba are politia cu ce ai tu in portbagaj ????
ATENTIE !
nu este interzis sa ai instalatie de sonorizare de j'de mii de W.
e interzis sa montezi pe masina instalatii de AVERTIZARE sonor neomologate (sirena)

in concluzie, daca pt muzica te-a oprit rutiera poti sa le zici "la revedere" si sa inchizi portiera vazandu-ti de drum.

raidaru
Priceput

MesajTrimis: Sâm Apr 26, 2008 10:03 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eram intr-o intersectie marginasa, cu niste prieteni le-am aratat hydrogenu ca vreau sa-l vand, si vine politaiu si incepe sa faca pe nebunu, ca-i perturbarea linistii publice(ziua pe la 4, soare afara), ca-mi da amenda..............tot timpu face pe nebunu politaiu ala.Pana la urma s-o luat si o plecat. Daca-mi dadea amenda faceam contestatie oricum. Dar daca sa zicem mi-ar masura decibelii afara, langa masina, credeti ca as depasi limita legala pe drumuri publice???
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Sâm Apr 26, 2008 11:28 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

politia rutiera NU are dreptul sa te amendeze pt tulburarea linistii publice, mai ales ca e doar un politai...tu cu ala te poti lua in clanta cat vrei...e cuvantul lui contra cuvantului tau...
partea proasta e ca daca te iei de curea cu el trebuie sa circul relativ regulamentar... fara galben la semafor, fara linie continua, fara j' de km/h in oras ...oricum e nasoala situatia ta.

daca vine cu procesul vrebal nu il semna inainte de a trece la rubrica "mentiuni" ceea ce consideri ca te disculpa.
daca semnezi procesul verbal fara sa treci nimic la mentiuni atunci e cam greu cu contestatiile.

fi linistit ca nu vine nimeni sa masoare cati db ai tu langa masina sau chestii dinalea...si chiar daca vine trebuie sa iti arate niste omolagari ale aparatului, altfel nu semnazi procesul verbal pe motiv ca nu consider valoarea masurata adevarata in lipsa unui certificat de omologare a acelui aparat in Comunitatea Europeana.

din totalul de contestatiile facute la PV peste 85% se solutioneaza in defavoarea politiei.

raidaru
Priceput

MesajTrimis: Sâm Apr 26, 2008 12:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

De exemplu daca eu stau parcat intr-o interesesctie, ziua, si ascult muzica data tare, el nu are dreptul sa imi dea amenda, sau daca imi da pot face contestatie si am ceva sanze sa am castig de cauza, nu?
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Sâm Apr 26, 2008 12:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca esti parcat intr-o intersectie, pe partea carosabila o sa iti iei amenda pt oprirea VOLUNTARA in acel loc. Laughing

eu am patit o treaba dinasta cu oprirea in intersesctie... mi s-a stricat electromotorul, si din cauze inca ne elucidate mi-a murit motorul.
semaforul era in rampa,nu abrupta, dar nici vorba sa pot impinge masina singur.
stau o tura de semafor, pana mi-am sunat 2 prieteni sa vina sa ma ajute si ghici cine apare ? Militia care dadea cu sirena de nu mai putea...s-au oprit langa mine, au dat gemul jos si mi-au spus sa mut masina ca e oprirea interzisa pe acel sector de drum.eu le-am zis ca e interzisa oprirea VOLUNTARA si ca pe mine acolo m-a lasat masina, deci am ramas INVOLUNTAR pe loc si le-am propus sa vina si sa ma ajute s-o imping ca de aia sunt platiti, sa ajute cetatenii si sa fluidizeze traficul.
militienii auzind asta au inchis geamul si au plecat cu schrtait de roti...

daca masina e parcata, tu nu ai nici o obligatie sa ii prezinti permisul de conducere.

normal ca o poti contesta si mai ales daca e singur ai toate sansele sa castigi.

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5 ... 13, 14, 15  Următoare
Pagina 4 din 15

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum