| |
| Autor |
Mesaj |
KnightShadow
Data înscrierii: 03/Iul/2009 Mesaje: 4
|
Trimis: Vin Iul 03, 2009 10:38 am Titlul subiectului: Renault Megane III Coupe |
|
|
Salutare tuturor,
Dupa cum cred ca a-ti auzit renault megane coupe are o sonorizare slabutza rau.
Doresc sa schimb cele 4 boxe de le are si sa ii pun un woofer!
Astept sfaturi si configurari!
Va multumesc! |
|
| Sus |
|
 |
tonu_adrian Priceput

Data înscrierii: 27/Iul/2008 Mesaje: 324 Locație: TECUCI
|
Trimis: Vin Iul 03, 2009 10:46 am Titlul subiectului: |
|
|
| buget? |
|
| Sus |
|
 |
KnightShadow
|
Trimis: Vin Iul 03, 2009 10:46 am Titlul subiectului: |
|
|
hai sa zicem 15mil-maxim 20
eu nu ma pricep asa mult la sistem audio, decat puterea reala cred ca stiu sa o citesc:)
doresc sa aiba claritate buna si sa aiba ceva bass |
|
| Sus |
|
 |
tonu_adrian Priceput

|
|
| Sus |
|
 |
KnightShadow
|
Trimis: Vin Iul 03, 2009 1:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
boxele fatza nu cred ca o sa intre. ce am inteles eu e ca e vba de 13cm diametrul parca:| iar grosimea la magnet nu stiu:-??
in spate este la fel de 13 dar grosimea la magnet poate sa fie mai mare pt ca e aripa mai groasa...
casetofonul nu as vrea sa-l schimb deoarece o sa arate urat in bord....
se poate lua decat semnal de la casetofonul de-l am?
.... |
|
| Sus |
|
 |
tonu_adrian Priceput

|
Trimis: Vin Iul 03, 2009 2:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pai daca nu schimbi playerul nu ai facut nici o afacere nimica...semnal se poate lua cu niste adaptoare high-low. Playerul recomandat de mine are si filtre high pass..
Difuzoare de 16.5 cm intra cu ajutorul unor inele din pal [diametru interior 145 mm ..exterior 175 mm aproximativ] _________________ PIONEER DEH-9300+AUDISON VR 404 XR EVOLUZIONE +Hertz HI Energy 3way+ Phase Thriller 10" |
|
| Sus |
|
 |
tonu_adrian Priceput

|
Trimis: Vin Iul 03, 2009 2:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eventual cauta un alt player.. care sa se potriveasca cu bordul masinii tale, de preferat sa aibe filtre high/low pass si macar 1 pre-out. _________________ PIONEER DEH-9300+AUDISON VR 404 XR EVOLUZIONE +Hertz HI Energy 3way+ Phase Thriller 10" |
|
| Sus |
|
 |
KnightShadow
|
Trimis: Vin Iul 03, 2009 2:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
uita-te la o poza cu bordul de la megane coupe asta al nou si o sa iti dai seama de ce nu doresc sa-l schimb
e curbat si altul o sa dea aiurea sigur....
ms oricum de informatii:) |
|
| Sus |
|
 |
mccrya
Data înscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 15
|
Trimis: Vin Iul 03, 2009 2:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu am avut difuzoarele masinii de 10 cm ...nu am stat prea mult pe ganduri si mi le-am schimbat cu unele de 16,5 cm. Am muncit eu ceva la decupat usa dar a meritat efortul ...nici nu se compara cu ce a fost inainte. Este bine ca atunci cand faci un lucru sa-l faci bine de la inceput...cu multa rabdare si putina indemanare se rezolva si o sa ai rezultate bune. Si eu am avut cd player incorporat si mi l-am schimbat cu un Alpine 105ri...plus o rama adaptoare care se potriveste perfect un bord, deci nu sta pe ganduri ca nu vine bine cu un player de firma. |
|
| Sus |
|
 |
tonu_adrian Priceput

|
Trimis: Vin Iul 03, 2009 2:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
Se gasesc rame adaptoare pt toate masinile..tre sa cauti putin doar. Nu se compara sunetul unui player stock cu sunetul unui player aftermarket. _________________ PIONEER DEH-9300+AUDISON VR 404 XR EVOLUZIONE +Hertz HI Energy 3way+ Phase Thriller 10" |
|
| Sus |
|
 |
tonu_adrian Priceput

|
|
| Sus |
|
 |
|