Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Renault Megane III Coupe

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
KnightShadow

Data înscrierii: 03/Iul/2009

MesajTrimis: Vin Iul 03, 2009 10:38 am    Titlul subiectului: Renault Megane III Coupe Răspunde cu citat (quote)

Salutare tuturor,

Dupa cum cred ca a-ti auzit renault megane coupe are o sonorizare slabutza rau.

Doresc sa schimb cele 4 boxe de le are si sa ii pun un woofer!

Astept sfaturi si configurari!

Va multumesc!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
tonu_adrian
Priceput

Data înscrierii: 27/Iul/2008
Locație: TECUCI

MesajTrimis: Vin Iul 03, 2009 10:46 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

buget?
Sus
KnightShadow

MesajTrimis: Vin Iul 03, 2009 10:46 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

hai sa zicem 15mil-maxim 20

eu nu ma pricep asa mult la sistem audio, decat puterea reala cred ca stiu sa o citesc:)

doresc sa aiba claritate buna si sa aiba ceva bass
Sus
tonu_adrian
Priceput

MesajTrimis: Vin Iul 03, 2009 1:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

hu: www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Pioneer/DEH-50UB/ [580 ron]
difuri fata: www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/HERTZ/Sisteme/Dieci_DSK_165/ [365 ron]
difuri spate: www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/HERTZ/Coaxiale/Dieci_DCX_165/ [245 ron]
amp+sub : www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Focal/SB30SPL_Bass_Pack/ [promotie 700 lei]

KnightShadow

MesajTrimis: Vin Iul 03, 2009 1:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

boxele fatza nu cred ca o sa intre. ce am inteles eu e ca e vba de 13cm diametrul parca:| iar grosimea la magnet nu stiu:-??

in spate este la fel de 13 dar grosimea la magnet poate sa fie mai mare pt ca e aripa mai groasa...

casetofonul nu as vrea sa-l schimb deoarece o sa arate urat in bord....

se poate lua decat semnal de la casetofonul de-l am?

....
Sus
tonu_adrian
Priceput

MesajTrimis: Vin Iul 03, 2009 2:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pai daca nu schimbi playerul nu ai facut nici o afacere nimica...semnal se poate lua cu niste adaptoare high-low. Playerul recomandat de mine are si filtre high pass..

Difuzoare de 16.5 cm intra cu ajutorul unor inele din pal [diametru interior 145 mm ..exterior 175 mm aproximativ]

tonu_adrian
Priceput

MesajTrimis: Vin Iul 03, 2009 2:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eventual cauta un alt player.. care sa se potriveasca cu bordul masinii tale, de preferat sa aibe filtre high/low pass si macar 1 pre-out.
KnightShadow

MesajTrimis: Vin Iul 03, 2009 2:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

uita-te la o poza cu bordul de la megane coupe asta al nou si o sa iti dai seama de ce nu doresc sa-l schimb

e curbat si altul o sa dea aiurea sigur....

ms oricum de informatii:)
Sus
mccrya

Data înscrierii: 15/Oct/2006

MesajTrimis: Vin Iul 03, 2009 2:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu am avut difuzoarele masinii de 10 cm Very Happy ...nu am stat prea mult pe ganduri si mi le-am schimbat cu unele de 16,5 cm. Am muncit eu ceva la decupat usa dar a meritat efortul Wink...nici nu se compara cu ce a fost inainte. Este bine ca atunci cand faci un lucru sa-l faci bine de la inceput...cu multa rabdare si putina indemanare se rezolva si o sa ai rezultate bune. Si eu am avut cd player incorporat si mi l-am schimbat cu un Alpine 105ri...plus o rama adaptoare care se potriveste perfect un bord, deci nu sta pe ganduri ca nu vine bine cu un player de firma.
Sus
tonu_adrian
Priceput

MesajTrimis: Vin Iul 03, 2009 2:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Se gasesc rame adaptoare pt toate masinile..tre sa cauti putin doar. Nu se compara sunetul unui player stock cu sunetul unui player aftermarket.
tonu_adrian
Priceput

MesajTrimis: Vin Iul 03, 2009 2:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sa inteleg k asta ar fi bordul www.x3mzone.files.wordpress.com/2009/04/renault_2.jpg
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum