Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Renault Symbol sound system
Du-te la pagina Anterioară  1, 2

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme

Autor Mesaj
Sharkky
Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Joi Iun 14, 2012 11:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ca sa nu te mai complici cu fibra, luai o bucata de plexiglas sau ABS de 2-3mm si cu un pistol cu aer cald, ii trageai un mulaj dupa acea umflatura a fetei de usa.
Il fixai cu nituri sau suruburi de fata de usa, ii trageai si un insonorizant peste sa nu rezoneze si incheiai.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
yoiedi
Priceput

Data înscrierii: 22/Apr/2010

MesajTrimis: Vin Iun 15, 2012 10:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

personal consider ca un pistol cu aer cald nu este la indemana oricui si cred ca este chin si mai mare...cel putin eu treaba cu fibra as rezolva-o in maxim o ora si montajul inca o ora..dar daca are posibilitate...este foarte buna si ideea ta. o seara buna
Sus
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Vin Iun 15, 2012 11:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ultima data cand m-am uitat, preturile la pistoale cu aer cald erau de la 1000 lei in sus...scumpe dom'le...
Laughing

Cred ca eu am dat 30 de lei pe al meu si merge struna de cativa ani...

Sus
doggovy
Priceput

Data înscrierii: 24/Apr/2007
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Vin Iun 15, 2012 11:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Se gasesc pistoale cu aer cald de la 40 lei pana la... defapt in sus nu cred ca este vreo limita Very Happy
Pentru utilizare in regim hobby cred ca e bun si unul ieftinel, in functie de cat noroc ai atat te tine Smile

Sharkky
Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Sâm Iun 16, 2012 12:57 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

@yoiedi: De curiozitate, cat de gros faceai stratul de fibra?
Daca e sa ne rezumam la bani, hai sa facem un calcul cat il costa pe Iulian un pistol cu aer cald low-budget (pe care il poate folosi si la insonorizare) si o bucata de plexi si cam cat l-ar costa rasina+stratimat+intaritor+benzina cheltuita sa le achizitioneze +rateurile pe care le poate da din cauza amestecului gresit ...
Tu de ce nu ai facut la Logan asa? Sa astupi gaurile cu fibra si apoi sa vii cu insonorizant peste?
Sus
yoiedi
Priceput

MesajTrimis: Sâm Iun 16, 2012 9:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

costurile pentru 2mp de fibra..2 litri de rasina plus intaritorul aferent sunt fix 35 lei..la care se mai adauga 10 lei transportul daca nu ai pe cineva in bucuresti. ca si grosime..2 straturi de fibra sunt arhisuficiente. la mine nu a fost nevoie de astupat gauri pentru ca am material foarte gros...foarte tare peste care s-a venit cu 2 straturi de vopsea cauciucata 2 straturi de fonomin..si inca 2 straturi de cauciucata pe fata de plastic. daca tu consideri ca se merita sa achizitionezi un pistol cu aer cald doar pt a face aceasta lucrare...nu stiu ce sa mai zic.
Sus
doggovy
Priceput

Data înscrierii: 24/Apr/2007
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Sâm Iun 16, 2012 10:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

un om gospodar nu are niciodata vreo scula in plus Wink
iulian1980
Pasionat

Data înscrierii: 23/Aug/2007
Locație: Ploiesti

MesajTrimis: Dum Iun 17, 2012 10:15 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salut.
In primul rand multumesc pt. raspunsuri. O sa merg pe varianta cu fibra pana la urma ca mi se pare mai usor si mai putin costisitor. Nu avea rost sa cumpar un pistol din ala doar pt asa ceva si apoi sa nu ii mai gasesc folosinta.Sa inteleg ca o sa ma coste cam 1 milion 35*2, ca am 2 usi de facut si restu pe cheltuieli cu benzina si alte chestii...La Bucuresti ajung des asa ca nu e problema.As mai vrea sa imi spuneti exact de unde pot cumpara asa ceva si cam ce cantitati din fiecare.

yoiedi
Priceput

MesajTrimis: Dum Iun 17, 2012 11:20 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

este un tip in bucuresti care vine kit-uri de reparatie din fibra ce contin 2 litri de rasina + intaritorul aferent si 2mp de fibra la pretul de 35 lei. cantitatea asta iti ajunge sa faci ceea ce ti-ai propus si iti vor mai ramne sa faci si alte lucrari...gen 2 stalpi pentru tweetere. el iti va explica si proportiile pentru rasina si intaritor daca nu ai mai lucrat niciodata cu asa ceva. iti pot lasa numarul lui de telefon pe pm...sta pe langa gara de nord si pot spune ca am cumparat de cel putin 3 ori de la el anul asta si mereu am fost foarte multumit. o zi buna
Sus
iulian1980
Pasionat

MesajTrimis: Lun Iun 18, 2012 1:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Multumesc,
Saptamana viitoare sunt iar in Bucuresti si o sa il contactez sa termin odata ce am inceput ca stau de 2 saptamani cu fata de usa desfacuta!

iulian1980
Pasionat

MesajTrimis: Mie Iun 20, 2012 9:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am vorbit azi cu un prieten care lucreaza la un service auto si a zis ca ma poate ajuta cu un pistol din ala cu aer cald. O sa incerc si varianta asta mai intai, pana sa optez pentru fibra si vedem ce o iesi, asta depinde cat de scump e plexi glass-u ala.
De aici si intrebarea mea: Ce fel de plexi glass sa caut(ca grosime), unde as putea gasi si un pret estimativ pt o placa de 1m ori 1m sa zicem, cred ca ar fi suficient pt ce am eu nevoie.
Daca ma puteti indruma ar fi foarte bine...
Multumesc!

DaniD

Data înscrierii: 01/Dec/2009
Locație: Satu Mare

MesajTrimis: Vin Aug 17, 2012 11:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cum sta lucrarea?
Sus
iulian1980
Pasionat

MesajTrimis: Joi Sep 12, 2013 8:45 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salutare,
Din pacate lucrarea nu a evoluat mai deloc. Am reusit sa insonorizez doar fetele de usa, Sistemul de difuzoare Helix DB 52.1 le-am pus pe spate iar pe fata au ramas cele stock.
In orice caz "microbul" a ramas, dar nu mai am entuziasmul de la inceput, trebuie sa ma focusez pe alte chestii mai importante acum, copilasul care trebuie sa vina pe lume.
Asta schimba problema, ma gandesc serios daca sa mai tin subwooferul sa fac loc la carut, sa fac altul mai mic, am in gand in viitor sa schimb si masina pe care sa pun o navigatie inca nu stiu...
Multumesc !

iulian1980
Pasionat

MesajTrimis: Mie Sep 18, 2013 3:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Revin cu o problema, nelamurire, curiozitate :
Am avut sistemul Helix Db 52.1 e usile fata direct pe player(http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/ALPINE/CDA-117Ri/ ) si sincer nu am fost deloc multumit cum suna. Am zis ca poate o fi din cauza ca nu sunt usile insonorizate complet si ca erau prinse pe plasticul fetei de usa. Le-am lasat pe cele stock din mai multe considerente.
Am hotarat sa le mut pe spate cu gandul ca o se auda altfel , fiind prinse direct pe tabla(peste care am pus insonorizant),avand loc mai mare de rezonanta, sa completeze sunetul. Sincer DEZAMAGIRE . In afara de inaltele tweeterelor nu isi fac deloc simtita prezenta.
Ma gandesc ca playerul nu are destula putere sa le miste, trebuiesc amplificate ca sa aiba un sunet decent?
In cazul asta, ma gandesc serios sa le vand daca nu le pot folosi la capacitate maxima, si sa pun unele de putere mica.
Pareri, recomandari ?

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum