Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Renault Symbol

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
miuciprian

Data înscrierii: 13/Aug/2008

MesajTrimis: Mie Aug 13, 2008 12:17 am    Titlul subiectului: Renault Symbol Răspunde cu citat (quote)

Salut , sunt mai nou pe forum , asa ca daca fac vreo greseala imi cer scuze de pe acum.
Am un Renault Symbol...de vreo 3 luni cumparat de nou , am pus pe el un amplificator JBL-GTO 752e si un woofer JBL-GT5-12 in incinta tub.
Am CD-mp3 orignal al masinii si difuzoarele standard ale iei( 4 boxe si 2 tweetere).
Intrebarea mea este .
Ce difuzoare imi recomandatzi care merg pe cass asta?
Eventual cu inca un amplificator dar sa nu fiu nevoit sa tai usa sau aia din spate .
Pretul nu prea conteaza.
Sar-na mult.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
red line

Data înscrierii: 02/Feb/2007
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Sâm Aug 16, 2008 1:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

iti recomand sa schimbi intai aparatul , acel aparat original are cam 15 w pe iesire
vladcosmin
Pasionat

Data înscrierii: 09/Mai/2008

MesajTrimis: Sâm Aug 16, 2008 9:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Subscriu si eu la schimbarea playerului,mai ales daca acesta este ca cel care era pe loganul din 2005-2006
Sus
semecristian
Utilizator pe cale de disparitie
Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 05/Aug/2008
Locație: SV

MesajTrimis: Dum Aug 17, 2008 1:59 am    Titlul subiectului: Re: Renault Symbol Răspunde cu citat (quote)

miuciprian a scris:
Salut , sunt mai nou pe forum , asa ca daca fac vreo greseala imi cer scuze de pe acum.
Am un Renault Symbol...de vreo 3 luni cumparat de nou , am pus pe el un amplificator JBL-GTO 752e si un woofer JBL-GT5-12 in incinta tub.
Am CD-mp3 orignal al masinii si difuzoarele standard ale iei( 4 boxe si 2 tweetere).
Intrebarea mea este .
Ce difuzoare imi recomandatzi care merg pe cass asta?
Eventual cu inca un amplificator dar sa nu fiu nevoit sa tai usa sau aia din spate .
Pretul nu prea conteaza.
Sar-na mult.

Nu trebuie sa tai nici o usa din spate, trebuie doar sa cumperi boxe la aceeasi dimensiune ( sunt standardizate dimnesiunile).
La schimbarea playerului, nu ti-a spus nimeni, dar va trebui sa investesti destul de mult daca vrei sa iti pastrezi functionale comenzile de pe volan si ecranul din bord. Acestea necesita adaptoare care costa vreo 250 RON aprox amandoua, chiar mai mult, nu stiu exact... Pe langa asta iti trebuie un player care sa aibe mufe pentru comenzi pe volan si afisaj.
Sus
red line

Data înscrierii: 02/Feb/2007

MesajTrimis: Dum Aug 17, 2008 10:53 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

aparat original iti afiseaza pe acel display pentru ca nu are el display .
orice alt aparat care nu este facut de fabricantul auto are display incorporat , comenzile de pe volan sant pt confort , o interfata este la 270 ron SW-COM este denumirea ei .

Audi_A6
Audiofil

Data înscrierii: 15/Aug/2006

MesajTrimis: Mar Aug 19, 2008 7:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu zic sa iei un panasonic cu 40W pe canal si niste boxe focal, pe spate coax de 16.5 si pe fata sisteme de 16.5
Sus
miuciprian

MesajTrimis: Mar Aug 19, 2008 11:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Multumesc mult...dar totusi nu as vrea sa schimb playerul...prefer sa mai cumpar un amplificator si sa le amplific...
Sus
Audi_A6
Audiofil

MesajTrimis: Mie Aug 20, 2008 4:20 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu prea inteleg de ce te-ai atasat de un hu original, care nu are nici un fel de performanta..sincer.
dar fiecare face cum crede, dar eu raman la boxe focal,..si in cazul tau un mic amplificator, minim dls ca 22, sau chiar alpine
Sus
miuciprian

MesajTrimis: Mie Aug 20, 2008 11:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Dar de un amplificator JBL GTO4060 si 4 difuzoare JBL GTO507C ca parere aveti?
Se aud mai bine ca cele stock?
Sau sa mai caut altele?
Sus
Audi_A6
Audiofil

MesajTrimis: Joi Aug 21, 2008 5:36 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

iti trebuie sistem pe fata si coax pe spate. http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Focal/Access_165_CA1/

http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Focal/Access_165_A1/

iar ca amplificator, poti sa-l folosesti pe cel care il ai pt subwoofer, iar pt sub sa cumperi unul mai potent. http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/Alpine/V_Power/MRP-M500/
Sus
miuciprian

MesajTrimis: Joi Aug 21, 2008 10:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Bun asa.
Mersi mult:*
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum