| |
| Autor |
Mesaj |
miuciprian
Data înscrierii: 13/Aug/2008 Mesaje: 7
|
Trimis: Mie Aug 13, 2008 12:17 am Titlul subiectului: Renault Symbol |
|
|
Salut , sunt mai nou pe forum , asa ca daca fac vreo greseala imi cer scuze de pe acum.
Am un Renault Symbol...de vreo 3 luni cumparat de nou , am pus pe el un amplificator JBL-GTO 752e si un woofer JBL-GT5-12 in incinta tub.
Am CD-mp3 orignal al masinii si difuzoarele standard ale iei( 4 boxe si 2 tweetere).
Intrebarea mea este .
Ce difuzoare imi recomandatzi care merg pe cass asta?
Eventual cu inca un amplificator dar sa nu fiu nevoit sa tai usa sau aia din spate .
Pretul nu prea conteaza.
Sar-na mult. |
|
| Sus |
|
 |
red line

Data înscrierii: 02/Feb/2007 Mesaje: 27 Locație: bucuresti
|
Trimis: Sâm Aug 16, 2008 1:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
iti recomand sa schimbi intai aparatul , acel aparat original are cam 15 w pe iesire _________________ Fara comentarii glumesc |
|
| Sus |
|
 |
vladcosmin Pasionat
Data înscrierii: 09/Mai/2008 Mesaje: 63
|
Trimis: Sâm Aug 16, 2008 9:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Subscriu si eu la schimbarea playerului,mai ales daca acesta este ca cel care era pe loganul din 2005-2006 |
|
| Sus |
|
 |
semecristian Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 05/Aug/2008 Mesaje: 28 Locație: SV
|
Trimis: Dum Aug 17, 2008 1:59 am Titlul subiectului: Re: Renault Symbol |
|
|
| miuciprian a scris: | Salut , sunt mai nou pe forum , asa ca daca fac vreo greseala imi cer scuze de pe acum.
Am un Renault Symbol...de vreo 3 luni cumparat de nou , am pus pe el un amplificator JBL-GTO 752e si un woofer JBL-GT5-12 in incinta tub.
Am CD-mp3 orignal al masinii si difuzoarele standard ale iei( 4 boxe si 2 tweetere).
Intrebarea mea este .
Ce difuzoare imi recomandatzi care merg pe cass asta?
Eventual cu inca un amplificator dar sa nu fiu nevoit sa tai usa sau aia din spate .
Pretul nu prea conteaza.
Sar-na mult. |
Nu trebuie sa tai nici o usa din spate, trebuie doar sa cumperi boxe la aceeasi dimensiune ( sunt standardizate dimnesiunile).
La schimbarea playerului, nu ti-a spus nimeni, dar va trebui sa investesti destul de mult daca vrei sa iti pastrezi functionale comenzile de pe volan si ecranul din bord. Acestea necesita adaptoare care costa vreo 250 RON aprox amandoua, chiar mai mult, nu stiu exact... Pe langa asta iti trebuie un player care sa aibe mufe pentru comenzi pe volan si afisaj. |
|
| Sus |
|
 |
red line

Data înscrierii: 02/Feb/2007 Mesaje: 27 Locație: bucuresti
|
Trimis: Dum Aug 17, 2008 10:53 am Titlul subiectului: |
|
|
aparat original iti afiseaza pe acel display pentru ca nu are el display .
orice alt aparat care nu este facut de fabricantul auto are display incorporat , comenzile de pe volan sant pt confort , o interfata este la 270 ron SW-COM este denumirea ei . _________________ Fara comentarii glumesc |
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
Trimis: Mar Aug 19, 2008 7:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
| eu zic sa iei un panasonic cu 40W pe canal si niste boxe focal, pe spate coax de 16.5 si pe fata sisteme de 16.5 |
|
| Sus |
|
 |
miuciprian
|
Trimis: Mar Aug 19, 2008 11:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Multumesc mult...dar totusi nu as vrea sa schimb playerul...prefer sa mai cumpar un amplificator si sa le amplific... |
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
|
Trimis: Mie Aug 20, 2008 4:20 am Titlul subiectului: |
|
|
nu prea inteleg de ce te-ai atasat de un hu original, care nu are nici un fel de performanta..sincer.
dar fiecare face cum crede, dar eu raman la boxe focal,..si in cazul tau un mic amplificator, minim dls ca 22, sau chiar alpine |
|
| Sus |
|
 |
miuciprian
|
Trimis: Mie Aug 20, 2008 11:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
Dar de un amplificator JBL GTO4060 si 4 difuzoare JBL GTO507C ca parere aveti?
Se aud mai bine ca cele stock?
Sau sa mai caut altele? |
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
|
|
| Sus |
|