Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Sal, nou pe forum am nevoie de niste informatii

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto

Autor Mesaj
martonatu

Data înscrierii: 14/Noi/2008
Locație: Craiova

MesajTrimis: Vin Noi 14, 2008 11:25 pm    Titlul subiectului: Sal, nou pe forum am nevoie de niste informatii Răspunde cu citat (quote)

Sall, am cumparat un amplificator chinezesc la un pret foarte mic dar acum ma gandesc ca nu am facut bine, ei zic ca scoate 2x100 la 4ohm iar 2x200 la 2 ohm dar nu cred avand dimensiunile 150x100x40mm, fuse 5A frequency response 20hz-20khz_+ 1 db, l-am probat in casa la o baterie 12v 7ah la un subwoofer de 25 watts si vreo doi sateliti de la un sistem, mentionez ca bateria era cam descarcata la volum mic se aude bine dar cand dau volumul mai tare nici ca' creste in intensitate dar se aude prost rau, ma gandesc ca subwooferul este prea mic si din cauza aceasta, indicati-mi si mie ce difuzoare trebuie sa achizitionez. Multumesc mult !

DSC02392.JPG
 Description:
 Filesize:  391.1 KB
 Viewed:  212 Time(s)

DSC02392.JPG

DSC02394.JPG
 Description:
 Filesize:  366.99 KB
 Viewed:  222 Time(s)

DSC02394.JPG

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Andry
Priceput

Data înscrierii: 08/Mai/2008
Locație: Brasov

MesajTrimis: Vin Noi 14, 2008 11:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

aproximativ 30W RMS / canal in 4 ohmi. Oricum e ceva mai bine decat amplificarea unui player Rolling Eyes

Waitin` for the Volvo, a new chapter!
Sus
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Vin Noi 14, 2008 11:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cam 20W/ canal.

5*14.4V=72 * 60% (randamentul mediu in clasa AB) = 43 W maximi posibili care ii suporta siguranta >> ~20W / canal.

amplificatorul ala e o jucarie, si semnalul dat de el nu e mai bun decat iesirile unui player din zilele noastre...am gasit si eu prin talcio la sume derizorii si am cumparat vreo 2 bucati (una cu un egalizator pe 6sau8 benzi) pe post de "material didactic" .
merg si se merita deranjul cu montatul, doar daca ai in masina un casetofon aiurea si vechi (ori de la rusi din piata) care are <10W / iesire...altfel eu nu vad utile asemea amplificatoare.

martonatu

MesajTrimis: Vin Noi 14, 2008 11:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ms mult!
Sus
martonatu

MesajTrimis: Dum Noi 16, 2008 5:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

SALL, am fost azi in locul de unde am achizitionat amplificatorul si i-am rugat sa mi-l probeze, cu uimire merge nu stiu eu ce am gresit de se auzea in halul ala,mi-l conecta la o sursa de calculator si-l pusa la o ditamai boxa, as vrea sa aflu si eu daca stie careva cum modific o sursa de calculator sa alimentez amplificatorul.Ms!
Sus
bezz
Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007
Locație: on a vibe

MesajTrimis: Dum Noi 16, 2008 6:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai cred ca cel mai bine ii intrebi pe baietii care ti l-au probat, ce sursa au/cum au facut-o
florynvl

Data înscrierii: 06/Oct/2008
Locație: Ramnicu Valcea

MesajTrimis: Dum Noi 16, 2008 6:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

vezi ca la sursa , la mufa aia de intra pe placa de baza ,legi firul verde cu firul negru.sunt unul langa altul.apoi legi un fir galben pe 12V , un fir negru la masa statiei si un fir de la 12V la remote.
sa nu ai sursa pusa pe calculator, sa o folosesti separat.pentru ca statia consuma mai mult decat componentele calculatorului si se pot strica.
Sus
martonatu

MesajTrimis: Dum Noi 16, 2008 6:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ms de informatii!!
Sus
adypala
Priceput

Data înscrierii: 15/Iun/2008

MesajTrimis: Dum Noi 16, 2008 7:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cat ai dat pe amp? Smile
Sus
martonatu

MesajTrimis: Dum Noi 16, 2008 8:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

70 ron!
Sus
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Dum Noi 16, 2008 11:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

auuu ca?

eu am luat cu 15 ron doua bucati, in stare de funcitonare...destul de ponosite in exterior,dar functionale

Andry
Priceput

Data înscrierii: 08/Mai/2008
Locație: Brasov

MesajTrimis: Dum Noi 16, 2008 11:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ai dat cam mult, nu stiu ce intelegi tu printr-un pret mic. eu ma gandeam, dupa ce am vazut si pozele, ca l-ai luat undeva la 20-35 lei. in fine, in legatura cu sursa ti-a explicat florynvl cum sta treaba, daca nu ai una pe care nu o folosesti, poate gasesti la cineva una sh la 10 lei, mai mult n-are rost sa dai pe ea, merge si o vechitura de 250w putere totalizata, are 5A sigur pe firul de +12V.

Waitin` for the Volvo, a new chapter!
Sus
florynvl

Data înscrierii: 06/Oct/2008
Locație: Ramnicu Valcea

MesajTrimis: Lun Noi 17, 2008 12:10 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

deobicei majoritatatea surselor au 4A.oricum cred ca o sursa de calculator este de ajuns pentru statia aceasta.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum