Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

schimbare difuzoare originale

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
amad4you

Data înscrierii: 08/Iul/2007

MesajTrimis: Dum Iul 08, 2007 11:58 am    Titlul subiectului: schimbare difuzoare originale Răspunde cu citat (quote)

sal!
Se merita schimbarea difuzoarelor de fabrica de pe Logan?
Am un mp3 kenwood 4x50w mos-fet. As schimba difuzoarele, macar pe fata. Ma intereseaza in principal un sunet de calitate, nu puterea lui, cea data de HU fiind suficienta. Pretul undeva la 300 ron perechea +/- 100ron dar daca chiar merita diferenta.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
KRZ
Priceput

Data înscrierii: 07/Dec/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Dum Iul 08, 2007 2:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da clar se merita. cele din fabirca sunt dual cone blaupunkt nu sunt kiar de aruncat dar nici un suntet extraordinar nu redau.. .
Akm 3 mil setu fata si spate adica esti dispus sa investesti 6 mil pt difuzoare? Ai locas de difuri si pe spate...?
Ai in plan Sub +Statie ?
Pe fata locasul este de 13 CU UN MIC EFORT SE POT PUNE DE 16 ar fi mai recomandat coboara mai mult in frevcenta
Ai putea incerca asa http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Sisteme/Classic_B6A/ + insonorizare cu asa http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Insonorizare/Hushmat/Door_Kit__(A_200)/
Sus
amad4you

MesajTrimis: Dum Iul 08, 2007 9:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

DLS B6A sunt de 16,5 si nu cred ca merg pe fata, chiar cu inel si urca si pana la 18khz. Sub + statie nu cred ca voi pune. In prima faza as schimba doar pe fata. De pe forum am inteles ca nu are rost sa schimb si spatele da s-ar putea s-o fac mai tarziu. Alte recomandari dar de 16cm ? Se merita Coustic CS602 si fata si spate?
Sus
KRZ
Priceput

Data înscrierii: 07/Dec/2006

MesajTrimis: Dum Iul 08, 2007 9:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Iti zic eu ca merg am pus Clarion pe Fatza logan kiar fara inel prinse direct de suportu ala de plastic pe fatza lui cam neortodox da merge ideea e ca pierzi grila originala.. Faza e ca difuzoru sa coboare cat mai mult.. treaba cu urcatu o face TW..tot timpu un difuzor cu un diametru mai mare va cobora mai mult in frecventa.. asa ca daca ai kef de putina munca
sau stii pe cienava care se pricepe 16.5 sunt ok
Sus
Sharkky
Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007

MesajTrimis: Lun Iul 09, 2007 9:29 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salut!

Iti recomand un sistem de la Ground Zero, si anume http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Ground_Zero/Sisteme/GZRC_16X/
Se vor potrivi perfect in lacasul difuzoarelor originale de la Logan, am avut ocazia sa ascult asa ceva montat pe un Logan fara modificari majore si chiar fara insonorizarea usilor si vreau sa spun ca sunetul este uimitor.
Coboara in frecventa foarte bine si au un sunet placut.
Daca esti din Bucuresti, cred ca pot vorbi cu persoana ce are montat asa ceva pe Logan sa-ti faci o idee cam despre ce ar fi vorba.

Multumesc!
Sus
amad4you

MesajTrimis: Lun Iul 09, 2007 9:57 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Chef de munca pentru un rezultat bun am oricand. Ground Zero GZRC 16X au 125 W sinus. Suna bine direct pe HU? Ma intereseaza si bass-ul, nu ca un sub dar am auzit scule auto fara statii care sunau super. Sunt din Bacau asa ca.... Cat despre grilele originale le arunc oricand cu contitia ca noile dif-uri sa aiba asa ceva. Cam mare si magnetul. Incape in oala?Stiti cumva daca filtrele sunt de 12 db/oct?
Sus
Sharkky
Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007

MesajTrimis: Lun Iul 09, 2007 10:07 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da, suna foarte bine si direct pe HU.
Bass-ul este suficient, iti spun sigur.
Difuzoarele vin cu grila lor si crede-ma ca arata mult mai bine decat cea originala, si eu le-am aruncate pe cele originale de Solenza Smile.
Cred ca acea oala o sa trebuiasca scoasa de acolo sau un pic modificata ...
Da, filtrele sunt de 12dB/oct.
Sus
amad4you

MesajTrimis: Sâm Iul 28, 2007 8:25 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ok. Cred ca voi merge pe GZ. Stiti vreun site de unde se pot cumpara inele MDF? Pentru cei care le-ati amplificat pe unde ati dus cablurile la statie si cele de la statiie la dif fata?
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum