| |
| Autor |
Mesaj |
amad4you
Data înscrierii: 08/Iul/2007 Mesaje: 5
|
Trimis: Dum Iul 08, 2007 11:58 am Titlul subiectului: schimbare difuzoare originale |
|
|
sal!
Se merita schimbarea difuzoarelor de fabrica de pe Logan?
Am un mp3 kenwood 4x50w mos-fet. As schimba difuzoarele, macar pe fata. Ma intereseaza in principal un sunet de calitate, nu puterea lui, cea data de HU fiind suficienta. Pretul undeva la 300 ron perechea +/- 100ron dar daca chiar merita diferenta. |
|
| Sus |
|
 |
KRZ Priceput

Data înscrierii: 07/Dec/2006 Mesaje: 431 Locație: Bucuresti
|
|
| Sus |
|
 |
amad4you
|
Trimis: Dum Iul 08, 2007 9:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
| DLS B6A sunt de 16,5 si nu cred ca merg pe fata, chiar cu inel si urca si pana la 18khz. Sub + statie nu cred ca voi pune. In prima faza as schimba doar pe fata. De pe forum am inteles ca nu are rost sa schimb si spatele da s-ar putea s-o fac mai tarziu. Alte recomandari dar de 16cm ? Se merita Coustic CS602 si fata si spate? |
|
| Sus |
|
 |
KRZ Priceput

Data înscrierii: 07/Dec/2006 Mesaje: 431 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum Iul 08, 2007 9:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
Iti zic eu ca merg am pus Clarion pe Fatza logan kiar fara inel prinse direct de suportu ala de plastic pe fatza lui cam neortodox da merge ideea e ca pierzi grila originala.. Faza e ca difuzoru sa coboare cat mai mult.. treaba cu urcatu o face TW..tot timpu un difuzor cu un diametru mai mare va cobora mai mult in frecventa.. asa ca daca ai kef de putina munca
sau stii pe cienava care se pricepe 16.5 sunt ok |
|
| Sus |
|
 |
Sharkky Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007 Mesaje: 1891 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Iul 09, 2007 9:29 am Titlul subiectului: |
|
|
Salut!
Iti recomand un sistem de la Ground Zero, si anume http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Ground_Zero/Sisteme/GZRC_16X/
Se vor potrivi perfect in lacasul difuzoarelor originale de la Logan, am avut ocazia sa ascult asa ceva montat pe un Logan fara modificari majore si chiar fara insonorizarea usilor si vreau sa spun ca sunetul este uimitor.
Coboara in frecventa foarte bine si au un sunet placut.
Daca esti din Bucuresti, cred ca pot vorbi cu persoana ce are montat asa ceva pe Logan sa-ti faci o idee cam despre ce ar fi vorba.
Multumesc! |
|
| Sus |
|
 |
amad4you
|
Trimis: Lun Iul 09, 2007 9:57 am Titlul subiectului: |
|
|
| Chef de munca pentru un rezultat bun am oricand. Ground Zero GZRC 16X au 125 W sinus. Suna bine direct pe HU? Ma intereseaza si bass-ul, nu ca un sub dar am auzit scule auto fara statii care sunau super. Sunt din Bacau asa ca.... Cat despre grilele originale le arunc oricand cu contitia ca noile dif-uri sa aiba asa ceva. Cam mare si magnetul. Incape in oala?Stiti cumva daca filtrele sunt de 12 db/oct? |
|
| Sus |
|
 |
Sharkky Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007 Mesaje: 1891 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Iul 09, 2007 10:07 am Titlul subiectului: |
|
|
Da, suna foarte bine si direct pe HU.
Bass-ul este suficient, iti spun sigur.
Difuzoarele vin cu grila lor si crede-ma ca arata mult mai bine decat cea originala, si eu le-am aruncate pe cele originale de Solenza .
Cred ca acea oala o sa trebuiasca scoasa de acolo sau un pic modificata ...
Da, filtrele sunt de 12dB/oct. |
|
| Sus |
|
 |
amad4you
|
Trimis: Sâm Iul 28, 2007 8:25 am Titlul subiectului: |
|
|
| ok. Cred ca voi merge pe GZ. Stiti vreun site de unde se pot cumpara inele MDF? Pentru cei care le-ati amplificat pe unde ati dus cablurile la statie si cele de la statiie la dif fata? |
|
| Sus |
|
 |
|