Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Căutarea a gasit 8 rezultate
Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Autor Mesaj
  Subiect: Bobinez difuzoare & subwoofere
astyle0392

Răspunsuri: 147
Vizualizări: 70724

MesajForum: Bursa car audio   Trimis: Dum Aug 26, 2012 10:26 am   Subiect: Bobinez difuzoare & subwoofere
anunt valabil , promit cand am timp sa postez o arhiva cu multe difuzoare interesante .
Salut, as fi interesat si eu de reconditionarea a doua boxe JAMO de 13 cm. Merci
  Subiect: Palpaire faruri!!
astyle0392

Răspunsuri: 7
Vizualizări: 1136

MesajForum: Diverse   Trimis: Lun Feb 21, 2011 5:05 pm   Subiect: Palpaire faruri!!
Pai cablurile sunt de 20mm2... cred ca sunt destul de ok... acum ramane de vazut cu cablurile masinii!
Ms!
  Subiect: Palpaire faruri!!
astyle0392

Răspunsuri: 7
Vizualizări: 1136

MesajForum: Diverse   Trimis: Dum Ian 23, 2011 11:29 pm   Subiect: Palpaire faruri!!
Buna seara, am o statie mac audio mpx 2500 si un soobwoofer mac box 112 si condensator US blaster 5473... problema care o intampin sunt caderile de tensiune .. deci ..palpaitul luminilor.
As dori sa ...
  Subiect: Incarcare condensator!
astyle0392

Răspunsuri: 6
Vizualizări: 3151

MesajForum: Diverse   Trimis: Mie Dec 29, 2010 9:20 pm   Subiect: Incarcare condensator!
Si cum pot sa-mi dau seama daca este incarcat.... din moment ce el este conectat la statie ... aceasta merg.....el arata afisazul ... dar ledul acela sta fff vag aprins ....cand opresc masina spre deo ...
astyle0392

MesajForum: Diverse   Trimis: Mar Dec 28, 2010 7:25 pm   Subiect: Incarcare condensator!
Ms pt sfat ... dar inclusiv in cartea lui spune ca se incarca .. ci citez``Charge the powercap with the enclosed resistor.The resistor can become very hot! Hold it with a pliers between the minus of t ...
astyle0392

MesajForum: Diverse   Trimis: Mar Dec 28, 2010 5:54 pm   Subiect: Incarcare condensator!
Buna ziua, am achizitionat un condensator US Blaster 5473 si nu-mi dau seama cum se incarca...... am incercat cu rezistenta dar nimic... si am mai citit pe undeva cum ca s-ar incarca cu un bec... este ...
  Subiect: Conectare soobwoofer!
astyle0392

Răspunsuri: 2
Vizualizări: 905

MesajForum: Amplificatoare auto   Trimis: Vin Dec 24, 2010 9:32 am   Subiect: Conectare soobwoofer!
Multumesc mult pentru sfat! Si Craciun Fericit pentru toti membrii Be-Loud!!
  Subiect: Conectare soobwoofer!
astyle0392

Răspunsuri: 2
Vizualizări: 905

MesajForum: Amplificatoare auto   Trimis: Joi Dec 23, 2010 11:51 pm   Subiect: Conectare soobwoofer!
Buna seara, am achizitionat pachetul Mac audio Power Box Bass Pack si as dori sa stiu cum sa conectez soobwooferul la statie.Din cate am citit conectarea se face in punte dar nu sunt sigur daca aceast ...

Pagina 1 din 1
Ora este GMT + 3 ore
Mergi direct la: