Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Căutarea a gasit 14 rezultate
Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Autor Mesaj
  Subiect: sierra
motormaus2001

Răspunsuri: 9
Vizualizări: 1981

MesajForum: Prezentari sisteme   Trimis: Mie Iun 03, 2009 11:09 am   Subiect: sierra
frumos sistem, ce subwoofer vrei sa pui in sistem? de la ce frecventa lucreaza midbasii?
  Subiect: Oltcit Club SQ
motormaus2001

Răspunsuri: 22
Vizualizări: 4592

MesajForum: Prezentari sisteme   Trimis: Vin Apr 03, 2009 11:23 pm   Subiect: Oltcit Club SQ
asa vreau sa-i fac la fratioru, tot la un BMW. ideal ar fi bord, dar la Oltcit nu am efectiv loc pt ele. in zona de la picioare la Oltcit ii tare nasol, daca dif ar trebui sa reproduca doar kickbass a ...
motormaus2001

MesajForum: Prezentari sisteme   Trimis: Vin Apr 03, 2009 9:44 pm   Subiect: Oltcit Club SQ
kick pod? o sa le fac (cand o sa fac rost de materiale) din fibra de sticla(sunt si curios sa vad cum se comporta fibra de sticla ca incinta acustica)
motormaus2001

MesajForum: Prezentari sisteme   Trimis: Vin Apr 03, 2009 12:39 am   Subiect: Oltcit Club SQ
inainte aveau volum construit pe usa, calculat pt Helixuri. intarit usa cu fibra de sticla si 2 straturi de Standartplast M1. Ce vrei mai mult? nu-mi place cuvantul "binisor".crede-ma ca pen ...
motormaus2001

MesajForum: Prezentari sisteme   Trimis: Mie Apr 01, 2009 9:12 pm   Subiect: Oltcit Club SQ
da clar! nu prea imi place sa fac compromisuri. atata timp cat suna mai bine decat in usa... am intarit usa si cu fibra de sticla, cu tot ce am avut, dar degeaba tot intra in rezonanta(mai ales la olt ...
motormaus2001

MesajForum: Prezentari sisteme   Trimis: Mie Apr 01, 2009 4:42 pm   Subiect: Oltcit Club SQ
la "finisare" te referi la izolare? usile sunt deja bombate cu standartplast M1 pe interior si exterior(defapt toata masina), de abia am putut pune panourile originale:P. si dupa parerea mea ...
motormaus2001

MesajForum: Prezentari sisteme   Trimis: Mar Mar 31, 2009 11:45 pm   Subiect: Oltcit Club SQ
update 2
motormaus2001

MesajForum: Prezentari sisteme   Trimis: Mar Mar 31, 2009 11:41 pm   Subiect: Oltcit Club SQ
update necesar
motormaus2001

MesajForum: Prezentari sisteme   Trimis: Joi Aug 14, 2008 9:10 pm   Subiect: Oltcit Club SQ
Cantonurile sunt ok..pentru pretul lor...dar nu se compara cu ce va urma in masina (DLS Nobelium 6.2). am lasat volumul maxim de 10 litri in cutie, intarita cu fibra de sticla. kickbassul cel mai plac ...
motormaus2001

MesajForum: Prezentari sisteme   Trimis: Joi Aug 14, 2008 5:30 pm   Subiect: Oltcit Club SQ
HU - Pioneer P88RS
Dif - Canton RS 2.160
Insonorizare Standartplast Vibroplast M1 + Splen

Urmeaza cat de curand un amp Helix A6 + sub Directed D15. sistemul este activ legat, pe amplificatorul in ...
  Subiect: Amplificator Pentru Subwoofer
motormaus2001

Răspunsuri: 4
Vizualizări: 986

MesajForum: Amplificatoare auto   Trimis: Mie Dec 12, 2007 2:13 am   Subiect: Amplificator Pentru Subwoofer
mersi de indicatii daca tu zici asa o fi(daca ar fi dupa tine nimic nu ar fi bun). Si tu alegi un amplificator dupa puterea Finala? daca nu stii..puterea care se poate aplica asupra unui difuzor difer ...
motormaus2001

MesajForum: Amplificatoare auto   Trimis: Mie Dec 12, 2007 12:41 am   Subiect: Amplificator Pentru Subwoofer
daca esti atent..ai vedea ca pretul e f apropiat..aia e legatura. am intrebat daca cineva a auzit cum suna cel putin unul din acele amp...ca de dat cu parerea pot si eu fara sa fi ascultat vreau amp d ...
motormaus2001

MesajForum: Amplificatoare auto   Trimis: Mar Dec 11, 2007 9:24 pm   Subiect: Amplificator Pentru Subwoofer
oscilez intre Mac Audio Fearless One http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/MAC_Audio/FEARLESS_ONE/, JBL GTO 1400e http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/JBL/GTO_1400e/, MTX X100 ...
  Subiect: Un Difuzor cu 2 bobine se poate alimenta cu amp cu 2 iesiri?
motormaus2001

Răspunsuri: 1
Vizualizări: 1235

MesajForum: Amplificatoare auto   Trimis: Vin Sep 08, 2006 1:11 am   Subiect: Un Difuzor cu 2 bobine se poate alimenta cu amp cu 2 iesiri?
Salut! se poate lega un dif cu 2 bobine la un amplificator care are 2 canale, daca impreuna scoate puterea necesara?

Pagina 1 din 1
Ora este GMT + 3 ore
Mergi direct la: