Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Căutarea a gasit 9 rezultate
Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Autor Mesaj
  Subiect: vand cutie de subwoofer band bass
razvan2005umbro

Răspunsuri: 0
Vizualizări: 2317

MesajForum: Bursa car audio   Trimis: Mie Iun 20, 2007 3:43 pm   Subiect: vand cutie de subwoofer band bass
am renuntat la proiect,... era un proiect pt my sistem,... cutia nu are gauriile date pt "difuzor, si pt tuburiile de bass"

dimensiuniile le gasiti in proiect,..... am facut si poze,... ...
  Subiect: magant xpress 15
razvan2005umbro

Răspunsuri: 11
Vizualizări: 1285

MesajForum: Subwoofere   Trimis: Vin Ian 05, 2007 4:26 pm   Subiect: ..
daca fac rost de o camera sau un mobil o sa ii fac un filmulet Razz
  Subiect: magant xpress 15
razvan2005umbro

Răspunsuri: 11
Vizualizări: 1285

MesajForum: Subwoofere   Trimis: Vin Ian 05, 2007 2:09 pm   Subiect: magant xpress 15
va salut eu am in casa un extrem de 30cm si vreau sa spun ca am calculat parametri si am ajuns la o incinta inchisa in jur de 45-50 l si vreau sa spun ca imi vibreaza faianta in baie Very Happy [depinde si cu ...
  Subiect: aveti pe stoc???
razvan2005umbro

Răspunsuri: 1
Vizualizări: 912

MesajForum: Subwoofere   Trimis: Joi Oct 26, 2006 12:27 pm   Subiect: aveti pe stoc???
va salut .... nu am stiu exact unde sa postez acest topic, asa ca am postat aici... sper ca nu deranjez nici un admin..

As dori sa cumpar acest difuzor http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofer/Ma ...
  Subiect: o intrebare am si eu!!!
razvan2005umbro

Răspunsuri: 15
Vizualizări: 1756

MesajForum: Subwoofere   Trimis: Mar Sep 26, 2006 6:45 pm   Subiect: o intrebare am si eu!!!
incinta este inchisa .. si am simulat si eu cu parametri diuflui acela de care zici u .. intra pe mesu meu sa vb mai mult .. id de mes este razvan2005umbro
razvan2005umbro

MesajForum: Subwoofere   Trimis: Mar Sep 26, 2006 4:10 pm   Subiect: o intrebare am si eu!!!
una din probleme este ca eu am dat comanda la o fabrica de mobila [am dat comanda pt incinta.. si incinta are 35 cu dimensiunile de 350/350/400 mm]

deoarece optasem pt acel difuzor ma refer la ace ...
razvan2005umbro

MesajForum: Subwoofere   Trimis: Lun Sep 25, 2006 10:28 pm   Subiect: o intrebare am si eu!!!
silviu poti sa imi arati si mie o schema sau proiectu sa vad si eu cum ar arata cu acel dif.. , cati litri sa aiba incinta..
De pus subwooferu in coltu camerei nu este necesar deoareca am pe statie ...
razvan2005umbro

MesajForum: Subwoofere   Trimis: Lun Sep 25, 2006 7:42 pm   Subiect: chiar..
eu ma refer ca totusi stau la bloc si eu cred ca ar face fata acel difuzor ..... o sa il folosesc la un sistem 2.1, 2sateliti de 50w reali
razvan2005umbro

MesajForum: Subwoofere   Trimis: Lun Sep 25, 2006 7:17 pm   Subiect: o intrebare am si eu!!!
Va salut cu respect ... sunt cam off topic dar poate a incercat cineva ...

As dori sa cumpar un difuzor wcc 124s si sa il pun intr-o incinta inchisa de 35l ......., eu vreau sa folosesc acest subwo ...

Pagina 1 din 1
Ora este GMT + 3 ore
Mergi direct la: