| |
| Autor |
Mesaj |
csebastian
Data înscrierii: 07/Apr/2010 Mesaje: 4
|
Trimis: Mie Apr 07, 2010 7:37 pm Titlul subiectului: [Sfat Achizitie] Subwoofer calitate + claritate 500 - 600RON |
|
|
Salutare prieteni ,
De ceva vreme ma gandesc sa cumpar un subwoofer pt Fordul meu , dar nu stiu ce sa aleg .
Am urmatorul radio ( imi pare rau dar nu stiu ce model e fiind incadrat in bord )
http://i40.tinypic.com/15pmxys.jpg
Alta poza in care se vede mai clar panoul nu am momentan , dar fac daca este necesar .
- Din cate am inteles masina a venit cu sistem audio Sony original cu 8 boxe dar nu stiu puterea totala a sistemului.
- Nu doresc un subwoofer cilindric pt ca nu vreau sa am probleme cu stabilizarea lui in portbaga + ca am auzit ca nu se aude bine fata de cel patrat ( trapez )
- Am inteles ca am nevoie si de "statie" acesta fiind ampificatorul nu?
- Ma intereseaza atat CALITATEA cat si CLARITATEA subwooferului , nu vreau sa zornaie de nebun in portbagaj si sa ma zgaltaie. Vreau sa se auda clar dar sa simti ca am si un monstrulet in portbagaj.
- Bugetul in jurul sumei de 500 ron , putin mai mult daca se merita per total dar nu as arunca cu bani
Ce imi recomandati ? Stiu ca sunteti satui de astfel de intrebari dar va rog frumos daca aveti putin timp sa ma ajutati.
As fi recunoscator daca imi puteti recomanda Sub + statie separat , nu doar packuri .
PS : masina e un Ford Focus 2005 1.6 Hatch
Multumesc anticipat , |
|
| Sus |
|
 |
niq Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007 Mesaje: 907 Locație: in masina, inconjurat de boxe...
|
Trimis: Mie Apr 07, 2010 8:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
in primul rand verifica daca ai iesiri RCA pentru statie... daca nu... nasol. _________________ vand nokia 6500 classic negru si Samsung Star alb... si nokia 1208 negru... si acvariu  |
|
| Sus |
|
 |
csebastian
|
Trimis: Mie Apr 07, 2010 8:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Mai multe detalii te rog , chiar nu ma pricep ... stiu cum arata o mufa RCA , dar prin statie eu inteleg amplificator , te referi cumva la radioul din masina ? |
|
| Sus |
|
 |
niq Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007 Mesaje: 907 Locație: in masina, inconjurat de boxe...
|
Trimis: Mie Apr 07, 2010 8:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
statia aia, amplificatorul, se conecteaza la casetofon printr-o mufa. daca n-ai mufa d-aia.... tre sa-l schimbi. _________________ vand nokia 6500 classic negru si Samsung Star alb... si nokia 1208 negru... si acvariu  |
|
| Sus |
|
 |
csebastian
|
|
| Sus |
|
 |
remus83 Priceput

Data înscrierii: 03/Mar/2008 Mesaje: 335 Locație: Timisoara
|
Trimis: Mie Apr 07, 2010 11:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
| niq a scris: | | statia aia, amplificatorul, se conecteaza la casetofon printr-o mufa. daca n-ai mufa d-aia.... tre sa-l schimbi. |
Daca n-are "mufa aia" (preout) poate sa puna un adaptor (care nu ii mai mult de 50 lei) -cel putin asa am folosit eu pana sa raman fara Hu  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
niq Audiofil

|
Trimis: Joi Apr 08, 2010 12:58 am Titlul subiectului: |
|
|
daca foloseste adaptorul ala , trebuie sa ia semnal de la unul (sau mai multe) canale de la boxe.. deci sa deconecteze unele din boxe. nu ?
d-asta zic, mai bine il schimba. _________________ vand nokia 6500 classic negru si Samsung Star alb... si nokia 1208 negru... si acvariu  |
|
| Sus |
|
 |
csebastian
|
Trimis: Joi Apr 08, 2010 1:01 am Titlul subiectului: |
|
|
Nu am bani si nici nu vreau sa schimb radioul , m-am gandit sa cumpar renegade pack , ce alternative am pt a-l putea folosii pe acest radio ?
E totul original nu vreau sa le schimb |
|
| Sus |
|
 |
niq Audiofil

|
|
| Sus |
|
 |
remus83 Priceput

Data înscrierii: 03/Mar/2008 Mesaje: 335 Locație: Timisoara
|
Trimis: Joi Apr 08, 2010 1:22 am Titlul subiectului: |
|
|
niq ,
daca foloseste adaptoru nu ii neaparat sa anuleze vre-o boxa,pur si simplu mai trage 2 fire de la boxele de pe spate in adaptor si s-a rezolvat problema.(nu cred ca afecteaza cu ceva boxele pe spate)
Fix de acel adaptor vorbeam
csebastian
Daca nu vrei sa il schimbi ia-ti un adaptor de care ti-a aratat niq si legi boxele de pe spate la adaptor (tragi fire de la boxe ca sa poti folosi si boxele) de la adaptor vine un RCA si il bagi in amplificator
Nu stiu daca o sa ai semnal asa bun ca si un Hu care are preout,dar decat nimic ii bun  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
blacired Priceput
Data înscrierii: 14/Noi/2009 Mesaje: 269
|
Trimis: Joi Apr 08, 2010 9:26 am Titlul subiectului: |
|
|
Dupa ce se vede in poza aceea, ai ceva sanse sa aiba iesiri de low-semnal pe careva din pinii playerului original , du-te la un electronist sa-l caute. |
|
| Sus |
|
 |
|