Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

[Sfat Achizitie] Subwoofer calitate + claritate 500 - 600RON

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
csebastian

Data înscrierii: 07/Apr/2010

MesajTrimis: Mie Apr 07, 2010 7:37 pm    Titlul subiectului: [Sfat Achizitie] Subwoofer calitate + claritate 500 - 600RON Răspunde cu citat (quote)

Salutare prieteni ,

De ceva vreme ma gandesc sa cumpar un subwoofer pt Fordul meu , dar nu stiu ce sa aleg .
Am urmatorul radio ( imi pare rau dar nu stiu ce model e fiind incadrat in bord )

http://i40.tinypic.com/15pmxys.jpg

Alta poza in care se vede mai clar panoul nu am momentan , dar fac daca este necesar .

- Din cate am inteles masina a venit cu sistem audio Sony original cu 8 boxe dar nu stiu puterea totala a sistemului.
- Nu doresc un subwoofer cilindric pt ca nu vreau sa am probleme cu stabilizarea lui in portbaga + ca am auzit ca nu se aude bine fata de cel patrat ( trapez )
- Am inteles ca am nevoie si de "statie" acesta fiind ampificatorul nu?
- Ma intereseaza atat CALITATEA cat si CLARITATEA subwooferului , nu vreau sa zornaie de nebun in portbagaj si sa ma zgaltaie. Vreau sa se auda clar dar sa simti ca am si un monstrulet in portbagaj.
- Bugetul in jurul sumei de 500 ron , putin mai mult daca se merita per total dar nu as arunca cu bani

Ce imi recomandati ? Stiu ca sunteti satui de astfel de intrebari dar va rog frumos daca aveti putin timp sa ma ajutati.

As fi recunoscator daca imi puteti recomanda Sub + statie separat , nu doar packuri .

PS : masina e un Ford Focus 2005 1.6 Hatch

Multumesc anticipat ,
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
niq
Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007
Locație: in masina, inconjurat de boxe...

MesajTrimis: Mie Apr 07, 2010 8:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

in primul rand verifica daca ai iesiri RCA pentru statie... daca nu... nasol.
csebastian

MesajTrimis: Mie Apr 07, 2010 8:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mai multe detalii te rog , chiar nu ma pricep ... stiu cum arata o mufa RCA , dar prin statie eu inteleg amplificator , te referi cumva la radioul din masina ?
Sus
niq
Audiofil

MesajTrimis: Mie Apr 07, 2010 8:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

statia aia, amplificatorul, se conecteaza la casetofon printr-o mufa. daca n-ai mufa d-aia.... tre sa-l schimbi.
csebastian

MesajTrimis: Mie Apr 07, 2010 10:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am aflat ce radio este CDX-FS214 iar spatele acestuia arata asa :

http://www.caraudio-service.ru/Ford_C307-C214-MP3-RDS_4M5T-18C815-BE_SOCC-1N_Sony_CDX-FS214-_.jpg

Sper sa va ajute poza
Sus
remus83
Priceput

Data înscrierii: 03/Mar/2008
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Mie Apr 07, 2010 11:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

niq a scris:
statia aia, amplificatorul, se conecteaza la casetofon printr-o mufa. daca n-ai mufa d-aia.... tre sa-l schimbi.

Daca n-are "mufa aia" (preout) poate sa puna un adaptor (care nu ii mai mult de 50 lei) -cel putin asa am folosit eu pana sa raman fara Hu Laughing

Audiofil

MesajTrimis: Joi Apr 08, 2010 12:58 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca foloseste adaptorul ala , trebuie sa ia semnal de la unul (sau mai multe) canale de la boxe.. deci sa deconecteze unele din boxe. nu ?
d-asta zic, mai bine il schimba.

csebastian

MesajTrimis: Joi Apr 08, 2010 1:01 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu am bani si nici nu vreau sa schimb radioul , m-am gandit sa cumpar renegade pack , ce alternative am pt a-l putea folosii pe acest radio ?

E totul original nu vreau sa le schimb
Sus
niq
Audiofil

MesajTrimis: Joi Apr 08, 2010 1:10 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

atunci foloseste adaptor.. http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Conectica/Adaptor_de_nivel_High-Low/ uite ai aici ce-ti trebuie..
remus83
Priceput

Data înscrierii: 03/Mar/2008
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Joi Apr 08, 2010 1:22 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

niq ,
daca foloseste adaptoru nu ii neaparat sa anuleze vre-o boxa,pur si simplu mai trage 2 fire de la boxele de pe spate in adaptor si s-a rezolvat problema.(nu cred ca afecteaza cu ceva boxele pe spate)

Fix de acel adaptor vorbeam Laughing Very Happy

csebastian

Daca nu vrei sa il schimbi ia-ti un adaptor de care ti-a aratat niq si legi boxele de pe spate la adaptor (tragi fire de la boxe ca sa poti folosi si boxele) de la adaptor vine un RCA si il bagi in amplificator Smile

Nu stiu daca o sa ai semnal asa bun ca si un Hu care are preout,dar decat nimic ii bun Rolling Eyes

Priceput

Data înscrierii: 14/Noi/2009

MesajTrimis: Joi Apr 08, 2010 9:26 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

csebastian a scris:
Am aflat ce radio este CDX-FS214 iar spatele acestuia arata asa :

http://www.caraudio-service.ru/Ford_C307-C214-MP3-RDS_4M5T-18C815-BE_SOCC-1N_Sony_CDX-FS214-_.jpg

Sper sa va ajute poza

Dupa ce se vede in poza aceea, ai ceva sanse sa aiba iesiri de low-semnal pe careva din pinii playerului original Smile , du-te la un electronist sa-l caute.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum