Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Sfat achizitie

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
Mandela

Data înscrierii: 03/Mar/2014

MesajTrimis: Lun Mar 03, 2014 7:07 pm    Titlul subiectului: Sfat achizitie Răspunde cu citat (quote)

Salut, am un logan din 2006 si as vrea sa ii schimb ori difuzoarele fata ori cd player-ul.Ca cd player am un sony(cdx-s11) luat de nou tot prin 2006 lafel si boxele care sunt acum, 2 fata-2 spate.Pe cele din spate se aude bass-ul mai mult( no name ) iar cele din fata distorsioneaza la nivel mai mare(jvc-uri vai de ele). Aici intervine problema ca parca as schimba difuzoarele fata pentru un sunet mai bun care sa nu mai distorsioneze ori sa schimb cd player-ul cu unul substantial mai bun dar tot sa distorsioneze la nivel ceva mai mare.Ce sfaturi imi puteti da pt un buget de 350 lei?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Bogdi24
Priceput

Data înscrierii: 03/Ian/2011
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Lun Mar 03, 2014 9:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cauza distorsiunilor vine de la player.Sony nu mai face playere calumea de prin 2002.Schimba headunitul cu ceva mai bun,Alpine ,Pioneer,Kenwood .Sursa sunetului pleaca de la headunit,poti sa schimbi sute de boxe daca sunetul vine murdar,distrosionat,prost din headunit.
Sus
Mandela

MesajTrimis: Lun Mar 03, 2014 9:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mersi de raspuns.Am pus ochii pe player-ul asta,cel putin doar acesta mi sa parut cel mai rasarit dintre toate in acest buget
http://www.be-loud.ro/produse/CD-Playere-MP3/Kenwood/KMM-257/
Sus
Bogdi24
Priceput

Data înscrierii: 03/Ian/2011
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Lun Mar 03, 2014 10:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Playerul respectiv este un player decent in gama lui de pret.

Insa daca doresti mai mult decat un sunet decent trebuie sa pasesti o treapta mai sus.Care este bugetul alocat unui player?Gandestete ca este piesa centrala in audio.Mai bine un player decent care valorifica componentele mai bine ,decat ceva mediocru care il vei schimba pe viitor !
Sus
stoica22
Priceput

Data înscrierii: 04/Aug/2012

MesajTrimis: Mar Mar 04, 2014 2:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mai pune 30 lei si sari la http://www.be-loud.ro/produse/CD-Playere-MP3/ALPINE/CDE-170R/
+ ca ai transport gratuit si pt tine este perfect

Razvy_Zeus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007

MesajTrimis: Mar Mar 04, 2014 2:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Se aude mai bine modelul de la Kenwood decat cel de la Alpine.... Pentru Alpine platesti in plus mecanismul de CD.
Sus
ionuutzuu
Priceput

Data înscrierii: 15/Iul/2013
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Mar Mar 04, 2014 3:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Razvy_Zeus a scris:
Se aude mai bine modelul de la Kenwood decat cel de la Alpine.... Pentru Alpine platesti in plus mecanismul de CD.

Si probabil si pre out-ul pt. boxele din fata Smile)))))))))))))

Mandela

MesajTrimis: Mar Mar 04, 2014 9:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Atunci o sa iau kenwood-ul.Nu am nevoie de super sunet ,vreau sa se auda ceva mai tare fara prea multe distorsiuni.Multumesc tuturor pt raspunsuri
Sus
ionuutzuu
Priceput

Data înscrierii: 15/Iul/2013
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Mar Mar 04, 2014 9:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

E ok si Kenwood-ul, eu am versiunea cu mecanism CD. Vezi sa nu te apuci sa dai in boxe cu bass boost sau loudness ca e si normal ca vor distorsiona. Cel mai ok e sa-l lasi cu setarile cu care vine (loudness la lvl 1) si de preferat sa mai modifici tu pe la Eq Pro sa vezi cum te gadila pe tine la ureche mai bine setarile respective in rest iti sugerez sa le lasi cum sunt.
mateyon
Priceput

Data înscrierii: 02/Mar/2014

MesajTrimis: Vin Mar 07, 2014 1:17 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am si eu player nou de 1 saptamana cu boxe stock, sistem componente 16.5 pe fata. Ma tot joc pe setari sa gasesc combinatia potrivita si, ionutzuu te contrazic, cel mai bun sunet l-am obtinut cu loudness high, SLA minim, HPF off, ce e drept la volum mic (15/62). Mai sus deja distorsioneaza si intr-adevar ca sa poti asculta mai tare trebuie sa mergi cu totul la minim.
Sus
stoica22
Priceput

Data înscrierii: 04/Aug/2012

MesajTrimis: Vin Mar 07, 2014 12:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca va aduceti aminte eu am cumparat un kenwood de pe beloud si se pare ca doar pe volum era mai bun adica putea sa ridic volumul putin mai sus dar ca si sunet era mult maibun vechiul alpine 9854r
cynegeticos
Priceput

Data înscrierii: 18/Noi/2009
Locație: Ploiesti

MesajTrimis: Vin Mar 07, 2014 1:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mateyon a scris:
cu boxe stock, sistem componente 16.5 pe fata. Ma tot joc pe setari sa gasesc combinatia potrivita, cel mai bun sunet l-am obtinut cu loudness high, SLA minim, HPF off, ce e drept la volum mic (15/62).

Si de ce crezi ca la tine combinatia asta e buna?
El are dreptate cand spune ca totul ar trebui sa fie pe off, egalizatorul pe zero, fara loudness dar cu o anumita conditie!
Pe tine nu te ajuta componentele sistemului audio si de aceea ai nevoie de procesare din plin sa se auda cat de cat bine!
Un sistem care are in alcatuirea lui componente medii spre bune nu mai are nevoie de acea procesare sa se auda cum trebuie!
Sus
mateyon
Priceput

MesajTrimis: Vin Mar 07, 2014 1:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cynegeticos a scris:

Si de ce crezi ca la tine combinatia asta e buna?

Pe tine nu te ajuta componentele sistemului audio si de aceea ai nevoie de procesare din plin sa se auda cat de cat bine!

1. Pentru ca am obtinut cel mai bun sunet cu configuratia asta, la volum foarte mic, e drept. La acelasi volum cu loudness pe high se aude mult mult mai bine decat pe off.

2. Initiatorul se confrunta cu aceeasi problema, difuzoare slabe, nu medii spre bune.
E cam ce ai zis si tu despre procesarea din plin a sunetului.
Sus
cynegeticos
Priceput

Data înscrierii: 18/Noi/2009
Locație: Ploiesti

MesajTrimis: Vin Mar 07, 2014 2:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Exact!
Tu, de exemplu, ai nevoie de reglari pe partea de egalizator/loudness pentru a putea suplini lipsurile componentelor.
Nu este nici o problema in a le folosi la volume mici, problema intervine la volum mai mare cand player-ul o sa introduca si foarte multe distoriuni din cauza lipsei puterii a acestuia iar componentele or sa cam aiba de suferit!
Daca invatati limitele componentelor voastre deja puteti sa va jucati mult mai mult in setari sa gasiti varianta ideala pe mai multe etape de volum!
Sus
mateyon
Priceput

MesajTrimis: Vin Mar 07, 2014 2:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ai vazut ca te-am inteles? Uita-te , te rog un pic si in topicul meu si da-mi un sfat de "priceput" al acestiu forum. Multumesc!

http://www.be-loud.ro/forum/difuzoare-potrivite-player-pioneer-t16290.html
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum