Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Sfat achizitionare difuzoare pt. HU cu 4 x 50 Watt MOSFET

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
adioperator

Data înscrierii: 12/Iun/2007

MesajTrimis: Joi Aug 02, 2007 3:18 pm    Titlul subiectului: Sfat achizitionare difuzoare pt. HU cu 4 x 50 Watt MOSFET Răspunde cu citat (quote)

Saltare!

Revin cerandu-va un sfat pentru echiparea cu difuzoare de 16 cm a unui Panasonic Panasonic CQ-C7300N a carui putere de amplificare este de 4 x 50 Watt MOSFET. Mentionez ca difurile vor fi montate in usi, doua bucati, iar celelalte doua in panourile din spate (acolo unde trebuie sa fie celelalte doua usi, masina este un Peugeot 307 2+1 usi). Pentru difuzoarele din spate ma gandeam la ceva mai pentru bass tinand cont ca e nevoie sa aiba diametrul de 16,5 cm rotunde si prefer cu tweeter independent.
Pentru usile din fata am nevoie sa fie tot la diametru de 16,5 dar aici nu mai sunt necesare tweeter-ele deoarece exista deja montate in bord.

Astept cu interes sfaturile voastre, multumesc anticipat!

P.S.
Am redeschis acest subiect deoarece vechiul topic a fost inchis datorita divergenteleor de opinie aparute, sper sa nu se repete istoria si sa nu fiu sanctionat de administratori Very Happy.
O zi buna!

Later Edit:
Rog moderatorii sa mute acest topic in aria destinata difuzoarelor, multumesc!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
adioperator

MesajTrimis: Joi Aug 02, 2007 7:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Intre timp am aruncat cate o privire prin oferte si iata ce am gasit:
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Clarion/SRS1726/
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Pioneer/Sisteme/TS-1785/
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Ground_Zero/Sisteme/GZTC_16MK2/
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/SAL/Sisteme_componente_SAL/RFP_16S/

Astept urgent parerile si sfaturile voastre pentru ca maine vreau sa le comand, vreau niste difuzoare ce sa exploateze la maxim potentialul HU-ului Rolling Eyes
Referitor la buget dispune de maxim 230 ron pentru un set, oricum acum voi echipa doar spatele.
Sus
X5

Data înscrierii: 02/Aug/2007
Locație: Constanta

MesajTrimis: Joi Aug 02, 2007 10:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mergi pe varianta JBL
Sus
bezz
Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007
Locație: on a vibe

MesajTrimis: Vin Aug 03, 2007 9:50 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

uita recomandarea anterioara si din ce-ai propus tu clar cele mai bune sunt GZ.
adioperator

MesajTrimis: Vin Aug 03, 2007 9:55 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Multumita lui asus am decis:
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Coustic/CS652/

In cateva zile revin cu impresii dupa montaj.
Sus
d-rive

Data înscrierii: 08/Sep/2007

MesajTrimis: Mar Sep 18, 2007 9:51 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

se pare ca si acum montezi la ele Razz
adioperator

MesajTrimis: Mar Sep 18, 2007 5:29 pm    Titlul subiectului: :D Răspunde cu citat (quote)

Se pare ca am uitat de acest subiect...
Am montat difuzoarele in cauza, suna excelent, cu mici modificari si inventii am reusit sa aplic difuzoarele de 17 pe un suport de 13.
Difuzoarele mici fiind separate, cu ajutorul adaptoarelor din pachet s-au asezat foarte bine pe suportii din spatele tetierelor.
Per ansamblu sunetul e schimbat mult in bine odata cu montarea acestor difuzoare, probabil trebuie sa mai lucrez la insonorizarea incintelor dar momentan sunt prins cu alte probleme Smile
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum