|
Autor |
Mesaj |
adioperator
Data înscrierii: 12/Iun/2007 Mesaje: 12
|
Trimis: Joi Aug 02, 2007 3:18 pm Titlul subiectului: Sfat achizitionare difuzoare pt. HU cu 4 x 50 Watt MOSFET |
|
|
Saltare!
Revin cerandu-va un sfat pentru echiparea cu difuzoare de 16 cm a unui Panasonic Panasonic CQ-C7300N a carui putere de amplificare este de 4 x 50 Watt MOSFET. Mentionez ca difurile vor fi montate in usi, doua bucati, iar celelalte doua in panourile din spate (acolo unde trebuie sa fie celelalte doua usi, masina este un Peugeot 307 2+1 usi). Pentru difuzoarele din spate ma gandeam la ceva mai pentru bass tinand cont ca e nevoie sa aiba diametrul de 16,5 cm rotunde si prefer cu tweeter independent.
Pentru usile din fata am nevoie sa fie tot la diametru de 16,5 dar aici nu mai sunt necesare tweeter-ele deoarece exista deja montate in bord.
Astept cu interes sfaturile voastre, multumesc anticipat!
P.S.
Am redeschis acest subiect deoarece vechiul topic a fost inchis datorita divergenteleor de opinie aparute, sper sa nu se repete istoria si sa nu fiu sanctionat de administratori .
O zi buna!
Later Edit:
Rog moderatorii sa mute acest topic in aria destinata difuzoarelor, multumesc! |
|
Sus |
|
 |
adioperator
|
|
Sus |
|
 |
X5

Data înscrierii: 02/Aug/2007 Mesaje: 4 Locație: Constanta
|
Trimis: Joi Aug 02, 2007 10:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mergi pe varianta JBL |
|
Sus |
|
 |
bezz Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007 Mesaje: 1011 Locație: on a vibe
|
Trimis: Vin Aug 03, 2007 9:50 am Titlul subiectului: |
|
|
uita recomandarea anterioara si din ce-ai propus tu clar cele mai bune sunt GZ. _________________ loud & proud member of SQNLL team
high energy music expression  |
|
Sus |
|
 |
adioperator
|
|
Sus |
|
 |
d-rive
Data înscrierii: 08/Sep/2007 Mesaje: 19
|
Trimis: Mar Sep 18, 2007 9:51 am Titlul subiectului: |
|
|
se pare ca si acum montezi la ele  _________________ Pioneer fan |
|
Sus |
|
 |
adioperator
|
Trimis: Mar Sep 18, 2007 5:29 pm Titlul subiectului: :D |
|
|
Se pare ca am uitat de acest subiect...
Am montat difuzoarele in cauza, suna excelent, cu mici modificari si inventii am reusit sa aplic difuzoarele de 17 pe un suport de 13.
Difuzoarele mici fiind separate, cu ajutorul adaptoarelor din pachet s-au asezat foarte bine pe suportii din spatele tetierelor.
Per ansamblu sunetul e schimbat mult in bine odata cu montarea acestor difuzoare, probabil trebuie sa mai lucrez la insonorizarea incintelor dar momentan sunt prins cu alte probleme  |
|
Sus |
|
 |
|