|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
Bogdi24 Priceput

Data înscrierii: 03/Ian/2011 Mesaje: 487 Locație: Timisoara
|
Trimis: Mie Ian 08, 2014 1:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu stiu de ce toti aveti perceptia ca 6x9 pe spate=mai mult bass.
Concluzie proasta si gresita !
6x9 sunt superineficiente in IB care il obtii tu acolo.6x9 sunt bani aruncati aiurea care ar putea fii investiti intr-un sistem pe fata mai bun.Sunt multe exemple pe forum in care daca asculti sistemul pe fata coboara mai jos si mai placut decat un "tub" ieftin .
Eu am niste sony xplod 6x9,instalate de fostul proprietar,sunt practic cele mai groaznice difuzoare ce le gasesti pe piata.Ideea e ca coaxialele mele de 13cm se auzeau mai bine decat sony-urile pe spate ,evident,situate diferit.
Un midbass de la o firma respectabila si instalat corespunzator ar pune la respect o majoritate de 6x9 instalate pe polita din spate.
De 150 de lei care ii dai pe 6x9,ia mai bine 2 inele MDF,si insonorizant si pune in valoare ce ai. |
|
| Sus |
|
 |
ionut31
Data înscrierii: 03/Ian/2014 Mesaje: 9 Locație: bucuresti
|
Trimis: Mie Ian 08, 2014 2:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
Da. Multumesc de sfat, dar tocmai am cumparat boxe.
Pe fata am luat sistem MTX RTS652
Pe spate am luat coaxiale MTX RTC502
Sper ca am facut o alegere buna... |
|
| Sus |
|
 |
ionuutzuu Priceput

Data înscrierii: 15/Iul/2013 Mesaje: 558 Locație: Pitesti
|
Trimis: Vin Ian 10, 2014 12:27 am Titlul subiectului: |
|
|
Ce pot sa spun, sa le stapanesti sanatos, concluzia despre "cat de bine ai ales" o da chiar satisfactia ta ascultand  _________________ Kenwood KMM-361SD / u-Dimension Pro X500.24 Comp / Hollywood CCA 28 / Hertz DSK 165.3 / JBL GTO 938 |
|
| Sus |
|
 |
alecspc Audiofil

Data înscrierii: 14/Noi/2013 Mesaje: 921
|
Trimis: Dum Ian 12, 2014 12:45 am Titlul subiectului: |
|
|
| Daca boxele 6x9 ar fi chiar atat de proaste nu le-ar mai face producatorii renumiti, si daca totusi hertz sau altii fac boxe bune, inseamna ca si cele 6x9 facute de ei sunt tot bune. Nu toti vor performanta maxima in masina, nu toti se complica cu fel de fel chestii si insonorizant, unii nu vor decat o muzica la minimul decentei, un hu acolo si 2 ovale + sistem pe fata si gata treaba. Sunt bune si alea deci, prostiile alea de sony nici nu au cum sa sune bine, asta nu inseamna ca toate ovalele sunt proaste. |
|
| Sus |
|
 |
Bogdi24 Priceput

Data înscrierii: 03/Ian/2011 Mesaje: 487 Locație: Timisoara
|
Trimis: Dum Ian 12, 2014 1:18 am Titlul subiectului: |
|
|
A zis cineva ca sunt atat de proaste?  |
|
| Sus |
|
 |
ionut31
Data înscrierii: 03/Ian/2014 Mesaje: 9 Locație: bucuresti
|
Trimis: Dum Ian 12, 2014 6:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Nu aveam dec gand sa imi pun ovale deoarece asta ar fi insemnat sa imi decupez masina. |
|
| Sus |
|
 |
alecspc Audiofil

|
Trimis: Lun Mar 17, 2014 5:56 am Titlul subiectului: |
|
|
Eu am auzit dif de bazar ovale puse pe spate , fara subwoofer fara nimic si se auzea un bass de nici nu ziceai ca nu exista un subwoofer in masina.
si asta in mers..eu afara..si auzeam basul de la 50- 100 m.. nah, doar niste ovale prapadite de bazar, si un amplif de tot rasu crec de vreo 20 30 w maxim..care chiar eu il vandusem tipului si acesta venise sa-mi arata cum se aud doua ovale pe spate si o petarda de amplificator..bum bum bum..de la distanta mare. in masina imi cam rupea stomacul.
deci..ovale pe spate nu e fix pix cum spun unii. e un compromis bunicel intre subwoofer si alte complicatii, unii nu vor mari complicatii, iar maniacii normal ca nu se multumesc cu doar atat.
salve |
|
| Sus |
|
 |
cynegeticos Priceput
Data înscrierii: 18/Noi/2009 Mesaje: 414 Locație: Ploiesti
|
Trimis: Lun Mar 17, 2014 10:07 am Titlul subiectului: |
|
|
Dar calitatea, cum era?
Am incercat si eu cateva ovale de tipul acela dar muzica nu prea puteai sa o numesti!
Oricum asta deja nu mai conteaza atat timp cat proprietarul este multumit, problema o sa fie cand o sa asculte o masina care canta cum trebuie si atunci o sa-si dea seama ca au fost bani aruncati pe fereastra! |
|
| Sus |
|
 |
alecspc Audiofil

|
Trimis: Lun Mar 17, 2014 2:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pai boxe no name, amplif no name..era de mult nici nu mai stiu ce firma era, dar era asa de mic incat l-a montat chiar sub casetofon. Cu caseta! Deci de unde calitate si fidelitate, eram prin liceu, alte timpuri, dar acu niste boxe ovale de la producatorii de top puse pe spate cred ca ar multumi orice om normal, exclus maniacii.
Eu asa cred, de ex la masina mea, un aveo sedan, nu cred ca as avea cum sa scot bass din portiere, subwoofer nu doresc, deci singura varianta pt un bass cat de cat..raman ovalele. Sper sa nu ma insel |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|