| |
| Autor |
Mesaj |
_vrx_ Priceput
Data înscrierii: 17/Apr/2007 Mesaje: 551
|
Trimis: Vin Iun 13, 2008 10:49 am Titlul subiectului: |
|
|
| acdc a scris: | Helix, nu zic ca nu i bun, chiar nu l am auzit, chiar imi pare rau ca vb in necunostiinta de cauza.
. |
atunci vorbesti in necunostinta de cauza ...sau vrei sa faci posturi multe ?? _________________ no 92 |
|
| Sus |
|
 |
_vrx_ Priceput
Data înscrierii: 17/Apr/2007 Mesaje: 551
|
Trimis: Vin Iun 13, 2008 10:52 am Titlul subiectului: |
|
|
| Sharkky a scris: | | acdc a scris: |
Am auzit chiar de subwoofere helix de 8'' care fac ravagii in incinta inchisa in portbagaj la bmw
O sa ascult Helix si o sa incerc sa vin cu o parere mai pertinenta data viitoare. |
As vrea sa ascult si eu un Helix de 8 in sealed in portbagajul unui BMW sa vad cat de multe ravagii face ... |
ravagii nu o sa faca NICI mama lui de sub daca are doar 20 centimetrii, dar cu siguranta o sa sune BINE ,montat corespunzator . _________________ no 92 |
|
| Sus |
|
 |
adi_opel
Data înscrierii: 07/Mar/2008 Mesaje: 34 Locație: bucuresti
|
Trimis: Vin Iun 13, 2008 11:10 am Titlul subiectului: |
|
|
Atentie! Producatorul nu recomanda incinta seald la modelul ales de tine. Din aceea gama nu recomnda seald decat pentru W712-le. |
|
| Sus |
|
 |
Sharkky Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007 Mesaje: 1891 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin Iun 13, 2008 7:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
| adi_opel a scris: |
PS: Sharkky, la ce pret ajunge Peerless-ul? nu de alta dar ma tenteaza. |
Discutam daca vrei
@vrx: Comparatia e discutabila, stii foarte bine ... Si sunt foarte multe aspecte pe care trebuie sa le iei in considerare. |
|
| Sus |
|
 |
KeR Pasionat
Data înscrierii: 04/Ian/2007 Mesaje: 69
|
Trimis: Vin Iun 13, 2008 7:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ca sa completez.. prefer mai mult un woofer care sa coboare mai bine decat ce am acum chiar daca inseamna sa merg tot pe 12". Iar ca pret maxim un 300-350 la care adaug un 100-150 incinta.
Ce sfaturi mai concrete imi dati si mie ? _________________ Whyismyspacebarnotworking?! |
|
| Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Vin Iun 13, 2008 9:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
| _vrx_ a scris: | | Sharkky a scris: | | acdc a scris: |
Am auzit chiar de subwoofere helix de 8'' care fac ravagii in incinta inchisa in portbagaj la bmw
O sa ascult Helix si o sa incerc sa vin cu o parere mai pertinenta data viitoare. |
As vrea sa ascult si eu un Helix de 8 in sealed in portbagajul unui BMW sa vad cat de multe ravagii face ... |
ravagii nu o sa faca NICI mama lui de sub daca are doar 20 centimetrii, dar cu siguranta o sa sune BINE ,montat corespunzator . |
Se pot face ravagii si cu unul sau 2 subwoofere de 8 inch. Trebuie doar ceva mai multa munca decat pe unul mare  _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
| Sus |
|
 |
nesami
Data înscrierii: 09/Mai/2007 Mesaje: 44 Locație: timisoara
|
Trimis: Mie Iun 18, 2008 1:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
salut...am urmarit discutia voastra si am vazut ca cineva a zis de un Hertz Es 250....ei bine, asa am si eu, un es 250 intr-o incinta mica sealed si suna ffff bine...depinde ce vrei sa si asculti...daca asculti hip-hip sau ceva cu mult bass desigur ca nu te va multumi un sub sealed...daca asculti muzica mai selecta at cu siguranta se va auzi fain!mai conteaza cu ce il amplifici, eu avam un magnat rx44 si nu am fost multumit....caut fericirea intr-un audison srx3 si sigur o sa se auda bine! |
|
| Sus |
|
 |
|