Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Sfat configuratie audio

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
daniel_stefan

Data înscrierii: 17/Ian/2011
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun Ian 17, 2011 1:24 am    Titlul subiectului: Sfat configuratie audio Răspunde cu citat (quote)

Doresc o imbunatatire a sistemului audio stock de pe masina si habar am ce sa iau si cum sa fac.

Nu doresc subwoofer si nici schimbarea cd player ului original.

Se poate face ceva perfomanta doar prin schimbarea difuzoareleor fata / spate + statie pastrand casetofonul original ? sau ce alte variante am avand in vedere conditiile sus mentionate ?

Masina este o Honda CR-V din 2005, bugetul alocat nu este fix, nu prea ma intereseaza nici antifonarea usilor ( nu am de gand sa dau zeci de milioane ptr asa ceva )
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
ludovicbmw1
Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2010
Locație: slobozia

MesajTrimis: Joi Ian 20, 2011 11:58 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cred ca ai putea sa schimbi difuzoarele stock dar daca nu le amplifici separat nu vei avea mare castig de sunet in masina ...
Sus
Vladutz
Priceput

Data înscrierii: 11/Iul/2006

MesajTrimis: Joi Ian 20, 2011 7:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sau...

Sistemul stock de pe CRV nu este cel mai prost pe care l-am intalnit pana acum. Pastrand player-ul de fabrica, neadaugand un woofer, insa schimband difuzoarele cu unele foarte eficiente si insonorizand usile, rezultatele obtinute vor fi mai mult decat decente.

Ca difuzoare iti recomadam seria MP de la Mac Audio (detalii la http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/MAC_Audio/MPX/ )

Ca insonorizant, un bulk pack de Silent Coat (450Lei - suprafata acoperire 4mp) este suficient pentru a departa usile de fabrica de statutul de "galeata" si a le apropia de cel de "incinta"
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum