|
|
|
Autor |
Mesaj |
daniel_stefan
Data înscrierii: 17/Ian/2011 Mesaje: 2 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Ian 17, 2011 1:24 am Titlul subiectului: Sfat configuratie audio |
|
|
Doresc o imbunatatire a sistemului audio stock de pe masina si habar am ce sa iau si cum sa fac.
Nu doresc subwoofer si nici schimbarea cd player ului original.
Se poate face ceva perfomanta doar prin schimbarea difuzoareleor fata / spate + statie pastrand casetofonul original ? sau ce alte variante am avand in vedere conditiile sus mentionate ?
Masina este o Honda CR-V din 2005, bugetul alocat nu este fix, nu prea ma intereseaza nici antifonarea usilor ( nu am de gand sa dau zeci de milioane ptr asa ceva ) |
|
Sus |
|
 |
ludovicbmw1 Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2010 Mesaje: 689 Locație: slobozia
|
Trimis: Joi Ian 20, 2011 11:58 am Titlul subiectului: |
|
|
cred ca ai putea sa schimbi difuzoarele stock dar daca nu le amplifici separat nu vei avea mare castig de sunet in masina ... |
|
Sus |
|
 |
Vladutz Priceput
Data înscrierii: 11/Iul/2006 Mesaje: 493
|
Trimis: Joi Ian 20, 2011 7:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sau...
Sistemul stock de pe CRV nu este cel mai prost pe care l-am intalnit pana acum. Pastrand player-ul de fabrica, neadaugand un woofer, insa schimband difuzoarele cu unele foarte eficiente si insonorizand usile, rezultatele obtinute vor fi mai mult decat decente.
Ca difuzoare iti recomadam seria MP de la Mac Audio (detalii la http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/MAC_Audio/MPX/ )
Ca insonorizant, un bulk pack de Silent Coat (450Lei - suprafata acoperire 4mp) este suficient pentru a departa usile de fabrica de statutul de "galeata" si a le apropia de cel de "incinta" |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|