| |
| Autor |
Mesaj |
zagga
Data înscrierii: 28/Ian/2013 Mesaje: 5 Locație: Focsani
|
|
| Sus |
|
 |
Razvy_Zeus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007 Mesaje: 662
|
Trimis: Sâm Feb 09, 2013 10:27 am Titlul subiectului: |
|
|
Cred ca mai bine mergi pe Focal.
Amplificator vrei pe 2 sau pe 4 canale ? |
|
| Sus |
|
 |
zagga
Data înscrierii: 28/Ian/2013 Mesaje: 5 Locație: Focsani
|
Trimis: Sâm Feb 09, 2013 1:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Pai sincer sa fiu nu stiu d;aca pe 2 s;au 4 ;intentionez pe viitor sa acizitionez si un swboofer deci astept sfaturi ce model ar fi ok. Ms |
|
| Sus |
|
 |
Razvy_Zeus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007 Mesaje: 662
|
|
| Sus |
|
 |
roberto2013 Pasionat
Data înscrierii: 22/Noi/2012 Mesaje: 100 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum Feb 10, 2013 10:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
| sau folosesti 2 canale pentru inalte si 2 pentru mid basi(ca sa sune cum trebuie) vezi ca am eu o statie Premier de SQ daca esti interesat(le-am avut si pe niste focaluri ca ale tale si suna intr-un mare fel) |
|
| Sus |
|
 |
stoica22 Priceput
Data înscrierii: 04/Aug/2012 Mesaje: 554
|
Trimis: Lun Feb 11, 2013 4:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
lasa ma ca inaltele pot merge foarte bine si pe HU nu-i musai amplificate dai vreo problema.
parerea mea personala este ca nu se merita sa irosesti 2 canale la un amplificator sa amplificai tweeterele.
ori tot sistemul pe iesire ori midbasii pe iesire si tweeterele pe HU |
|
| Sus |
|
 |
yoiedi Priceput
Data înscrierii: 22/Apr/2010 Mesaje: 280
|
Trimis: Lun Feb 11, 2013 5:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
| stoica22 a scris: | lasa ma ca inaltele pot merge foarte bine si pe HU nu-i musai amplificate dai vreo problema.
parerea mea personala este ca nu se merita sa irosesti 2 canale la un amplificator sa amplificai tweeterele.
ori tot sistemul pe iesire ori midbasii pe iesire si tweeterele pe HU |
si filtrarea cu ce o faci? si e clar cat de priceput esti daca ai ajuns sa compari sunetul de player (integrat audio) cu cel de amplificator (tranzistor). fiecare componenta are rostul ei. exista amplificatoare care au incluse cross-overe care urca destul de mult...oferindu-ti filtrare activa pentru tw....care ar fi necesara in cazul de fata deoarece player-ul nu stie asa ceva. sau mai e varianta folosirii unor corss-over-e pasive cu bi-amp....dar nu cred ca e cazul...si nici in cazul asta nu as amplifica tw din player. |
|
| Sus |
|
 |
stoica22 Priceput
Data înscrierii: 04/Aug/2012 Mesaje: 554
|
Trimis: Lun Feb 11, 2013 6:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
ma cunoscatorule care esti tu... omu vrea un amplificator sa amplifice difuzoarele si eventual un subwoofer.
Unii dintre voi pe acest forum se dau mari cunoscatori si cand cineva vrea sa-si faca o configuratie ceva veniti voi cu mii de filtre si teorii si etc..
poate cineva nu vrea mare lucru mare teorie ci vrea doar sa se auda si masina lui putin mai tare, bine si sa mai economiseasca ceva bani daca se poate nu? |
|
| Sus |
|
 |
yoiedi Priceput
Data înscrierii: 22/Apr/2010 Mesaje: 280
|
Trimis: Lun Feb 11, 2013 11:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
| si atunci la ce ai venit cu propunerea de a lega tw pe player daca nici nu s-a pomenit de asa ceva? si daca tot ai venit cu propunerea..explica si mie cum legi tu tw pe player si mid pe amplificator...ca tot esti tu asa destept...poate ai vreo tehnologie noua...taierea frecventelor din cablu...sau alte chestii |
|
| Sus |
|
 |
dragosdls Priceput

Data înscrierii: 22/Mar/2013 Mesaje: 354 Locație: Prahova
|
Trimis: Vin Mar 22, 2013 11:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
mai stoica22 , tu ai vazut despre ce categorie de sisteme se discuta aici?
omu asta e dispus sa plateasta peste 500 lei pe un sistem de difuzoare si tu il sfatuiesti sa puna inaltele pe player?
ai probleme cu vederea? nu vezi ca sistemele de genul asta au crossover cu o singura intrare si mai multe iesiri?
nu mai da sfaturi ca esti pe langa subiect foarte grav.
scuze pentru offtopic, dar omul asta e penal rau.
sa revenim la ce il doare pe om.
e clar ca banii nu sunt o problema. ceea ce este foarte bine.
eu cred ca cel mai bine mergi cu sistem amplificat pe fata si sub in porbagaj.
nu cred ca ar fi rau sa mergi pe acelasi producator, dar asa cum obisnuiesc nu recomand sa faci o astfel de investitie fara sa asculti inainte.
mergi la magazin si fa probe.
bafta |
|
| Sus |
|
 |
|