Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Sfat configuratie Golf IV

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
zagga

Data înscrierii: 28/Ian/2013
Locație: Focsani

MesajTrimis: Joi Feb 07, 2013 10:53 pm    Titlul subiectului: Sfat configuratie Golf IV Răspunde cu citat (quote)

Salut , am 1 golf 4 si vreau sa ii schimb sistemul audio . Eu m-am gandit la ceva de genu , dar astept sugestii . Multumesc

http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Pioneer/FH-X700BT/
Difuzoare http://www.beloud.ro/produse/Difuzoare_auto/Focal/Performance/PS_165/[/url] sau http://www.beloud.ro/produse/Difuzoare_auto/HELIX/Esprit/E_62c/
Alta intrebare : ce amplificator(nou sau sh) ar fi ok ?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Razvy_Zeus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007

MesajTrimis: Sâm Feb 09, 2013 10:27 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cred ca mai bine mergi pe Focal.

Amplificator vrei pe 2 sau pe 4 canale ?
Sus
zagga

Data înscrierii: 28/Ian/2013
Locație: Focsani

MesajTrimis: Sâm Feb 09, 2013 1:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pai sincer sa fiu nu stiu d;aca pe 2 s;au 4 ;intentionez pe viitor sa acizitionez si un swboofer deci astept sfaturi ce model ar fi ok. Ms
Sus
Razvy_Zeus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007

MesajTrimis: Sâm Feb 09, 2013 2:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Uite o varianta interesanta care sa te ajute sa-ti faci si o idee:

- amplificator 4 canale : http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/MAC_Audio/ZXS/ZXS_4000/ --- folosesti 2 canale pentru boxe si 2 le conectezi in punte pentru subwoofer . O sa ai 280W RMS pentru subwoofer.
Sus
roberto2013
Pasionat

Data înscrierii: 22/Noi/2012
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Dum Feb 10, 2013 10:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sau folosesti 2 canale pentru inalte si 2 pentru mid basi(ca sa sune cum trebuie) vezi ca am eu o statie Premier de SQ daca esti interesat(le-am avut si pe niste focaluri ca ale tale si suna intr-un mare fel)
Sus
stoica22
Priceput

Data înscrierii: 04/Aug/2012

MesajTrimis: Lun Feb 11, 2013 4:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

lasa ma ca inaltele pot merge foarte bine si pe HU nu-i musai amplificate dai vreo problema.

parerea mea personala este ca nu se merita sa irosesti 2 canale la un amplificator sa amplificai tweeterele.
ori tot sistemul pe iesire ori midbasii pe iesire si tweeterele pe HU
Sus
yoiedi
Priceput

Data înscrierii: 22/Apr/2010

MesajTrimis: Lun Feb 11, 2013 5:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

stoica22 a scris:
lasa ma ca inaltele pot merge foarte bine si pe HU nu-i musai amplificate dai vreo problema.

parerea mea personala este ca nu se merita sa irosesti 2 canale la un amplificator sa amplificai tweeterele.
ori tot sistemul pe iesire ori midbasii pe iesire si tweeterele pe HU

si filtrarea cu ce o faci? si e clar cat de priceput esti daca ai ajuns sa compari sunetul de player (integrat audio) cu cel de amplificator (tranzistor). fiecare componenta are rostul ei. exista amplificatoare care au incluse cross-overe care urca destul de mult...oferindu-ti filtrare activa pentru tw....care ar fi necesara in cazul de fata deoarece player-ul nu stie asa ceva. sau mai e varianta folosirii unor corss-over-e pasive cu bi-amp....dar nu cred ca e cazul...si nici in cazul asta nu as amplifica tw din player.
Sus
stoica22
Priceput

Data înscrierii: 04/Aug/2012

MesajTrimis: Lun Feb 11, 2013 6:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ma cunoscatorule care esti tu... omu vrea un amplificator sa amplifice difuzoarele si eventual un subwoofer.

Unii dintre voi pe acest forum se dau mari cunoscatori si cand cineva vrea sa-si faca o configuratie ceva veniti voi cu mii de filtre si teorii si etc..
poate cineva nu vrea mare lucru mare teorie ci vrea doar sa se auda si masina lui putin mai tare, bine si sa mai economiseasca ceva bani daca se poate nu?
Sus
yoiedi
Priceput

Data înscrierii: 22/Apr/2010

MesajTrimis: Lun Feb 11, 2013 11:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si atunci la ce ai venit cu propunerea de a lega tw pe player daca nici nu s-a pomenit de asa ceva? si daca tot ai venit cu propunerea..explica si mie cum legi tu tw pe player si mid pe amplificator...ca tot esti tu asa destept...poate ai vreo tehnologie noua...taierea frecventelor din cablu...sau alte chestii
Sus
dragosdls
Priceput

Data înscrierii: 22/Mar/2013
Locație: Prahova

MesajTrimis: Vin Mar 22, 2013 11:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mai stoica22 , tu ai vazut despre ce categorie de sisteme se discuta aici?
omu asta e dispus sa plateasta peste 500 lei pe un sistem de difuzoare si tu il sfatuiesti sa puna inaltele pe player?
ai probleme cu vederea? nu vezi ca sistemele de genul asta au crossover cu o singura intrare si mai multe iesiri?
nu mai da sfaturi ca esti pe langa subiect foarte grav.

scuze pentru offtopic, dar omul asta e penal rau.

sa revenim la ce il doare pe om.
e clar ca banii nu sunt o problema. ceea ce este foarte bine.
eu cred ca cel mai bine mergi cu sistem amplificat pe fata si sub in porbagaj.
nu cred ca ar fi rau sa mergi pe acelasi producator, dar asa cum obisnuiesc nu recomand sa faci o astfel de investitie fara sa asculti inainte.
mergi la magazin si fa probe.
bafta
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum