| |
| Autor |
Mesaj |
octavmatey13
Data înscrierii: 14/Mar/2012 Mesaje: 11
|
|
| Sus |
|
 |
octavmatey13
|
Trimis: Vin Apr 06, 2012 1:57 pm Titlul subiectului: Re: Sfat Hertz sau Helix???? |
|
|
nimeni?
mai multi sau mai putini RMS??????daca nu vreau amplificare pe ele!!!!! |
|
| Sus |
|
 |
light_man Pasionat
Data înscrierii: 12/Mai/2009 Mesaje: 151
|
Trimis: Vin Apr 06, 2012 2:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
As inclina spre hertz, avand in vedere ca e vorba de seria noua..desi la partea tw nici unul nu straluceste. Midbasul e ceva mai potent, daca vre-o data ai in vedere trecerea la un amplif, se va descurca mai bine, zic eu...
p.s. si sensibilitea pare a fi mai mare cea a hertz-ului..deci iarasi un mic plus. |
|
| Sus |
|
 |
octavmatey13
|
Trimis: Vin Apr 06, 2012 2:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
ms de sfat. deci sa inteleg de la tine ca ar fi mai okay cele cu 80 RMS in defavoarea celor cu 50 RMS, daca nu ma intereseaza sa le amplific????
gresesc?!?!?!? |
|
| Sus |
|
 |
Razvy_Zeus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007 Mesaje: 662
|
Trimis: Vin Apr 06, 2012 3:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
mergi cu incredere pe varianta de la Hertz ... nu te speria ca au 80 W RMS , noi le-am instalat la garaj si se aud foarte bine legate direct la player.
boxele pentru amplificare de la Hertz sunt cele de la seria Energy in sus  |
|
| Sus |
|
 |
octavmatey13
|
Trimis: Vin Apr 06, 2012 4:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
ms de sfat, dar eu tot nu is lamurit teoretic si practic cum ar fi mai indicat:mai multi sau mai putini RMS daca nu le amplifici?
sau depinde de la o marca la alta?!?!?
Pana la urma cred ca am sa comand hertzurile, sper ca am calculat-o bine:D 
Toate cele bune la toti si ms de sfaturi la cei care mi-au raspuns. |
|
| Sus |
|
 |
wazzabi Pasionat

Data înscrierii: 05/Dec/2010 Mesaje: 63 Locație: Craiova
|
Trimis: Vin Apr 06, 2012 8:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
Teoretic, daca nu le vei amplifica pe viitor, e bine sa fie de putere cat mai mica (mai putini W). Dar, atat Helix-urile cat si Hertz-ul au o sensibilitate buna ceea ce iti permite folosirea acestora direct pe player.
Oricum, ambele variante postate de tine sunt ok. Nici Helix-ul nu este o firma de neglijat. Documenteaza-te bine inainte sa cumperi ceva. Eu pot sa zic ca sunt patit. Acum pana nu ma uit de 10 ori si citesc jde'mii de forumuri nu ma arunc sa cumpar ceva. |
|
| Sus |
|
 |
keddy_net Priceput
Data înscrierii: 27/Oct/2007 Mesaje: 482 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum Apr 22, 2012 2:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu am auzit focal accesurile pe player, si sunau bine, cu un mic minus pe partea de inalte, dar in bugetul asta este o solutie buna zic eu pt player. _________________ Alpine CDA 9855r, DLS MS6A, DLS CA12, Dacia SuperNova. |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Mar Apr 24, 2012 10:01 am Titlul subiectului: |
|
|
| problema e ca intre hertz si focal este o diferenta de aproximativ 100 lei ... deci nu prea pot fi considerate in acelasi buget ... |
|
| Sus |
|
 |
kido22 Pasionat
Data înscrierii: 11/Mar/2012 Mesaje: 57
|
Trimis: Mar Apr 24, 2012 9:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
| eu votez helix.de ce? multi spun ca dieci suna prost, pe cand despe modelul celor de la helix nu am auzit pe nimeni sa se planga.si ca sa iti raspund la intrebare e bine ca difuzoarele sa aiba cat mai putini Watti, si o sensibilitate cat mai ridica pentru a suna bine pe player si fara distorsiuni |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Mie Apr 25, 2012 10:18 am Titlul subiectului: |
|
|
| multi spun dar cred ca putini au ascultat. noi am instalat pe multe masini la noi in service si nu am auzit pe nimeni sa se planga , chiar toti au fost multumiti de alegerea facuta. |
|
| Sus |
|
 |
wazzabi Pasionat

Data înscrierii: 05/Dec/2010 Mesaje: 63 Locație: Craiova
|
Trimis: Mie Apr 25, 2012 1:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Razvy_Zeus a scris: | | multi spun dar cred ca putini au ascultat. noi am instalat pe multe masini la noi in service si nu am auzit pe nimeni sa se planga , chiar toti au fost multumiti de alegerea facuta. |
Depinde de ce pretentii au. Unii se multumesc cu mai putin, altii cu mai mult. De-aia conteaza foarte mult sa asculti difuzorul inainte sa-l cumperi. Unii asculta niste petarde si zic ca se aude bine; insemnand ca nu au ascultat si altceva sa faca o comparatie. |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Mie Apr 25, 2012 1:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Cel mai bine e sa asculti si sa-ti placa tie dar e complicat sa asculti un sistem de difuzoare. Majoritatea standurilor de prezentare nu ofera posibilitatea montari unor boxe sistem ... |
|
| Sus |
|
 |
kido22 Pasionat
Data înscrierii: 11/Mar/2012 Mesaje: 57
|
Trimis: Mie Apr 25, 2012 7:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
| eu ma refeream la posesorii de dieci. nu la cei care isi dau cu parerea.bineinteles ca niciodata nu trebuie sa achizitionezi ceva doar dupa datele de pe hartie si din auzite.cea mai mare greseala.cautati pe forum si o sa gasiti un thread despre un sistem de 35 de milioane care se auzea mai prost ca sistemul stock al masinii. |
|
| Sus |
|
 |
|