|
Autor |
Mesaj |
johnnyc
Data înscrierii: 13/Mai/2018 Mesaje: 5 Locație: TG. NT
|
Trimis: Mar Mai 15, 2018 2:15 pm Titlul subiectului: Sfat inlocuire subwoofer original Audi A3 8P |
|
|
Va salut. se dau urmatoarele:
Audi A3 8P 2007, sistem audio Blaupunkt (boxe in cele 4 portiere + subwoofer aripa st spate), navigatie RNS-E.
as dori sa achizitionez aceasta incinta: http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere-auto/Incinte/Incinta-inchisa-Audi-A3/
in care vreau sa montez... pastrand partea de alimentare/amplificare cea originala, un subwoofer ceva mai bun. (din aceasta amplificare pleaca fire catre cele 2 boxe din portierele din spate)
imi puteti va rog recomanda un difuzor/subwoofer pentru aceasta incinta + amplificare originala?
initial am avut un subwoofer + statie in portbagaj, dar ocupa spatiul si asa mic al masinii.
atasez poze.
pt alte detalii va stau la dispozitie. nu am un buget alocat, dar nici nu vreau sa investesc aiurea.
va multumesc anticipat.
Description: |
|
Filesize: |
146.19 KB |
Viewed: |
685 Time(s) |

|
|
128.26 KB |
584 Time(s) |

|
|
71.97 KB |
477 Time(s) |

|
|
|
Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
Data înscrierii: 25/Oct/2014 Mesaje: 1958 Locație: Pitesti
|
|
Sus |
|
 |
johnnyc
Data înscrierii: 13/Mai/2018 Mesaje: 5 Locație: TG. NT
|
Trimis: Mar Mai 15, 2018 7:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
Lucram cu ce avem. Daca ai ceva constructiv de spus, te ascult, daca nu, nu are rost sa scriem doar ca sa ne crestem numarul de posturi pe forum. Multumesc.
Asteptam ceva sfaturi de la cei cu experienta... din ce am mai citit pe aici sunt persoane capabile de asa ceva.
... merita sa fac o investitie mica intr-o incinta din mdf plus un subwoofer ceva mai bun decat cel stock sau sa stau linistit.?!
... cu timpul ma gandesc sa schimb si cele 4 difuzoare din portiere ( eventual insonorizare portiere)
|
|
Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
Data înscrierii: 25/Oct/2014 Mesaje: 1958 Locație: Pitesti
|
Trimis: Mar Mai 15, 2018 8:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
Stii vorba aia, nu poti sa faci din cacat bici.
Nu cunosc foarte bine sistemul de pe masina ta dar la majoritatea amplificarea e mediocra, doar prin simpla schimbare a ei, difuzoarele stock vor suna mai bine.
Pe magnet scrie 2x2 ohmi. Amp-ul sigur e in 4 si nu in 1 ohm.
_________________ https://i.ibb.co/gDnJydH/248672136-4487603014658514-640329769410830447-n.jpg |
|
Sus |
|
 |
macx
Data înscrierii: 27/Mai/2013 Mesaje: 14
|
Trimis: Mar Mai 22, 2018 9:08 pm Titlul subiectului: salut |
|
|
Din experienta iti confirm ceea ce spun colegii , amplificarea Oem e slaba. cea mai buna varianta ar fi sa pui un amplificator separat in 2 canale si sa legi doar subwooferul, pe care trebuie sa il schimbi btw.
|
|
Sus |
|
 |
Horea25
Data înscrierii: 07/Dec/2018 Mesaje: 1
|
Trimis: Vin Dec 07, 2018 10:18 am Titlul subiectului: |
|
|
Ămi cer scuze pentru offtopic...m-ar interesa sĂŁ știu cĂąt e de dificil de luat jos plasticurile care acoperĂŁ subwooferul,Ăźn sensul Ăźn care,existĂŁ ceva șuruburi ascunse?sau trebuie sĂŁ am o atenție mai mare la ceva cleme?sau pur și simplu pot sĂŁ trag de componente pĂąnĂŁ ies din fixĂŁri (Ăźn limita bunului simț)
E vorba de un audi a3 8p din 2004
Mersi!
|
|
Sus |
|
 |
|