| |
| Autor |
Mesaj |
ionuutzuu Priceput

Data înscrierii: 15/Iul/2013 Mesaje: 558 Locație: Pitesti
|
Trimis: Mie Mai 28, 2014 3:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
))))))))))))))))))
Nu stau sa-ti dau explicatii acum, poate cu alta ocazie. Au fost multe chestii in care am gresit, dar in nici un caz in cele mentionate de tine, poate niste neintelegeri. _________________ Kenwood KMM-361SD / u-Dimension Pro X500.24 Comp / Hollywood CCA 28 / Hertz DSK 165.3 / JBL GTO 938 |
|
| Sus |
|
 |
alecspc Audiofil

Data înscrierii: 14/Noi/2013 Mesaje: 921
|
Trimis: Mie Mai 28, 2014 4:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Pai tu vorbesti de aberatii care ai umplut forumul de perle? Eu doar am intrebat ceva..e diferenta mare. Si nu ti-am cerut explicatii ti-am cerut sa-ti vezi de treaba. Eu recunosc ca nu cunosc multe in domeniu..pe langa unii care nici nu cunosc dar se dau si mari cunoscatori.. |
|
| Sus |
|
 |
cynegeticos Priceput
Data înscrierii: 18/Noi/2009 Mesaje: 414 Locație: Ploiesti
|
Trimis: Mie Mai 28, 2014 5:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
| alecspc a scris: | | Pai citeste mai bn postul meu |
Acelasi lucru este valabil si pentru tine...
Postul nu iti era adresat tie!
Nu mai luati totul personal, se poate vorbi si la modul general... |
|
| Sus |
|
 |
Bogdi24 Priceput

Data înscrierii: 03/Ian/2011 Mesaje: 487 Locație: Timisoara
|
Trimis: Mie Mai 28, 2014 8:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cel mai bun sfat care cineva poate sa til dea cineva de pe forumul asta in legatura cu difuzoarele e sa asculti.Subiectivitatea e la putere.Intra in magazin si cere sa asculti respectivele difuzoare.Sau asteapta un car-audio show sa mergi sa asculti alte componente care s-ar putea sa iti placa.
Cum zicea si colegul nostru : performanta componentelor depind in masura de 90% de instalarea lor.Desi eu cred ca as marii procentul ala. |
|
| Sus |
|
 |
Marsh@ll Pasionat
Data înscrierii: 19/Aug/2010 Mesaje: 169 Locație: tecuci
|
Trimis: Mie Mai 28, 2014 11:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
ideea este ca sunt din tecuci si nu am unde sa ascult audio auto...sunt nevoit sa cer sfaturi si parerile voastre, poate ati mai auzit ceva sistem pe passat b5 si v-au placut si doar asa sa ma ajutati...
caut un sunet echilibrat eventual cu o mica tenta rock- inaltele sa fie clare si sa se evidentieze..
p.s. mia cazut si un alt canal la amplif..merg acum cu canalul 2 si 3...si parca nu se mai aude chiar asa clar...iar volumul pare sa scada-creasca...uneori..  |
|
| Sus |
|
 |
|