Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

sfat "request" va rog
Du-te la pagina Anterioară  1, 2

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
Body28
Audiofil

Data înscrierii: 08/Iul/2008
Locație: Panciu/now Iasi

MesajTrimis: Mie Oct 07, 2009 12:15 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

adi90 a scris:
bine,nu am montat cum trebuia tweterul
sunt un taran cu urechile infundate Laughing
e bine?

Mersi, atat vroiam sa aud. Daca nu esti orgolios poate mai inveti ceva de la cineva care nu se prea pricepe. Wink
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
tonu_adrian
Priceput

Data înscrierii: 27/Iul/2008
Locație: TECUCI

MesajTrimis: Mie Oct 07, 2009 7:53 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Citat:
Mi se pare ok sa recunosti ca ai gresit.
I-ai aratat unei persoane o poza in care tw e plasat complet aiurea. Ceea ce ai tu acolo e un sistem coaxial.

aaaaa..si la americani ..unde majoritatea pozitioneaza tweeterul langa midbasi sa inteleg k tot coaxiale sunt? adik aia is prosti si tu esti destept..oare de ce nu isi iau direct coaxiale?

"diferenta de la 30 la 50 w nu e mare lucru, e aproape insignifianta." Mie drept sa iti zic, o crestere a puterii cu vreo 50% nu mi se pare chiar o nimik toata.

rog un "audiofil" sa explice ce si cum..k deja s-a ajuns la prea multe..

Ultima modificare efectuată tonu_adrian la Mie Oct 07, 2009 10:07 am, modificat de 2 ori în total
Sus
adi90
Pasionat

Data înscrierii: 21/Iul/2009
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Mie Oct 07, 2009 8:55 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

rog pe domnul ssrli sa intre in ring
taratam tam tammmmmmmmmmmm Laughing
Sus
Body28
Audiofil

MesajTrimis: Mie Oct 07, 2009 4:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

tonu_adrian a scris:

aaaaa..si la americani ..unde majoritatea pozitioneaza tweeterul langa midbasi sa inteleg k tot coaxiale sunt? adik aia is prosti si tu esti destept..oare de ce nu isi iau direct coaxiale?

1. Te sfatuiesc sa te mai uiti o data la pozitionarea exacta. Si mai ales la directia tw. Wink
2. Nu isi iau coaxiale tocmai din motivul pe care l-am mai explicat.. Bord mic.
Stiu ca acum ai vrea sa pari interesant pentru ca m-am luat si de tine aici, dar te rog eu, fa pasi. Wink
Sus
tonu_adrian
Priceput

MesajTrimis: Mie Oct 07, 2009 4:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dupa cum s-a zis.. directia tweeterului se poate modifica, unghi de 45 grade.. Explica-mi kestia de la americani, k tot te dai destept pe forumuri.

stai ca acum am vazut..americanii au masini mici? bord mic? mai sa fie..stiam k ei is recunoscuti pt cele mai mari masini..da fie cum zici tu..pacat k, rangul creste prin nr de posturi... mai putin prin cunostinte..incet incet toti ajung audiofili,,

Body28
Audiofil

MesajTrimis: Mie Oct 07, 2009 5:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Trebuie sa lucrez putin la limbaj, probabil o sa iau un warn, dar e primul si se merita. Smile
tonu_adrian esti prost sau esti prost? Poza pe care adi90 a pus-o pe forum e cu un tw flush pe fata de usa. Daca mai faci mult pe prostul o sa te iau ca atare!
Americanii nu au masini cu bord mic, doar ca volumul pentru un difuzor este unul maricel, mai greu de atins fara a bloca vizibilitatea. Chestie care se depuncteaza la un concurs sq.

E ultimult post, pentru ca vad ca incerc sa iti explic ceva logic, dar tu faci pe prostul in continuare. O sa posteze cineva avizat si gata..
Sus
tonu_adrian
Priceput

MesajTrimis: Mie Oct 07, 2009 5:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mersi de complimente Very Happy

Tu ai zis k pozitia tweeterului pe fata de usa e inadecvata, pana aici de acord cu tine, dar tot tu zici k dak si-ar pune coaxiale nu ar fi diferenta, diferentele am incercat sa ti le explic da sustii k nu am dreptate, asta e doar pct tau de vedere.
Te rog sa-mi explici ,ink o data, k eu sunt prost conf afirmatiilor tale de mai sus, de ce la americani se pune tw langa midbas tocmai jos si de ce nu isi iau ei coaxiale caci tot aia ar fi si mai salvezi si ceva bani dupa cum sustii tu.
Poza e de la un ford explorer, nu cred k americanu si-a pus sistem k avea bani de aruncat...

"2. Nu isi iau coaxiale tocmai din motivul pe care l-am mai explicat.. Bord mic. "
"Americanii nu au masini cu bord mic"
Mi se pare k te cam contrazici...da in fine tu esti desteptul de pe forumul asta..restu prosti toti...
Chiar k e ultimul post si la mine.. bafta si numai bine.

jm kick panel.JPG
 Description:
 Filesize:  45.26 KB
 Viewed:  253 Time(s)

jm kick panel.JPG

ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Mie Oct 07, 2009 5:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

tonu_adrian a scris:
mersi de complimente Very Happy

Tu ai zis k pozitia tweeterului pe fata de usa e inadecvata, pana aici de acord cu tine, dar tot tu zici k dak si-ar pune coaxiale nu ar fi diferenta, diferentele am incercat sa ti le explic da sustii k nu am dreptate, asta e doar pct tau de vedere.
Te rog sa-mi explici ,ink o data, k eu sunt prost conf afirmatiilor tale de mai sus, de ce la americani se pune tw langa midbas tocmai jos si de ce nu isi iau ei coaxiale caci tot aia ar fi si mai salvezi si ceva bani dupa cum sustii tu.
Poza e de la un ford explorer, nu cred k americanu si-a pus sistem k avea bani de aruncat...

"2. Nu isi iau coaxiale tocmai din motivul pe care l-am mai explicat.. Bord mic. "
"Americanii nu au masini cu bord mic"
Mi se pare k te cam contrazici...da in fine tu esti desteptul de pe forumul asta..restu prosti toti...
Chiar k e ultimul post si la mine.. bafta si numai bine.

E diferenta EXTREM de mare intre ce ai postat tu (instalare in kick-uri) si o instalare pe usa.

O sa detaliez mai incolo, mi-e frig la degete acum. Laughing

Sus
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Mie Oct 07, 2009 8:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

adi90 a scris:

astept pe cineva sa isi dea cu parerea despre asta

E greu de zis daca e bine sau nu acolo fara sa asculti. La prima strigare problema e directionalitatea inaltelor, pe care daca le blochezi serios nu o sa sune deloc bine.
Poti sa pierzi la partea de focus daca pui inalta foarte departe de medie si nu compensezi cumva (de cele mai multe ori prin procesare).

tonu_adrian a scris:

De ce nu isi iau coaxiale, simplu, coaxiale care sa fie performante in conditii diverse de instalare nu o sa gasesti.

Diferenta principala intre montaj in kick-panel si montajul pe usa este orientarea. Nu prea vezi kick-paneluri orientate spre mijlocul masinii. Si mai ramane si diferenta de distanta stanga/dreapta, care e foarte mica la kick panel fata de orice alta locatie.

Sus
adi90
Pasionat

Data înscrierii: 21/Iul/2009
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Mie Oct 07, 2009 11:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ssrli a scris:
adi90 a scris:

astept pe cineva sa isi dea cu parerea despre asta

E greu de zis daca e bine sau nu acolo fara sa asculti. La prima strigare problema e directionalitatea inaltelor, pe care daca le blochezi serios nu o sa sune deloc bine.
Poti sa pierzi la partea de focus daca pui inalta foarte departe de medie si nu compensezi cumva (de cele mai multe ori prin procesare).

intr-adevar nu e tocmai locul potrivit acolo pt ele
dar vroiam sa subliniez ca un sistem la care tweterul nu este asezat pe bord nu este egal cu niste coaxiale jalnice
punct Very Happy
Sus
koss

Data înscrierii: 06/Oct/2009
Locație: iasi

MesajTrimis: Dum Oct 11, 2009 8:56 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mi-a venit loganul ... si de 2-3 zile ma tot dau cu el si nu ma mai satur ... yupiiii ... ideea este alta: surprinzator, sunt placut surprinz (chiar peste asteptari)de sunetul din el ... face fata cu brio pe la 35-40 si chiar are si bass pe cele din spate. imi cer scuze ca am starnit anumite reactii vad ca, iar dupa cum se aude in el cred ca am sa cam decalez achizitionarea unui sistem nou pentru el... probabil dupa ce se termina cu zapada (nu ca ar fi inceput ... ). deci, mai astept pentru ca imi ajunge felul in care se aude in el. multumesc frumos tuturor care au raspuns la topic. HF people !
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum