|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
Andreiw210 Pasionat

Data înscrierii: 15/Feb/2015 Mesaje: 53 Locație: Pitesti
|
|
| Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
Data înscrierii: 25/Oct/2014 Mesaje: 1958 Locație: Pitesti
|
|
| Sus |
|
 |
Andreiw210 Pasionat

Data înscrierii: 15/Feb/2015 Mesaje: 53 Locație: Pitesti
|
Trimis: Mar Feb 24, 2015 12:59 am Titlul subiectului: |
|
|
| VanIIa a scris: | | Da, ai 3 cai din fabrica. Ar fi pacat sa nu pui medie in bord daca schimbi boxele. Daca pui ceva de calitate si le mai si amplifci nu-ti mai trebuie absolut nici un difuzor in masina. |
Da` halatu` ,cat e halatu`?
Mai intai sa vina KMM-361sd apoi difuzoarele sa vedem de care...Pana atunci capul la cutie...
|
 |
pishkay
Data înscrierii: 07/Noi/2014 Mesaje: 12
|
Trimis: Mar Apr 28, 2015 2:28 am Titlul subiectului: |
|
|
| dragosdls a scris: |
- alt aspect foarte important este instalarea midbass-ului si alegera pozitiei si orientarii pentru tweeter in asa fel incat sa se obtina maximul de "time alignment" fara a fi obligatoriu necesara procesarea.
...... |
Si aceasta pozitionare pe ce considerente se face ? Tweeterul flush pe fata de usa ? Distanta intre midb si tw ? Daca am loc de tweeter pe bord , orientate spre parbriz ? Stiu ca depinde de la masina la masina , dar sunt niste reguli de baza de urmat ? Concret , am Focal Polyglass componente , urmeaza sa l montez pe un Golf mk2 . O sa pun un inel de mdf de +30mm daca gasesc , daca nu o sa lipesc 2 de 18mm. Se recomanda sa "sculptez" putin un inel sa indrept difuzorul in sus ? Citisem in manualul de la Focal ca tw trebuie pus la maxim X cm fata de midbass .. Tweet erul unde sa il montez ? In fata de usa , in stalp oglinda sau in bord ? Stiu ca in fct de pozitie mai taie din inalte .. Mersi.
|
|
| Sus |
|
 |
dragosdls Priceput

Data înscrierii: 22/Mar/2013 Mesaje: 354 Locație: Prahova
|
Trimis: Mie Apr 29, 2015 10:13 am Titlul subiectului: |
|
|
Doar ascultand se poae alege aceasta pozitionare si orientare (atunci cand nu ai posibilitate de TA).
Practic trebuie creeata impresia ca 'suneul" vine din acelasi loc atunci (tweeter-ul si midbassul sunt "in faza") cand ne referim la partea stanga sau dreapta, iar atunci cand ne referim la 'scena' , inaltle din stanga si dreapta tebuie sa ajunga in acelasi timp la urechi.......
cred ca am detalia si o pocedura mai exacta undeva pe forum... nu am timp sa caut
_________________ Kmm361, Dls A4, Micro-Precision 7.16, 5.8 |
|
| Sus |
|
 |
pishkay
Data înscrierii: 07/Noi/2014 Mesaje: 12
|
Trimis: Mie Apr 29, 2015 4:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Multumesc de completari.
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|