| |
| Autor |
Mesaj |
carabetz86
Data înscrierii: 20/Dec/2007 Mesaje: 26
|
|
| Sus |
|
 |
crazy_rider Pasionat
Data înscrierii: 26/Aug/2008 Mesaje: 72 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Oct 13, 2008 3:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Mai intai izoleaza gaurile din portiera si apoi insonorizeaza aman2 portierele dak vrei sa faci o treaba buna, insonorizarea nu e de neglijat!Poti sa pui si un sistem de 10 mil si tot k un borcan o sa se auda, pentru k o sa_ti vibreze si sa_ti zornaie toate alea d prin portiere!Acum depinde de tine ce vrei sa faci!Asta e sfatul meu! |
|
| Sus |
|
 |
Andry Priceput

Data înscrierii: 08/Mai/2008 Mesaje: 426 Locație: Brasov
|
Trimis: Lun Oct 13, 2008 7:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu o sa se auda ca din borca, o sa se simta diferenta daca investesti mai mult in difuzoare, dar de zdranganit o sa continue, de aceea e bine sa si insonorizezi, daca poti, usile. _________________ RIP Peugeot...
Waitin` for the Volvo, a new chapter! |
|
| Sus |
|
 |
bezz Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007 Mesaje: 1011 Locație: on a vibe
|
Trimis: Lun Oct 13, 2008 8:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
rezolva-ti intai usile si apoi gandeste-te sa schimbi difuzoarele. _________________ loud & proud member of SQNLL team
high energy music expression  |
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
Trimis: Mar Oct 14, 2008 11:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
ce masina ai de zici ca se aude ca in borcan...?
poate ai legat difuzoarele cu polaritatea inversata la unul dintre ele si in loc sa reeze bas...se aud voci si inalte |
|
| Sus |
|
 |
Vladutz Priceput
Data înscrierii: 11/Iul/2006 Mesaje: 493
|
Trimis: Joi Oct 16, 2008 2:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sintetizand tot ce s-a spus pana acum si adaugand cate ceva:
1. Problema ta poate fi generata de polaritate inversata la unul dintre difuzoare.
2. Insonorizarea merita facuta, dar nu neaparat pentru difuzoarele pe care le ai.
3. Difuzoarele GTc662 sunt intr-adevar foarte slabe. Am avut feedback in acest sens, motiv pentru care nu le includem in recomandarile noastre.
4. Ca o solutie de rezolvare rapida a problemei tale iti propunem inlocuirea sistemului blaupunkt cu unul Helix DB62.1, 279.9Lei, detalii la http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/HELIX/Sisteme/DB_62.1_Dark_Blue/
Ca sa vezi o parere impartiala a unui client multumit studiaza thread-ul de aici: http://www.be-loud.ro/forum/helix-o-alegere-pe-care-o-recomand-t6944.html |
|
| Sus |
|
 |
carabetz86
Data înscrierii: 20/Dec/2007 Mesaje: 26
|
Trimis: Vin Oct 17, 2008 4:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am o Skoda fabia 2, de 2 luni de zile. Pe fata am sistemul de fabrica adica 2 difuzoare de 16.5 in portiere si 2 twetere montate in stalpii parbrizului (se aud super OK). Eu am pus pe spate acest sistem de care va vorbeam de la Blaupunkt iar problema ar putea fi simpla: Ori playerul da mai mult in difuzoarele de pe fata deoarece presupun ca au o putere mai mica si o sensibilitate mai mare, iar pe cele de pe spate le misca mai greu ( de aici si sunetul slab si prost) Ori daca nu Blaupunkturile astea sunt proaste rau. Specific ca pe fata se aude bine. Am reglat faderul cd playerului astfel incat am dat prioritate celor de pe spate deoarece daca il las la 0 cele de pe fata practic le astupa pe cele de pe spate.
De montat le-am montat intr-un atelier specializat si mi s-a oferit si garantia lucrarii asa ca eu exlud montajul gresit al firelor.
Ma gandeam sa cumpar un set original de la skoda pentru spate dar e prea scump (cam 550 ron) ceea ce nu cred ca se merita.Eu ma gandeam undeva la 250-350 ron.
Va multumesc mult pentru ajutor si astept sugestii in continuare. |
|
| Sus |
|
 |
Vladutz Priceput
Data înscrierii: 11/Iul/2006 Mesaje: 493
|
Trimis: Vin Oct 17, 2008 5:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
Varianta B - sunt proaste rau!
Nu merita in nici un caz sa dai banii pe un sistem de fabrica Skoda pentru ca sunt cartoane de 2 lei. Optimizate sa sune decent in usa de Octavia, dar totusi cartoane de 2 lei.
Iti repet ce ti-am spus si mai sus - Helix Dark Blue sunt o alegere OK pentru tine. In plus, daca esti din Bucuresti sau ai drum pe aici, iti recomand sa ne faci o vizita, sa asculti 1, 2, 5, 10 seturi de difuzoare si sa te hotarasti singur, bazandu-te doar pe urechile si pe gusturile tale. |
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
Trimis: Dum Oct 19, 2008 10:29 am Titlul subiectului: |
|
|
pe mine tot nu m-ai convins ca sunt montate bine, mai intai de toate trebuie sa auzi bas in difurile de pe fata,..dc nu e clar ca sunt montate aiurea. eu sunt patit in servis de specialitate cum spui tu, unde nu mai stau sa comentez calitatea lucrarilor
cu 5.5 mil eu as prefera urmatoarea variamta:
-boxe ovale 6x9 si amplificator asa iesi mult mai bine cu sunetul si o sa ai destul bas!!
amplificator: http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/Alpine/V12_Power/MRV-T320/
difuzoare: http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Infinity/KAPPA_693.9I/
o sa ai discoteca, dc mergi pe varianta de mai sus, dar nu cred ca ai sa mergi si totusi poti cumpara boxe maricele si sa le pui direct pe player, dar nu cele cu impedanta mai mica de 4 ohm. |
|
| Sus |
|
 |
|