Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Sistem 16.5 cm , adancime de montaj maxim 60 mm

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
carabetz86

Data înscrierii: 20/Dec/2007

MesajTrimis: Vin Oct 10, 2008 4:23 pm    Titlul subiectului: Sistem 16.5 cm , adancime de montaj maxim 60 mm Răspunde cu citat (quote)

Care ar fi cel mai bun sistem de difuzoare pe 16.5 cm, care sa nu aiba adancimea de montaj mai mare de 60 mm , si care sa nu necesite amplificare??
Am un cd player http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Pioneer/DEH-3900MP/.
Acum am montat un sistem http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/BLAUPUNKT/GTc_662/ si sincer se aude ca in borcan.As vrea mai multa claritate si un sunet cat mai puternic.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
crazy_rider
Pasionat

Data înscrierii: 26/Aug/2008
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun Oct 13, 2008 3:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mai intai izoleaza gaurile din portiera si apoi insonorizeaza aman2 portierele dak vrei sa faci o treaba buna, insonorizarea nu e de neglijat!Poti sa pui si un sistem de 10 mil si tot k un borcan o sa se auda, pentru k o sa_ti vibreze si sa_ti zornaie toate alea d prin portiere!Acum depinde de tine ce vrei sa faci!Asta e sfatul meu!
Sus
Andry
Priceput

Data înscrierii: 08/Mai/2008
Locație: Brasov

MesajTrimis: Lun Oct 13, 2008 7:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu o sa se auda ca din borca, o sa se simta diferenta daca investesti mai mult in difuzoare, dar de zdranganit o sa continue, de aceea e bine sa si insonorizezi, daca poti, usile.

Waitin` for the Volvo, a new chapter!
Sus
bezz
Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007
Locație: on a vibe

MesajTrimis: Lun Oct 13, 2008 8:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

rezolva-ti intai usile si apoi gandeste-te sa schimbi difuzoarele.
Audi_A6
Audiofil

Data înscrierii: 15/Aug/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Mar Oct 14, 2008 11:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ce masina ai de zici ca se aude ca in borcan...?

poate ai legat difuzoarele cu polaritatea inversata la unul dintre ele si in loc sa reeze bas...se aud voci si inalte
Sus
Vladutz
Priceput

Data înscrierii: 11/Iul/2006

MesajTrimis: Joi Oct 16, 2008 2:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sintetizand tot ce s-a spus pana acum si adaugand cate ceva:

1. Problema ta poate fi generata de polaritate inversata la unul dintre difuzoare.
2. Insonorizarea merita facuta, dar nu neaparat pentru difuzoarele pe care le ai.
3. Difuzoarele GTc662 sunt intr-adevar foarte slabe. Am avut feedback in acest sens, motiv pentru care nu le includem in recomandarile noastre.
4. Ca o solutie de rezolvare rapida a problemei tale iti propunem inlocuirea sistemului blaupunkt cu unul Helix DB62.1, 279.9Lei, detalii la http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/HELIX/Sisteme/DB_62.1_Dark_Blue/
Ca sa vezi o parere impartiala a unui client multumit studiaza thread-ul de aici: http://www.be-loud.ro/forum/helix-o-alegere-pe-care-o-recomand-t6944.html
Sus
carabetz86

Data înscrierii: 20/Dec/2007

MesajTrimis: Vin Oct 17, 2008 4:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am o Skoda fabia 2, de 2 luni de zile. Pe fata am sistemul de fabrica adica 2 difuzoare de 16.5 in portiere si 2 twetere montate in stalpii parbrizului (se aud super OK). Eu am pus pe spate acest sistem de care va vorbeam de la Blaupunkt iar problema ar putea fi simpla: Ori playerul da mai mult in difuzoarele de pe fata deoarece presupun ca au o putere mai mica si o sensibilitate mai mare, iar pe cele de pe spate le misca mai greu ( de aici si sunetul slab si prost) Ori daca nu Blaupunkturile astea sunt proaste rau. Specific ca pe fata se aude bine. Am reglat faderul cd playerului astfel incat am dat prioritate celor de pe spate deoarece daca il las la 0 cele de pe fata practic le astupa pe cele de pe spate.
De montat le-am montat intr-un atelier specializat si mi s-a oferit si garantia lucrarii asa ca eu exlud montajul gresit al firelor.
Ma gandeam sa cumpar un set original de la skoda pentru spate dar e prea scump (cam 550 ron) ceea ce nu cred ca se merita.Eu ma gandeam undeva la 250-350 ron.
Va multumesc mult pentru ajutor si astept sugestii in continuare.
Sus
Vladutz
Priceput

Data înscrierii: 11/Iul/2006

MesajTrimis: Vin Oct 17, 2008 5:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Varianta B - sunt proaste rau!

Nu merita in nici un caz sa dai banii pe un sistem de fabrica Skoda pentru ca sunt cartoane de 2 lei. Optimizate sa sune decent in usa de Octavia, dar totusi cartoane de 2 lei.

Iti repet ce ti-am spus si mai sus - Helix Dark Blue sunt o alegere OK pentru tine. In plus, daca esti din Bucuresti sau ai drum pe aici, iti recomand sa ne faci o vizita, sa asculti 1, 2, 5, 10 seturi de difuzoare si sa te hotarasti singur, bazandu-te doar pe urechile si pe gusturile tale.
Sus
Audi_A6
Audiofil

Data înscrierii: 15/Aug/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Dum Oct 19, 2008 10:29 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pe mine tot nu m-ai convins ca sunt montate bine, mai intai de toate trebuie sa auzi bas in difurile de pe fata,..dc nu e clar ca sunt montate aiurea. eu sunt patit in servis de specialitate cum spui tu, unde nu mai stau sa comentez calitatea lucrarilor Embarassed

cu 5.5 mil eu as prefera urmatoarea variamta:
-boxe ovale 6x9 si amplificator Very Happy asa iesi mult mai bine cu sunetul si o sa ai destul bas!!

amplificator: http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/Alpine/V12_Power/MRV-T320/

difuzoare: http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Infinity/KAPPA_693.9I/

o sa ai discoteca, dc mergi pe varianta de mai sus, dar nu cred ca ai sa mergi si totusi poti cumpara boxe maricele si sa le pui direct pe player, dar nu cele cu impedanta mai mica de 4 ohm.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum