Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Sistem Audio Ford Granada mk2

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
enache.andrei

Data înscrierii: 02/Mar/2010

MesajTrimis: Mar Mar 02, 2010 7:24 pm    Titlul subiectului: Sistem Audio Ford Granada mk2 Răspunde cu citat (quote)

Buna,

Am un Ford Granada din 81 Smile restaurata frumos si am ajuns la sunet. Initial masina a avut 3 boxe, una in bord si doua in polita din spate

Ce ma intereseaza este un sistem SQ.
Avand in vedere ca nu pot ignora scaunele din spate mi-ar fi placut un 5.1 dar din pacate nu pot pune boxe in portiere; in afara de tweeter-e din cauza ca geamurile aluneca pe interiorul portierei.
Asa ca cel mai probabil o sa fie ceva 3.1 cu boxele in locul stoc desi sunt deschis la idei.

De ce am nevoie?
Head unit, care sa prinda si radio calumea
3 sau 5 sisteme de boxe + amplificator
Subwoofer + amplificator
Cabluri si accesorii
Insonorizare
Un alternator de 100A? Smile

Cat despre puterea sistemului, nu cred ca trebuie un subwoofer cu mai mult de 300W-350W RMS, cat sa faci discoteca la un gratar Smile (sau trebuie mai mult? Very Happy )
Nu stiu sa spun cam cat ar trebui sa fie puterea fiecarui speaker pentru as se potrivi cu sub-ul asa ca am sa ascult de cei mai batrani Smile

Bugetul e undeva la 3000 RON, ceva mai mult daca e nevoie ca sa iasa treaba buna.

Bafta
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum