|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
enache.andrei
Data înscrierii: 02/Mar/2010 Mesaje: 1
|
Trimis: Mar Mar 02, 2010 7:24 pm Titlul subiectului: Sistem Audio Ford Granada mk2 |
|
|
Buna,
Am un Ford Granada din 81 restaurata frumos si am ajuns la sunet. Initial masina a avut 3 boxe, una in bord si doua in polita din spate
Ce ma intereseaza este un sistem SQ.
Avand in vedere ca nu pot ignora scaunele din spate mi-ar fi placut un 5.1 dar din pacate nu pot pune boxe in portiere; in afara de tweeter-e din cauza ca geamurile aluneca pe interiorul portierei.
Asa ca cel mai probabil o sa fie ceva 3.1 cu boxele in locul stoc desi sunt deschis la idei.
De ce am nevoie?
Head unit, care sa prinda si radio calumea
3 sau 5 sisteme de boxe + amplificator
Subwoofer + amplificator
Cabluri si accesorii
Insonorizare
Un alternator de 100A?
Cat despre puterea sistemului, nu cred ca trebuie un subwoofer cu mai mult de 300W-350W RMS, cat sa faci discoteca la un gratar (sau trebuie mai mult? )
Nu stiu sa spun cam cat ar trebui sa fie puterea fiecarui speaker pentru as se potrivi cu sub-ul asa ca am sa ascult de cei mai batrani
Bugetul e undeva la 3000 RON, ceva mai mult daca e nevoie ca sa iasa treaba buna.
Bafta |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|