Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

sistem audio logan
Du-te la pagina Anterioară  1, 2

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
ionutc

Data înscrierii: 16/Feb/2008
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Dum Mar 23, 2008 11:59 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pana la urma le-am luat pe astea:
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Sisteme/Classic_B6A/
le-am facut o proba free air (insa nu le-am montat definitiv caci imi trebuiesc inelele de mdf) si se aud bine pe casu meu...si sincer ma asteptam la mai multe inalte.
multam "be loud" pt promptitudinea servirii !!

CBI
Priceput

Data înscrierii: 07/Dec/2007

MesajTrimis: Dum Mar 23, 2008 2:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mai multe ca mai multe,dar alea sunt inalte Laughing
cand toti ti-am zis sa iei c6,tu ai luat b6
una e tw cu calota de matase tratata si alta e plastic ordinar vopsit
asta e,cu alta ocazie
E curios daca le-ai mai si ascultat,sunt diferente la care nu-ti trebe decat atentie,iar pt cineva putin experimentat era o alegere f usoara
diferentele nu sunt doar la tw,b6 sunt mai lesinate ca spl ca c6,un factor important daca le pui pe HU
cand am avut ocazia eu am atras atentia la toti,din pacate nu sunt multi care vor sa inteleaga ca nu merita sa te zgarcesti la orice

MesajTrimis: Vin Mar 28, 2008 5:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am inteles sefule...insa nu mi-am permis mai mult...poate data viitoare , daca ma voi hotara sa le schimb Cool
...si nu, nu le-am ascultat acolo nici pe astea nici pe niciunele din lista aia mare a mea, intrucat nu aveau mai nimic in stock iar pe astea ale mele le-am legat acasa pe masina

ionutc

MesajTrimis: Mie Mai 07, 2008 6:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am montat difuzoarele pe inele de lemn de tei (dupa ce le-am si lacuit)
rezultatul....multumit !!...insa la capitolul joase stam cam prost...deci urmeaza difuri spate; caut si in momentul in care gasesc ceva interesant vin si va raportez si poate ma veti mai sfatui ce si cum sa aleg.
...sa nu uit...am si insonorizat usile din fata, (dar din pacate), am folosit aluband. voi veti spune ca nu merita. din punctul meu de vedere este ok intrucat parca nu se mai aud asa tare zgomotele din exterior si la rulaj iar cu ocazia asta am dat si cu un spray cu un lubrifiant pe fata de usa interioara ca de...e dacie!!!!

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum