| |
| Autor |
Mesaj |
ionutc
Data înscrierii: 16/Feb/2008 Mesaje: 32 Locație: bucuresti
|
Trimis: Sâm Feb 16, 2008 3:18 pm Titlul subiectului: sistem audio logan |
|
|
salutare tuturor!
am si eu o mica mare problema pe care sper ca voi ma puteti sfatui cum sa o rezolv
se da una bucata LOGAN kiss fm cu muzica din fabrica: HU= mp3 blaupunkt + cele 4 boxe (probabil tot blaupunkt). momentan am un alt HU montat, un jvc cda mai vechi, care scoate conform cartii, 4x18 sau 19
Se cer:
1. sfaturi pt. boxe fata neaparat sistem cu 2 componente care sa se incadreze in maxim 3 mil lei si sa nu necesite amplificare,
2. sfaturi pt boxe spate, fara amplificare (boxe ce vor fi luate mai tarzior intrucat bugetul este limitat la suma mai sus mentionata).
3. care ar trebui sa fie puterea boxelor ?
Pe viitor sunt planuri pt woofer + statie + condensator plus alt HU, (mp3) _________________ muzica...nu zgomot |
|
| Sus |
|
 |
ionutc
|
Trimis: Dum Feb 17, 2008 4:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu poate sa imi raspunda si mie nimeni ?
nici o propunere ? _________________ muzica...nu zgomot |
|
| Sus |
|
 |
moga_mihai Priceput
Data înscrierii: 19/Iul/2007 Mesaje: 685 Locație: Bucuresti !
|
Trimis: Dum Feb 17, 2008 4:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
pay dak lasi hu stock si iti iei boxe de 3 milioane....nu o sa fie nici o diferenta..poate una mica...mai bine a iface invers...iti cumperi hu su lasi boxele stock  _________________ pWd by --> B-05-MKG |
|
| Sus |
|
 |
ionutc
|
Trimis: Lun Feb 18, 2008 9:30 am Titlul subiectului: |
|
|
momentan am HU-ul asta pe ea (cam vechi ce-i drept, dar mai bun decat blaupunkt-ul ei)
http://www.online-caraudio.co.uk/ishop/1126/shopscr508.html
...si este intr-adevar diferenta...dar vreau mai mult, mai bun, daca intelegi, dar vreau pe rand: boxe fata, apoi spate apoi alt HU si in final statie+woofer _________________ muzica...nu zgomot |
|
| Sus |
|
 |
ionutc
|
|
| Sus |
|
 |
EnZ0 Priceput
Data înscrierii: 12/Feb/2008 Mesaje: 264 Locație: Braila/Craiova
|
Trimis: Lun Feb 18, 2008 6:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu as alege DLS , clasic B6A din ce ai ales tu acolo. _________________ Volvo 480 ES , BLACK EDITION, full option, alcantra leather.
Daewoo Tico - in construction - |
|
| Sus |
|
 |
dgdgaby Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 1202 Locație: BUCURESTI
|
Trimis: Lun Feb 18, 2008 9:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
mai bine C6A _________________ HU: Pioneer 40MP Difuzoare fata: DLS C6A Difuzoare spate: DLS 269 Infinity 475a |
|
| Sus |
|
 |
CBI Priceput
Data înscrierii: 07/Dec/2007 Mesaje: 502
|
Trimis: Mar Feb 19, 2008 2:38 am Titlul subiectului: |
|
|
Mai bine le asculti ,daca nu iei ce le 'place' altora ,ca ai pus cam multe acolo,unele se pot scoate din start _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
bigfoot17ro
Data înscrierii: 24/Iun/2007 Mesaje: 47
|
Trimis: Dum Feb 24, 2008 8:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
vezi ca tu ai ales numai de 16.5 cm iar la logan sa intre in gaurile alea standard trebuiesc de 13cm _________________ Alpine 9882Ri + DLS 225 + DLS 962 + MAG. X FOUR + JBL gto 75.2 + JBL GTO 1204BP + Dietz 1f @BMW325td |
|
| Sus |
|
 |
purebass Pasionat
Data înscrierii: 10/Aug/2007 Mesaje: 119 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum Feb 24, 2008 9:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
| intra si de 16.5 pe logan |
|
| Sus |
|
 |
moga_mihai Priceput
Data înscrierii: 19/Iul/2007 Mesaje: 685 Locație: Bucuresti !
|
Trimis: Dum Feb 24, 2008 9:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
cu inel adaptor...iti poti face tu...daca nu se gaseste si pe site suni si intrebi _________________ pWd by --> B-05-MKG |
|
| Sus |
|
 |
ionutc
|
Trimis: Mie Feb 27, 2008 12:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
ma gandesc sa imi fac eu inelele, de lemn sau de mdf, dar inca nu m-am hotarat ce sa imi iau...
ma gandesc sa imi izolez usile astfel:
-pe tabla exterioara a usii un strat de aluband (e mai ieftin si am inteles ca destul de bunicel) apoi dat cu un spray anticoroziv(sau un lubrifiant caci pe acolo mai se scurge apa de la ploi)
- pe foaia interioara a usii , un strat de aluband, apoi prinsa cu silicon o foaie de plastic si cred ca ar merge si un burete de se pune sub parchet cu rol de a stopa praful si umezeala
- ultimul strat: pe fata de usa de plastic (pe interiorul acesteia) lipit un burete cu porii inchisi (de 2-3 cm cat este nevoie) cum se gasesc prin praktiker
bineinteles ca inele vor fi prinse pe fata de usa apoi difurile pe inele, iar filtrele incastrate undeva in burete
si as mai incerca sa pastrez cumva si castroanele alea de plastic ale masinii, pentru ca sunt bune ca nu mai curge apa pe difuri
o fi bine, no fi bine ????? _________________ muzica...nu zgomot
Ultima modificare efectuată de către ionutc la Mie Feb 27, 2008 12:55 pm, modificat de 1 dată în total |
|
| Sus |
|
 |
ionutc
|
Trimis: Mie Feb 27, 2008 12:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
| CBI a scris: | Mai bine le asculti ,daca nu iei ce le 'place' altora ,ca ai pus cam multe acolo,unele se pot scoate din start |
nu m-ar deranja sa imi propui care ar putea fi cele scoase din start !!
eu asta vreau ...sfaturi !! _________________ muzica...nu zgomot |
|
| Sus |
|
 |
CBI Priceput
Data înscrierii: 07/Dec/2007 Mesaje: 502
|
Trimis: Mie Feb 27, 2008 3:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
C6 ar fi de luat in vizor,apoi mtx sau coustic(mai ieftine)
Din restul listei mb q nu le stiu,sal-urile(care oricum sunt naspa) si cu mac-urile,care nici astea nu au ceva de remarcat
Daca ai bani,C6.Personal nu sunt fan,am mai spus,dar cert este ca sunt peste celelalte.Un fel de entry hi-fi.Necesita putine reglaje ca sa sune mai liniar ,suna cat de cat mai natural si nu pun de la ele in exces.
Daca asculti empetreiuri comprimate in draci,gutza sau top 100 radio ,ia ceva ieftin,gen coustic,alpine
In loc de spate si bum bum ar trebui sa incepi si cu un HU mai bun,asta daca iei difuri 'cu pretentii'.Ar fi bine chiar sa-l incluzi in primele modificari,o sa simti o mare diferenta si pe difurile stock.
Daca pui bum bum,pe spate iei niste difuri coaxiale tot de 16cm nu prea scumpe(poate aceeasi serie ca cele de pe fata),si sa te uiti dupa un player cu hpf,o sa ai nevoie _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
ionutc
|
Trimis: Joi Feb 28, 2008 9:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
in primul rand , multumesc de sfaturi;
in al doilea rand, indiferent de sfaturile voastre, eu oricum am de gand sa le si ascult;
in al treilea rand,ascult cam toate genurile de muzica, de la manele-lautareasca pana la underground hip-hop--si radio, in functie de dispozitia in care ma aflu...dar si trance-dance,cat si muzica comerciala
si totusi , am schimbat un mp3-blaupunkt cu un cda jvc...net superior _________________ muzica...nu zgomot |
|
| Sus |
|
 |
|