Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

sistem bmw e39
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, ... 39, 40, 41  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme

Autor Mesaj
tuning
Pasionat

Data înscrierii: 06/Dec/2009
Locație: severin

MesajTrimis: Mar Sep 21, 2010 12:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cu ce vrei sa insonorizezi?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
ludovicbmw1
Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2010
Locație: slobozia

MesajTrimis: Mar Sep 21, 2010 12:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu lucian ... am 2 deocamdata, ma gandesc daca o sa-l pun si pe al treilea... cred totusi ca este cam mult , cu toate ca orice sursa de curent, mai ales acum ,conteaza mult
Sus
ludovicbmw1
Priceput

MesajTrimis: Mar Sep 21, 2010 12:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cu aluband ... este cea mai ieftina solutie... am izololat eu ,dar cred ca m-ai trebuie sa muncesc la capitolul asta
usile de pe fata sunt facute cu simt de raspundere... multe straturi , cu toate astea , tot se mai aud multe trepidatii si zornaituri ...
Sus
AYG
Pasionat

Data înscrierii: 24/Aug/2010
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar Sep 21, 2010 2:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ludovicbmw1 a scris:
are dreptate sharkky, de-abea am inceput cu munca la sistem, remorca de baterii incape sa apara... ieri una pe gel de 92amperi , poate azi inca una la fel... vedem ce-o iesii ... o sa pun si poze cu alternatoarele ... am mai pus unul

la asta m-am referit eu... asa se intelegea Wink
nu folosi aluband ca nu este bun...am si eu dar degeaba... plus ca de la soare se dezlipeste Wink

Sus
Sharkky
Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007

MesajTrimis: Mar Sep 21, 2010 2:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca se dezlipeste, inseamna ca nu l-ai lipit cum trebuie.
E folosit in constructii, nu cred ca aia nu stiu sa lucreze cu el in asa fel incat sa se dezlipeasca.
Sub stratul de Standartplast, eu am un strat de Aluband (pe tabla e Aluband iar pe Aluband, STP). Daca era sa se dezlipeasca de la soare, era de mult cazut Aluband-ul cu tot cu STP... Si iata totusi ca au trecut 3 veri cu temperaturi extreme, masina in soare, si tot nu a cazut ... Cum iti explici?
Sus
AYG
Pasionat

Data înscrierii: 24/Aug/2010

MesajTrimis: Mar Sep 21, 2010 2:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cred ca e lipit bine Laughing
eu l-am lipit cu super glue... glumesc Wink

Sus
ludovicbmw1
Priceput

MesajTrimis: Mar Sep 21, 2010 3:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

alubandul este de diferite dimensiuni ma refer la latime si se foloseste deobicei la acoperisuri , in mod special la hornuri de fum... adika dupa ce este pusa tabla pe casa ramane gauri in jurul hornului de fum, sau orice ridicatura a acoperisului... alubandul este creeat tocmai pentru aceasta problema sa acopere aceste goluri. daca s-ar fi dezlipit de la soare ... ar fi fost o mare problema , si nu ma refer doar la soare , este vorba si de inghet , apa si restul
Sus
Sharkky
Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007

MesajTrimis: Mar Sep 21, 2010 3:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

AYG a scris:
cred ca e lipit bine Laughing
eu l-am lipit cu super glue... glumesc Wink

Ceva nu se pupa ...
Ludovic ti-a dat o explicatie destul de buna, si dupa felul cum a formulat-o, se pricepe cat de cat la materiale de constructii.
Daca pregateai tabla bine inainte, trebuia sa se lipeasca bine! Daca tu spui ca ti-a cazut la soare, inseamna ca pregatirea a fost slaba sau nu a existat; mai exista posibilitatea sa nu-l fi presat corespunzator ..
Sus
ludovicbmw1
Priceput

MesajTrimis: Mar Sep 21, 2010 4:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am in subordine 7 depozite de materiale de constructii , si eu le fac aprovizionarea ... cu aproape toate materialele...putin ma pricep Very Happy
Sus
teddyb
Priceput

Data înscrierii: 16/Dec/2009
Locație: Craiova

MesajTrimis: Mar Sep 21, 2010 9:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

AYG a scris:
ludovicbmw1 a scris:
are dreptate sharkky, de-abea am inceput cu munca la sistem, remorca de baterii incape sa apara... ieri una pe gel de 92amperi , poate azi inca una la fel... vedem ce-o iesii ... o sa pun si poze cu alternatoarele ... am mai pus unul

la asta m-am referit eu... asa se intelegea Wink
nu folosi aluband ca nu este bun...am si eu dar degeaba... plus ca de la soare se dezlipeste Wink

eu am aluband peste tot in masina...si al draq el daca se dezlipeste!!!din contra,daca as vrea sa il dau jos,ff greu se dezlipeste!!!

cu c sistem ne vei incanta ludovic?!?! :>
Sus
ludovicbmw1
Priceput

MesajTrimis: Mar Sep 21, 2010 9:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

depinde doar de banii care-i produc ... cine stie ,poate raman la acelasi sistem , prezentat, cu ampliful ground zero si o cutie facuta bine...la interior as vrea sa mai muncesc , mai am un set de difuri focal access 165 A3, sa vad unde il ingramadesc... am mai spus ... ma intereseaza in mod special sa se auda muzica bine si sa se auda inaltele , mediile si mid basul ... ma intereseaza mult mai mult decat spl-ul ... insa nu se stie niciodata Wink
Sus
teddyb
Priceput

MesajTrimis: Mar Sep 21, 2010 10:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

poi la capitolul woofer ce vei pune?!
Sus
ludovicbmw1
Priceput

MesajTrimis: Mar Sep 21, 2010 10:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am spus ... ramane asta deocamdata ... am vrut sa-l vand dar sa imi iau altceva inseamna sa pun bani , si nu putini ...deocamdata raman asa ...
Sus
teddyb
Priceput

MesajTrimis: Mie Sep 22, 2010 12:47 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

aaaaaa...am inteles...e ca il vazusem la bazar si zicea ca e vandut...si m-am gandit ca te arunci p altceva...un 18 sau ceva de genu!:p
oricum,bafta!!Wink
Sus
ludovicbmw1
Priceput

MesajTrimis: Mie Sep 22, 2010 7:21 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mi-am dat seama ca l-ai vazut in bazar...
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, ... 39, 40, 41  Următoare
Pagina 2 din 41

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum