| |
| Autor |
Mesaj |
tuning Pasionat

Data înscrierii: 06/Dec/2009 Mesaje: 189 Locație: severin
|
Trimis: Mar Sep 21, 2010 12:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Cu ce vrei sa insonorizezi? |
|
| Sus |
|
 |
ludovicbmw1 Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2010 Mesaje: 689 Locație: slobozia
|
Trimis: Mar Sep 21, 2010 12:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
| nu lucian ... am 2 deocamdata, ma gandesc daca o sa-l pun si pe al treilea... cred totusi ca este cam mult , cu toate ca orice sursa de curent, mai ales acum ,conteaza mult |
|
| Sus |
|
 |
ludovicbmw1 Priceput

|
Trimis: Mar Sep 21, 2010 12:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
cu aluband ... este cea mai ieftina solutie... am izololat eu ,dar cred ca m-ai trebuie sa muncesc la capitolul asta
usile de pe fata sunt facute cu simt de raspundere... multe straturi , cu toate astea , tot se mai aud multe trepidatii si zornaituri ... |
|
| Sus |
|
 |
AYG Pasionat
Data înscrierii: 24/Aug/2010 Mesaje: 161 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Sep 21, 2010 2:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
| ludovicbmw1 a scris: | | are dreptate sharkky, de-abea am inceput cu munca la sistem, remorca de baterii incape sa apara... ieri una pe gel de 92amperi , poate azi inca una la fel... vedem ce-o iesii ... o sa pun si poze cu alternatoarele ... am mai pus unul |
la asta m-am referit eu... asa se intelegea
nu folosi aluband ca nu este bun...am si eu dar degeaba... plus ca de la soare se dezlipeste  _________________ B-11-AYG ?
B-21-AYG 149,6 dB
B-211-AYG 152,4 dB |
|
| Sus |
|
 |
Sharkky Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007 Mesaje: 1891 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Sep 21, 2010 2:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
Daca se dezlipeste, inseamna ca nu l-ai lipit cum trebuie.
E folosit in constructii, nu cred ca aia nu stiu sa lucreze cu el in asa fel incat sa se dezlipeasca.
Sub stratul de Standartplast, eu am un strat de Aluband (pe tabla e Aluband iar pe Aluband, STP). Daca era sa se dezlipeasca de la soare, era de mult cazut Aluband-ul cu tot cu STP... Si iata totusi ca au trecut 3 veri cu temperaturi extreme, masina in soare, si tot nu a cazut ... Cum iti explici? |
|
| Sus |
|
 |
AYG Pasionat
Data înscrierii: 24/Aug/2010 Mesaje: 161 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Sep 21, 2010 2:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
cred ca e lipit bine
eu l-am lipit cu super glue... glumesc  _________________ B-11-AYG ?
B-21-AYG 149,6 dB
B-211-AYG 152,4 dB |
|
| Sus |
|
 |
ludovicbmw1 Priceput

|
Trimis: Mar Sep 21, 2010 3:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
| alubandul este de diferite dimensiuni ma refer la latime si se foloseste deobicei la acoperisuri , in mod special la hornuri de fum... adika dupa ce este pusa tabla pe casa ramane gauri in jurul hornului de fum, sau orice ridicatura a acoperisului... alubandul este creeat tocmai pentru aceasta problema sa acopere aceste goluri. daca s-ar fi dezlipit de la soare ... ar fi fost o mare problema , si nu ma refer doar la soare , este vorba si de inghet , apa si restul |
|
| Sus |
|
 |
Sharkky Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007 Mesaje: 1891 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Sep 21, 2010 3:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
| AYG a scris: | cred ca e lipit bine
eu l-am lipit cu super glue... glumesc  |
Ceva nu se pupa ...
Ludovic ti-a dat o explicatie destul de buna, si dupa felul cum a formulat-o, se pricepe cat de cat la materiale de constructii.
Daca pregateai tabla bine inainte, trebuia sa se lipeasca bine! Daca tu spui ca ti-a cazut la soare, inseamna ca pregatirea a fost slaba sau nu a existat; mai exista posibilitatea sa nu-l fi presat corespunzator .. |
|
| Sus |
|
 |
ludovicbmw1 Priceput

|
Trimis: Mar Sep 21, 2010 4:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
am in subordine 7 depozite de materiale de constructii , si eu le fac aprovizionarea ... cu aproape toate materialele...putin ma pricep  |
|
| Sus |
|
 |
teddyb Priceput

Data înscrierii: 16/Dec/2009 Mesaje: 322 Locație: Craiova
|
Trimis: Mar Sep 21, 2010 9:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
| AYG a scris: | | ludovicbmw1 a scris: | | are dreptate sharkky, de-abea am inceput cu munca la sistem, remorca de baterii incape sa apara... ieri una pe gel de 92amperi , poate azi inca una la fel... vedem ce-o iesii ... o sa pun si poze cu alternatoarele ... am mai pus unul |
la asta m-am referit eu... asa se intelegea
nu folosi aluband ca nu este bun...am si eu dar degeaba... plus ca de la soare se dezlipeste  |
eu am aluband peste tot in masina...si al draq el daca se dezlipeste!!!din contra,daca as vrea sa il dau jos,ff greu se dezlipeste!!!
cu c sistem ne vei incanta ludovic?!?! :> |
|
| Sus |
|
 |
ludovicbmw1 Priceput

|
Trimis: Mar Sep 21, 2010 9:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
depinde doar de banii care-i produc ... cine stie ,poate raman la acelasi sistem , prezentat, cu ampliful ground zero si o cutie facuta bine...la interior as vrea sa mai muncesc , mai am un set de difuri focal access 165 A3, sa vad unde il ingramadesc... am mai spus ... ma intereseaza in mod special sa se auda muzica bine si sa se auda inaltele , mediile si mid basul ... ma intereseaza mult mai mult decat spl-ul ... insa nu se stie niciodata  |
|
| Sus |
|
 |
teddyb Priceput

|
Trimis: Mar Sep 21, 2010 10:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
| poi la capitolul woofer ce vei pune?! |
|
| Sus |
|
 |
ludovicbmw1 Priceput

|
Trimis: Mar Sep 21, 2010 10:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
| am spus ... ramane asta deocamdata ... am vrut sa-l vand dar sa imi iau altceva inseamna sa pun bani , si nu putini ...deocamdata raman asa ... |
|
| Sus |
|
 |
teddyb Priceput

|
Trimis: Mie Sep 22, 2010 12:47 am Titlul subiectului: |
|
|
aaaaaa...am inteles...e ca il vazusem la bazar si zicea ca e vandut...si m-am gandit ca te arunci p altceva...un 18 sau ceva de genu!:p
oricum,bafta!! |
|
| Sus |
|
 |
ludovicbmw1 Priceput

|
Trimis: Mie Sep 22, 2010 7:21 am Titlul subiectului: |
|
|
| mi-am dat seama ca l-ai vazut in bazar... |