|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
gigi_kent86 Priceput

Data înscrierii: 31/Oct/2006 Mesaje: 596 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Sep 22, 2010 6:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu sunt curios cum ai pus al 2-lea alternator.
O poza face cat o mie de cuvinte. _________________ Alpine 9886+Pxa-h100+Hertz Esk 163+Dub 2502+Soundstream XXX 6500D+DD 9518g+Kinetik HC2400 |
|
| Sus |
|
 |
Bigu Pasionat

Data înscrierii: 28/Iun/2009 Mesaje: 125 Locație: Heldsdorf
|
Trimis: Mie Sep 22, 2010 8:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
| terminati cu alubandu si folositi materiale corespunzatoare! maine poimaine aud ca folositi tencuiala in loc de pasta gen Brax |
|
| Sus |
|
 |
teddyb Priceput

Data înscrierii: 16/Dec/2009 Mesaje: 322 Locație: Craiova
|
Trimis: Mie Sep 22, 2010 8:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
) iti dai seama ca dak as fi avut un buget mai mare pt insonorizant as fi preferat ceva dedicat... |
|
| Sus |
|
 |
ludovicbmw1 Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2010 Mesaje: 689 Locație: slobozia
|
Trimis: Mie Sep 22, 2010 9:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
daca ar exista ceva cauciucat ca si tencuiala ... cred ca as fi primul care as fi incercat... insa nu exista asa ceva ... ce zic astia cu duraziv adeziv cu cauciuc ... ...curat marketing....acum sa revenim , noi suntem Romani, si ne adaptam in orice situatie ...nu inteleg de ce unii oamenii se tot bat cu pumnul in piept ca ei fac numai cu lucruri dedicate car audio? daca aveam indeajuns de multi bani sa cumpar dynamat si tot felul de produse similare, credeti ca nu faceam asta? sau oricare dintre noi, care foloseste produse similare? asta e ... nu ne mai invinuiti atata ca folosim produse ca aluband,sau cablu de sudura,sau mai stiu eu ce... este problema noastra!!!
important este sa ajungem in final tot acolo unde , ajungeti voi BAIETII DE BANI GATA , care aveti bani de la taticu si mamica, si cumparati produse dedicate car audio... eu sunt mai mult pe spl, daca eram pe sq poate aveati dreptate si ar fi trebuit sa folosesc produse dedicate, poate , nu stiu sigur.
scuze pentru faptul ca nu am pus poze cu al 2-lea alternator ... promit ca maine seara am sa pun  |
|
| Sus |
|
 |
sorin20
Data înscrierii: 04/Sep/2010 Mesaje: 32
|
Trimis: Mie Sep 22, 2010 10:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
| ludovicbmw1 a scris: | daca ar exista ceva cauciucat ca si tencuiala ... cred ca as fi primul care as fi incercat... insa nu exista asa ceva ... ce zic astia cu duraziv adeziv cu cauciuc ... ...curat marketing....acum sa revenim , noi suntem Romani, si ne adaptam in orice situatie ...nu inteleg de ce unii oamenii se tot bat cu pumnul in piept ca ei fac numai cu lucruri dedicate car audio? daca aveam indeajuns de multi bani sa cumpar dynamat si tot felul de produse similare, credeti ca nu faceam asta? sau oricare dintre noi, care foloseste produse similare? asta e ... nu ne mai invinuiti atata ca folosim produse ca aluband,sau cablu de sudura,sau mai stiu eu ce... este problema noastra!!!
important este sa ajungem in final tot acolo unde , ajungeti voi BAIETII DE BANI GATA , care aveti bani de la taticu si mamica, si cumparati produse dedicate car audio... eu sunt mai mult pe spl, daca eram pe sq poate aveati dreptate si ar fi trebuit sa folosesc produse dedicate, poate , nu stiu sigur.
scuze pentru faptul ca nu am pus poze cu al 2-lea alternator ... promit ca maine seara am sa pun  |
sincer iti spun am ras cu pofta la ceea ce ai scris tu pe aici...in primul rand o sa il cunosti probabil pe BIGU si ai sa vezi ce a facut el in domeniul asta CAR AUDIO,si care ar fi diferenta cand este vorba de insonorizare intre SQ si SPL?!
Zici ca nu ai bani man de dynamat sau de altele dar ai amplicatoare si subwoofere care au niste preturi destul de ridicate...imi spui tu mie ca nu ai avut 7 mil sa iti cumperi un bulk pack de dynamat...???
Nu vreau sa fiu nici ironic dar mi se pare putin "arogant" postul tau...
esti nou in domeniul asta si cred ca m-ai bine ai asculta sfaturile unora care chiar te-ar putea cu ceva |
|
| Sus |
|
 |
ludovicbmw1 Priceput

|
Trimis: Mie Sep 22, 2010 10:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
ma bucur ca te-ai amuzat. nu il cunosc pe bigu , si poate voi avea placerea sa-l cunosc, insa parca el a fost ironic, sau poate mi s-a parut . poate nu este el baiat de bani gata , nu-l cunosc,si nu am vrut sa deranjez pe nimeni...dar parca prea multi ne cer sa facem cu materiale dedicate.
nu este vorba de 7 mil ... dar daca dau 1milion pe 3 mp de aluband... cati metri patrati acopar cu 7 milioane cumparand aluband , si cat de gros pun startul ? |
|
| Sus |
|
 |
ludovicbmw1 Priceput

|
Trimis: Mie Sep 22, 2010 10:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
| ascult orice sfat .. insa imi place sa aud ca faci ceva nou. asa daca te documentezi putin stii ce sa faci, sa faci masina beton cu materiale dedicate. si cred ca ar fi mult mai usor. dar sa inlocuiesti ceva scump cu ceva mai ieftin , care in fond este acelasi lucru , asta mi se pare un sfat bun ...!!! |
|
| Sus |
|
 |
Bigu Pasionat

Data înscrierii: 28/Iun/2009 Mesaje: 125 Locație: Heldsdorf
|
Trimis: Mie Sep 22, 2010 11:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
ca sa continui offtopicul.
referitor la tonul postului anterior, a fost cu tentativa de a da un sfat.
tu si multi altii de pe forum vorbiti despre mine multe cacaturi si din auzite, habar nu ai prin cate instalatii si sisteme am trecut pana acum numai pe buzunarul meu, eu pe masina mea am cablu de sudura, clientilor le recomand si instalez tot sudura din nspe motive. sunt produse "dedicate" care se pot inlocui cu altele mult mai ieftine si bune, aluband e bun pentr locurile unde a fost el facut sa fie aplicat. pasta de insonorizat Brax numai elastica nu este referitor la tencuiala cauciucata.
hai sa fi baiat ok si sa accepti niste sfaturi...
numai bine! |
|
| Sus |
|
 |
Sharkky Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007 Mesaje: 1891 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Sep 22, 2010 11:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
| gigi_kent86 a scris: | Eu sunt curios cum ai pus al 2-lea alternator.
O poza face cat o mie de cuvinte. |
Simt putina indoiala in postul tau? |
|
| Sus |
|
 |
ludovicbmw1 Priceput

|
Trimis: Joi Sep 23, 2010 12:02 am Titlul subiectului: |
|
|
bigule nu te cunosc , deci nu am nici un drept sa te vorbesc pe tine de rau ... nu stiu ce ai facut ,chiar as dorii sa te cunosc, si sa-ti cunosc lucrarile ... serios ... am vorbit la modul general , si asta am spus pentru ca am citit pe forumul asta o gramada de lucruri care , eu unul nu cred ca sunt neaparat adevarate .
si ca sa nu crezi ca sunt vreun paranoic, maine am sa imi comand pasta brax. din pacate nu am cum sa mai dezlipesc alubandul din masina ... depinde doar de banii care ii am ... mai am lucruri de cumparat , si sa vedem ce ramane ... nu am avut niciodata intentia sa te contrazic , am vrut doar sa spun ca mi s-a parut destul transant postul tau , si cumva ne-ai catalogat intr-un fel, care mie in momentul acela, nu mi-a convenit ( nici acum cand il recitesc nu imi convine , tot aia inteleg)
ai spus de aluband, de tencuiala ... ma gandeam ca ai ceva si cu cablul de sudura  |
|
| Sus |
|
 |
ludovicbmw1 Priceput

|
Trimis: Joi Sep 23, 2010 12:04 am Titlul subiectului: |
|
|
| Sharkky a scris: | | gigi_kent86 a scris: | Eu sunt curios cum ai pus al 2-lea alternator.
a iesit destul de bine aranjat al doilea alternator ... serios , maine postez pozele |
|
| Sus |
|
 |
mgm2000ro Priceput

Data înscrierii: 11/Iul/2007 Mesaje: 545
|
Trimis: Joi Sep 23, 2010 12:16 am Titlul subiectului: |
|
|
Pt ce-i care nu au vazut cum i se rupe haionul domnului Ludovic (ca asa e frumos sa ii respectam pe cei mai invarsta) ...chiar e depasita pasta brax, este nevoie de ciment 300 (pt poduri)cu armatura serioasa.
Sunt materiale care sunt asemanatoare cu alubandul,,,se gasesc sub alte denumiri si au stratul bituminos mai consistent, nu este asa zemos ca alubandul.
Si apropo ...stiu si am poze cu 2 masini facute integral cu aluband, dacie si panda parca de cineva cu renume ...oare sa fie prost el?Nu cred.
Mai stiu o masina de SQ care incomodeaza si tot cu ceva folie bituminoasa a fost facuta.
Ludovic stai calm tu nu ai nevoie de asa ceva tu ai nevoie de ciment 300  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
sorin20
Data înscrierii: 04/Sep/2010 Mesaje: 32
|
Trimis: Joi Sep 23, 2010 3:15 am Titlul subiectului: |
|
|
ps: poti pune in aplicare ceea ce iti spune MGM pentru ca pasta brax nu mai este deloc in stock  |
|
| Sus |
|
 |
ludovicbmw1 Priceput

|
Trimis: Joi Sep 23, 2010 7:32 am Titlul subiectului: |
|
|
mihai, ma faci sa ma simt cu mult mai in varsta de cat sunt ...pentru toti am 38 ani. inca sunt tanar, veti vedea cand veti ajunge la varsta mea...important este sa va simtiti tineri... si o sa stau pe forumul asta pana la 60 ani... am sa schimb generatii de forumisti )), daca nu o sa va simtiti ca mine la varsta mea ... |
|
| Sus |
|
 |
gigi_kent86 Priceput

Data înscrierii: 31/Oct/2006 Mesaje: 596 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Joi Sep 23, 2010 10:50 am Titlul subiectului: |
|
|
| Sharkky a scris: | | gigi_kent86 a scris: | Eu sunt curios cum ai pus al 2-lea alternator.
Nu e vorba de indoiala ci pur si simplu de curiozitate.
Ma interesa cum si unde l-a prins si cum functioneaza. _________________ Alpine 9886+Pxa-h100+Hertz Esk 163+Dub 2502+Soundstream XXX 6500D+DD 9518g+Kinetik HC2400 |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|