Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Sistem Ground Zero
Du-te la pagina Anterioară  1, 2

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
Sharkky
Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun Mai 28, 2007 3:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pe ce HU ai ascultat?
Eu nu cred partea cu distorsionatul.
Eu pe Solenza aveam pe fata difuzoarele stock care de abia distorsionau aproape de maxim.
Apropo, de unde stii cand un HU ajunge la 60-70% din volum? Nu intotdeauna volumul creste uniform ... Daca la un HU ai volumul pana la 40 si dai la 20 nu inseamna ca esti la 50% cu volumul (ma refer la puterea debitata de HU la acel nivel).
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
FIXVID

Data înscrierii: 02/Iun/2007

MesajTrimis: Sâm Iun 02, 2007 9:49 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Citat:
difuzoare puternice pe amplificare mica dar nu se creaza campul magnetic necesar pentru o cursa optima a membranei implicit controlul ei

vrei sa spui ca un ampificator mai mic "nu stie" sa controleze cursa ca unul mai mare ?? Rolling Eyes nu te supara, da ai dat o explicatie aiurea rau

daca cresti tensiunea pe bobina iti va creste si cursa, indiferent ca ai sarma de 0.01 sau de 1mm in bobina aia si acuma ma intreb care amplif e capabil sa furnizeze tensiunea mai mare, fara sa deformeze forma curentului alternativ Question

cat timp nu dai in difuri cu distorsiuni, nu vei avea probleme cu cursa si nici supraincalzirea bobinei
Sus
jokerash

Data înscrierii: 19/Feb/2007

MesajTrimis: Sâm Iun 02, 2007 7:43 pm    Titlul subiectului: Dar pentru amp? Răspunde cu citat (quote)

La sitemul acesta ma uitam si eu.
As vrea sa le montez pe fata, "alimentate" dintr-un amp JBL CS 60.4, 60W RMS pe canal.

Eram in dubiu intre acestea, un sistem focal, http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Focal/Access_130_A1/

dls http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Sisteme/Reference_R4/

sau chiar niste infinity reference...

ideea e ca vreau sa ma incadrez in 400 lei. Bine deviez putin de la subiect..

problema e daca GZ-urile plate merita banii. Eu am un matiz si astea ar fi singurele de 16 cm care ar incapea in usa.. :-<
Sus
Sharkky
Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun Iun 04, 2007 12:27 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Depinde cat de gros va fi inelul de MDF. Eu de exemplu nu-mi pun plate si intra fara sa atinga geamul sau sa mai fie nevoie sa tai din tabla.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum