|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
Sharkky Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007 Mesaje: 1891 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Mai 28, 2007 3:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pe ce HU ai ascultat?
Eu nu cred partea cu distorsionatul.
Eu pe Solenza aveam pe fata difuzoarele stock care de abia distorsionau aproape de maxim.
Apropo, de unde stii cand un HU ajunge la 60-70% din volum? Nu intotdeauna volumul creste uniform ... Daca la un HU ai volumul pana la 40 si dai la 20 nu inseamna ca esti la 50% cu volumul (ma refer la puterea debitata de HU la acel nivel). |
|
| Sus |
|
 |
FIXVID

Data înscrierii: 02/Iun/2007 Mesaje: 10
|
Trimis: Sâm Iun 02, 2007 9:49 am Titlul subiectului: |
|
|
| Citat: | | difuzoare puternice pe amplificare mica dar nu se creaza campul magnetic necesar pentru o cursa optima a membranei implicit controlul ei |
vrei sa spui ca un ampificator mai mic "nu stie" sa controleze cursa ca unul mai mare ?? nu te supara, da ai dat o explicatie aiurea rau
daca cresti tensiunea pe bobina iti va creste si cursa, indiferent ca ai sarma de 0.01 sau de 1mm in bobina aia si acuma ma intreb care amplif e capabil sa furnizeze tensiunea mai mare, fara sa deformeze forma curentului alternativ
cat timp nu dai in difuri cu distorsiuni, nu vei avea probleme cu cursa si nici supraincalzirea bobinei |
|
| Sus |
|
 |
jokerash
Data înscrierii: 19/Feb/2007 Mesaje: 5
|
|
| Sus |
|
 |
Sharkky Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007 Mesaje: 1891 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Iun 04, 2007 12:27 am Titlul subiectului: |
|
|
| Depinde cat de gros va fi inelul de MDF. Eu de exemplu nu-mi pun plate si intra fara sa atinga geamul sau sa mai fie nevoie sa tai din tabla. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|