Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Sistem Ground Zero
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
Sharkky
Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun Mai 21, 2007 9:37 am    Titlul subiectului: Sistem Ground Zero Răspunde cu citat (quote)

As dori si eu sa aflu parererile / sfaturile voastre despre urmatoarele sisteme sau daca a reusit careva sa asculte asa ceva: http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Ground_Zero/Sisteme/GZRC_165FX/

sau

http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Ground_Zero/Sisteme/GZTC_16MK2/ .

Masina este o Solenza, usile de pe fata sunt prelucrate.
Va multumesc anticipat!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
dgdgaby
Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006
Locație: BUCURESTI

MesajTrimis: Lun Mai 21, 2007 12:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

din cate am auzit si eu ground zero nu tin watii aia care scriu pe ele (ma refer la sisteme)
ai putea totusi sa te uiti dupa altceva
Sus
Sharkky
Audiofil

MesajTrimis: Lun Mai 21, 2007 12:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sa inteleg ca daca as merge pe Hertz DSK 160 ar fi o alegere mai buna?
Sus
dgdgaby
Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006
Locație: BUCURESTI

MesajTrimis: Lun Mai 21, 2007 12:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca ui hertzurile pe player o sa se auad bine
Sus
Sharkky
Audiofil

MesajTrimis: Mar Mai 22, 2007 9:52 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ma gandesc ca GZRC 165FX nu necesita adancime foarte mare de montare.
Chiar nu a apucat nimeni sa asculte acest sistem?
Vreau sa mentionez ca sistemul va fi "impins" de 30W curati oferiti de HU Wink
Sus
3ldiablo
Pasionat

Data înscrierii: 31/Iul/2006

MesajTrimis: Mar Mai 22, 2007 10:06 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

evident ca hertz dsk 160 se vor auzi bine pe player, pentru ca ele sunt niste difuzoare special create pentru a fi montate pe player Smile))))) de cate ori am auzit vorbele astea Smile si bineinteles ca in acest fel rezista si la watii declarati, pentru ca niciodata nu o sa se dea in ele cu mai mult de 20 W RMS Smile))

dgdgaby, tu stii d c se ard difuzoarele in general si " nu tin wattii aia care scriu pe ele? sunt si eu curios cine spune ca componentele GZ nu rezista la wattii declarati! cumva aceeasi persoana care spune ca hertzurile dieci sunt special create pentru a fi montate pe player, iar un rezultat mai bun nu o sa obtii de la nici un alt difuzor? am auzit si eu vorbele astea demult ...

Sharkky, playerul nu are nici 30 W RMS si nu sunt nici curati!
eu am avut la inceput GZRC 16X pe porcaria aia de cd-player de pe logan! am mers asa o luna, apoi am luat un pioneer deh 6700, am mers cu el vreo 3 luni, apoi am amplificat, iar acum vand statia si iar sunt pe player cu sistemul GZRC 16X. Esti invitatul meu sa il asculti daca vrei.
Sus
Sharkky
Audiofil

MesajTrimis: Mar Mai 22, 2007 12:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Stiu foarte bine cum sta treaba cu acei Watti scrisi pe fata ... La mine scrie 4x50 ...
Ideea e ca acei 30W nu i-am aruncat eu aici ca sa fiu ma "jmeker" ..
Daca te uiti in specificatiile atasate mai jos vei vedea ...
Mai mentionez ca player-ul este un cap de serie de la Kenwood din 2001, si anume un KDC-PS9590R care in momentul de fata nu l-as da pe un mp3 nici sa ma rogi frumos Smile ...
Nu cred ca poate fi comparat cu orice player de pe piata, el facandu-si treaba excelent in orice conditie.
Chiar sunt curios cum suna 16X-urile ...

Kenwood.JPG
 Description:
 Filesize:  113.68 KB
 Viewed:  333 Time(s)

Kenwood.JPG

Sus
Audi_A6
Audiofil

Data înscrierii: 15/Aug/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Mar Mai 22, 2007 12:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca pui boxe de 100w rms nu faci bine deloc, iti trebuie boxe un pic mai mari sau egal cu puterea lui:

http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Clarion/SRS1726/ astea sigur suna mai bine decat cele la care te-ai gandit tu
Sus
Sharkky
Audiofil

MesajTrimis: Mar Mai 22, 2007 2:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

In cel mai rau caz acele GZ vor necesita un amplificator.
HU-ul scoate 30 pe canal. Acei 100 RMS nu prea imi vine sa cred ca sunt prea reali.
Clarion nu are filtre pentru sistem ... Fara filtre nici nu ma gandesc sa pun sistem, macar sa stiu pentru ce dau bani si totusi nu cred ca acel model de Clarion pot fi mai eficiente decat GZ-urile.
Sus
3ldiablo
Pasionat

MesajTrimis: Mar Mai 22, 2007 2:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Audi_A6 te rog sa imi explici si mie cam care ar fi diferenta intre un difuzor care suporta 100 W RMS si unul care suporta 20 W RMS si cu ce influenteaza faptul ca dai intr-un dif de 100 W RMS cu un amplif de 20 W RMS!

chestia asta cu "Iti trebuie boxe un pic mai mari sau egal cu puterea lui: " cred ca ai auzit gresit de la cei care spun ca GZ nu fac difuzoare de calitate! de fapt se recomanda sa ai amplif mai puternic decat difozoarele, astfel incat sa nu tii amplificatorul la maxim, reducand astfel din distorsiuni

Sharkky, fara nici o superare, dar cei 30 W RMS nu sunt 30, chiar daca scrie acolo! asa cum e la statii cu randamentul, nu este prea diferit si la playere.wattii rms se mai duc si in caldura. oricum, un cap de serie chiar din 2000 poate fi mult mai bine construit fata de un HU din 2007 :)esti din bucuresti? Smile
Sus
Sharkky
Audiofil

MesajTrimis: Mar Mai 22, 2007 3:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

It dau perfecta dreptate, dar nu cred ca se scad muuuult din aia 30 ...
Stiu foarte bine ca un cap de serie mai vechi poate fi peste modelele actuale tocmai de aceea tin de el cu dintii.
Cred ca pus pe un sistem de difuzoare decent pot scoate adevarata lui valoare in evidenta.
Da, sunt din bucuresti, ti-am dat si MP.
Sus
AnDrU
Priceput

Data înscrierii: 31/Aug/2006
Locație: Cluj-Napoca

MesajTrimis: Mar Mai 22, 2007 3:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

3ldiablo a scris:
Audi_A6 te rog sa imi explici si mie cam care ar fi diferenta intre un difuzor care suporta 100 W RMS si unul care suporta 20 W RMS si cu ce influenteaza faptul ca dai intr-un dif de 100 W RMS cu un amplif de 20 W RMS!

imi permit sa explic eu pe scurt
un difuzor conceput sa reziste pana in 100W are o bobina mult mai sanatoasa, cu spire mai groase sau din anumite materiale, pe cand pentru cel care trebuie sa reziste la 20W nu are nevoie de spire asa multe/groase/mari
de ce credeti ca un dif care rezista la puteri mai mari este mai scump?
spire mai groase, cupru sau aluminiu mai mult, magnet mai mare, surround mai rezistent, etc ===> costuri de productie mai ridicate

cat despre partea a doua:
ce camp magnetic creaza un curent daca trece printr-un conductor cu diametrul X, dar prin unul cu diametrul X/2 ?
nu se intampla nimic rau daca se pun difuzoare puternice pe amplificare mica dar nu se creaza campul magnetic necesar pentru o cursa optima a membranei implicit controlul ei
sper ca s-a inteles principiul, ma grabesc si nu am timp sa formulez mai bine

regards
Sus
3ldiablo
Pasionat

MesajTrimis: Mar Mai 22, 2007 3:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Wink eu as fi dorit raspunsul de la audi_a6 Smile
oricum, bine formulat Smile
Sus
Sharkky
Audiofil

MesajTrimis: Mar Mai 22, 2007 3:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Revenind un pic la subiect, pe mine ma tenteaza sa pun mana pe 165FX-urile alea dar eram curios daca a apucat sa le asculte cineva, pretul fiind totusi foarte rezonabil.
Sus
restea vlad
Pasionat

Data înscrierii: 17/Mai/2007

MesajTrimis: Dum Mai 27, 2007 12:23 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am auzit gz-urile care le vrei,dar ti-as recomanda seria Hidrogen,dar ai nevoie si de amplificare.Oricum la un volum de 60-70% o sa incceapa sa-ti distorsioneze daca le pui pe H.U.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum