|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
Sharkky Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007 Mesaje: 1891 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Sep 22, 2009 4:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Cincinel a scris: |
Toate modelele sugerate de tine au o singura iesire RCA. |
Esti sigur ca X303 are doar o singura iesire RCA? |
|
| Sus |
|
 |
Str8flush
Data înscrierii: 20/Sep/2009 Mesaje: 15 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Sep 22, 2009 8:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am cumparat iDA-X303,l-am gasit la un pret bun.Suna bine de tot,nu mai vroiam cd-uri.Am umplut torpedo-ul cu ele.Asa cu stick-ul ma descurc mai usor.Ar fi fost mai bine sa stie si de flac-uri si de wav-uri ca sa pot encoda muzica la un bitrate cat mai mare pentru o claritate mai buna.Dar si asa,se aude foarte bine.
Am in schimb o problema majora cu el pe care am postat-o si la alta categorie.Nu reusesc sa gasesc setup-ul pentru ceas si calendar,pur si simplu nu reusesc sa ajung acolo,nu stiu cum.Probabil ca cineva o sa-mi raspunda acolo.
Acum o sa ma orientez spre difuzoare si un ampliff dar asta nu mai devreme de 2 saptamani.
Multumesc tuturor pentru ajutorul acordat,sunteti marfa. |
|
| Sus |
|
 |
Cincinel
Data înscrierii: 11/Dec/2008 Mesaje: 24 Locație: Pitesti
|
Trimis: Mie Sep 23, 2009 3:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Sharkky a scris: | | Cincinel a scris: |
Toate modelele sugerate de tine au o singura iesire RCA. |
Esti sigur ca X303 are doar o singura iesire RCA? |
Daca citeai mai atent vedeai ca ma refeream doar la modelele recomandate de light_man printre care nu se afla 303-ul
On topic: Sa te bucuri de el ! Cel mai important este sa-ti placa tie cum suna. Bafta! |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|