| |
| Autor |
Mesaj |
Str8flush
Data înscrierii: 20/Sep/2009 Mesaje: 15 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum Sep 20, 2009 2:15 pm Titlul subiectului: Sistem nou....am nevoie de ajutor va rog |
|
|
Masina este o Skoda Fabia din 2001,nimic pe ea decat niste boxe in usa din fata si niste tweetere tot in usi.
Buget,in jur de 2000 Ron.Sa va spun cam ce as vrea.Player Alpine iDA-X303.Asta imi place mult dar daca imi recomandati ceva mai bun si care sa-mi placa in aceeasi bani atunci o sa mai gandesc.Vreau boxe si tweetere in usile din fata,chiar daca nu intra in locul lor o sa fac ceva modificari.Un subwoofer in portbagaj si daca mai ramane ceva si pentru amplificare bine,daca nu,undeva in viitorul apropiat un amplificator.
Va multumesc |
|
| Sus |
|
 |
danpalarie Priceput

Data înscrierii: 28/Iul/2009 Mesaje: 221
|
Trimis: Dum Sep 20, 2009 3:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
Salut, dupa mine playerul ales de tine e ok, si te sfatui sa alegi numai dintre pio sau alpine la dorinta clarion.
In ce consta sistemul tau uite ce m-am gindit:
Voi incepe cu pachetul de bass, am ajuns la concluzia ca mai rapid si mai estetic vaiesi daca vei procura un pachet bass in intregime, in plu pe be-loud sunt unele promotii destul de faine:
http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/In_Phase/Premium_Bass_Pack/
Un al doile pas ar fi sa alegem difuzoarele pe fata, iti prpun o pereche de difuri foarte calitative in bugetul tau:
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/HELIX/Sisteme/E_136_Esprit/
plus la aceste difuzoare urmatorul amplificator:
http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/Harman-Kardon/CA280/
Nu am calculat insa totul iti iese pe la 2200 roni, cu un astfel de sistem zic ca vei fi pe deplin satisfacut PA _________________ Kia sportage 2008 pio 6950IB, focal Polyglass 165 VR, hifnics ZXi 4002, OLYMPUS OLM1612 + TXi 1500D. |
|
| Sus |
|
 |
Str8flush
|
Trimis: Dum Sep 20, 2009 5:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
Da,e marfa asa cum spui tu si sunt foarte multumit dar exista o mica problema.N-am player-ul,trebuie sa cumpar si player care costa cam 950 ron.Pentru boxe si subwoofer in jur de 1000 ron.Amplificator mai tarziu,nu peste foarte mult timp.Need some cash si acum nu am mai mult
Sistemul de bass e marfa si l-as vrea dar ies din schema,merg spre 2500.Cam mult deocamdata....
Multumesc pentru raspuns. |
|
| Sus |
|
 |
danpalarie Priceput

|
|
| Sus |
|
 |
Str8flush
|
Trimis: Dum Sep 20, 2009 9:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Asa mai merge,acum ma incadrez.Ma gandeam cumva daca exista un amplificator 2+1 si pentru boxe si pentru subwoofer |
|
| Sus |
|
 |
danpalarie Priceput

|
Trimis: Dum Sep 20, 2009 9:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
Exista astfel de amplificatoare, insa sa fie in stare sa dea atita putere sunt foarte scumpe.
toti care isi pun sisteme audio pe masini, pun un amplificator pentru difuzoare si alt amplificator pentru sub. Asa e legea, fiecare are proprietatile sale.
Sistemul dat de mine e destul de fain, mai poti sa te sfatui cu cineva  _________________ Kia sportage 2008 pio 6950IB, focal Polyglass 165 VR, hifnics ZXi 4002, OLYMPUS OLM1612 + TXi 1500D. |
|
| Sus |
|
 |
Str8flush
|
Trimis: Dum Sep 20, 2009 10:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
vreau sa te intreb ceva si asa nu prea merge bine.
petre030303
5 min |
|
| Sus |
|
 |
Str8flush
|
Trimis: Lun Sep 21, 2009 4:12 am Titlul subiectului: |
|
|
inca o intrebare pentru cunoscatori.Nu ma pot hotari in privinta player-ului.Trebuie sa fie alpine dar,intre iDA-x100 si iDA-x303,voi ce ati alege?Chiar nu stiu,ma incanta mult display-ul color(iDA-x305 prea scump).
iDA-x303 este mai nou dar din cat am citit nu are ceva in plus fata de iDA-x100 |
|
| Sus |
|
 |
Sharkky Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007 Mesaje: 1891 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Sep 21, 2009 10:18 am Titlul subiectului: |
|
|
E posibil sa ai surpriza ca IDA-x100 sa nu-l mai gasesti ...
x303 pare sa fie ok din specificatii. |
|
| Sus |
|
 |
Str8flush
|
Trimis: Lun Sep 21, 2009 4:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
| se pare ca nu mai exista ida-x100.Nu l-am gasit la nici un magazin.Cred ca o sa raman la ida-x303. |
|
| Sus |
|
 |
danpalarie Priceput

|
Trimis: Lun Sep 21, 2009 5:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
Imi place cum arata alpineul dat, si la caracteristici e destul de bun, un singur disconfort ar fi lipsa CD-iurilor. Ciar dca a si eu personal ma folosesc numai de flash, uneori mai pun si un disc . insa nui mare bai  _________________ Kia sportage 2008 pio 6950IB, focal Polyglass 165 VR, hifnics ZXi 4002, OLYMPUS OLM1612 + TXi 1500D. |
|
| Sus |
|
 |
light_man Pasionat
Data înscrierii: 12/Mai/2009 Mesaje: 151
|
Trimis: Lun Sep 21, 2009 5:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
singurul bai, cel putin cum vad eu problema, e faptul ca se pot arde la momentul unui scurt/ power on..in rest e super ok...
eu, persona sunt fan a 3 modele de pe care dac-ul si implicit ampul onboard mi se pare super ok 1 , 2 si 3
si sincer chiar imi plac cum suna  |
|
| Sus |
|
 |
Cincinel
Data înscrierii: 11/Dec/2008 Mesaje: 24 Locație: Pitesti
|
Trimis: Mar Sep 22, 2009 9:10 am Titlul subiectului: |
|
|
| light_man a scris: | singurul bai, cel putin cum vad eu problema, e faptul ca se pot arde la momentul unui scurt/ power on..in rest e super ok...
eu, persona sunt fan a 3 modele de pe care dac-ul si implicit ampul onboard mi se pare super ok 1 , 2 si 3
si sincer chiar imi plac cum suna  |
Toate modelele sugerate de tine au o singura iesire RCA. Initiatorul topicului a spus ca vrea sa amplifice si difuzoarele plus un amplificator pentru sub, deci minim 2 iesiri preamplificate.
on topic: incearca sa gasesti second un Alpine 9835, 9855, 9853, Clarion 778 care stiu sa faca mult mai multe decat playerele mentionate in acest topic. Poate pe viitor cand mai strangi bani vrei sa faci un upgrade si este mai bine sa ai un player bun de la inceput decat sa stai sa le schimbi si sa pierzi la revanzare s.a.m.d Daca vrei nou incearca sa asculti si Clarion 588 care zic eu ca suna binisor. Bafta!
PS. Nu cumpara decat dupa ce le asculti nu dupa specificatii si sfaturi de pe forum ! |
|
| Sus |
|
 |
light_man Pasionat
Data înscrierii: 12/Mai/2009 Mesaje: 151
|
Trimis: Mar Sep 22, 2009 10:06 am Titlul subiectului: |
|
|
@Cincinel: nimic mai adevarat.....insa se pot folosi si intrari hi-level la aplificatoare.....solutii sunt.
oricum ideea cu listen before buying e o chestie buna.
nu uita ca nu toti pot scoate sume serioase pt player foarte bun, unii fancandu-si cu bani de un player un upgrade fata de stock overall foarte ok...si raman la ala.... |
|
| Sus |
|
 |
Cincinel
Data înscrierii: 11/Dec/2008 Mesaje: 24 Locație: Pitesti
|
Trimis: Mar Sep 22, 2009 4:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
| light_man a scris: | @Cincinel: nimic mai adevarat.....insa se pot folosi si intrari hi-level la aplificatoare.....solutii sunt.
oricum ideea cu listen before buying e o chestie buna.
nu uita ca nu toti pot scoate sume serioase pt player foarte bun, unii fancandu-si cu bani de un player un upgrade fata de stock overall foarte ok...si raman la ala.... |
Toate modelele sugerate de mine se incadreaza intre 700 si 1000 ron suma pe care din cate am citit intr-un post anterior colegul este dispus sa o investeasca intr-un player.
Doar o parere personala: decat un player de 400-500 de ron plus un adaptor hi-low 50-80-100 ron habar nu am mai bine mai face un efort de 200- 300 ron acolo.
Nu compari semnalul preamplificat de mare voltaj cu un adaptor hi-low
calitativ vorbind
La modelele respective are si x-over activ cu 3 cai time corection pe 6 canale s.a.m.d.
Bafta! |
|
| Sus |
|
 |
|