|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
Shokaliptiku Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006 Mesaje: 2945 Locație: galati
|
Trimis: Mie Dec 27, 2006 1:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
intrebare pt cunoscatori !
tinand cont ca bateria este in portbagaj ... si ca as avea nevoie de 1 1.5m cablu de alimentare ... ma sfatuiti sal scurtez ... sau sal las asa ! din fizica putina pe care am invatato la scoala ... stiu ca e mai bine sa fie mai scurt calbul pt ca scade necesitatea folosirii unuia mult mai gros !
ca un exeplu : un cablu de 1m si sectiune 16mm2 este echivalet unuia de 5m si sectiune 53mm2 !
dc gresesc va rog sa ma corectati ... proful de fizica e de vina !
am nevoie de un rasp rapid !
multumesc !!! numa bine ! |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Mie Dec 27, 2006 3:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
| da, e racomandat sa il scurtezi daca crezi ca nu o sa mai ai nevoie de el intreg. |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Joi Dec 28, 2006 7:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Confirm si eu... poti sa pui si mai subtire... dar pune totusi de minim 20mm pentru ca ai si putere maricica. |
|
| Sus |
|
 |
taz21 Pasionat
Data înscrierii: 23/Oct/2006 Mesaje: 75 Locație: Jud. C-ta
|
Trimis: Lun Ian 15, 2007 3:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
Degeaba e bateria in portbagaj, daca curentul vine de la alternatorul din fata si vine printr-un cablu subtire.
Eu zic sa puneti minim 20mm de la alternator la baterie, si tot asa de la baterie la statii.
Parerea mea. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|