|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
fmihai
Data înscrierii: 09/Sep/2009 Mesaje: 5
|
Trimis: Mie Sep 09, 2009 3:06 pm Titlul subiectului: sistem sunet xsara picasso |
|
|
Salut,
Am un xsara picasso 2008 si doresc sa fac upgrade la sistemul de sunet.
Acum difuzorul stanga fata gajie cand intra basul (doar stanga) si ma gandesc sa schimb toate difuzoarele
Masina are 4 dif si 2 twetere.
Ce recomandati dv?
Nu as dorii sa schimb radio-cd original ptr ca este legat de calc de bord/afisaj/comenzi volan
Nu doresc sa ascult muzica tare, doar sa fie un sistem decent fara distorsiuni cand dai volumul (la ora 9)
Bugetul ar fi cam 500RON
Va multumesc,
Florin |
|
| Sus |
|
 |
adi90 Pasionat

Data înscrierii: 21/Iul/2009 Mesaje: 190 Locație: Pitesti
|
Trimis: Mie Sep 09, 2009 3:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
| ce dimensiuni au difuzoarele? 16,5 cumva? |
|
| Sus |
|
 |
fmihai
|
Trimis: Mie Sep 09, 2009 3:16 pm Titlul subiectului: dimensiuni |
|
|
| 16.5 fata si am inteles ca 16 pe spate (dar asta trebuie sa verific) |
|
| Sus |
|
 |
adi90 Pasionat

Data înscrierii: 21/Iul/2009 Mesaje: 190 Locație: Pitesti
|
|
| Sus |
|
 |
danpalarie Priceput

Data înscrierii: 28/Iul/2009 Mesaje: 221
|
Trimis: Mie Sep 09, 2009 4:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
+1 pentru helixurile date, foarte bune difuri, se aud fain chiar si fara amplificare. Acum ce as dori sa iti spun, ca sa nu regreti procurarea acestor difuri, te-as sfatui sa iti schimbi playreul pe unul de la pioneer, iti gasesti ceva la 100 euro la miina a doua, din experienta, am instalat pe un bmw 3 si o toyota avencis, sincer nu am avut probleme cu computerul de bosd sau cu tastele de pe volan.
Cum zic multi, si eu ii sustin prima ce ar trebui schimbat in masina ar fi playerul.
O alta cale, ar fi sa iti procuri doar difuri pe fata(sistem) la un pret de 250 ron, iar dupa aia sa iti procuri un amplificator pe doua canale de vreo 300 ron la miina a doua.
Insa din ce am inteles de la tine, nu vrei sunet tare, te sfatui sa iti procuri helixurile indicate de adi90. _________________ Kia sportage 2008 pio 6950IB, focal Polyglass 165 VR, hifnics ZXi 4002, OLYMPUS OLM1612 + TXi 1500D. |
|
| Sus |
|
 |
fmihai
|
Trimis: Joi Sep 10, 2009 4:53 pm Titlul subiectului: insonorizare |
|
|
Va multumesc pentru idei.
Deci montez helix 62.1 pe fata si 6.1 pe spate?
Vroiam sa stiu daca a montat cineva boxe noi pe xsara picasso. Cred ca usile nu sunt antifonate deloc si ar trebuii sa bag ceva bani si acolo. |
|
| Sus |
|
 |
danpalarie Priceput

Data înscrierii: 28/Iul/2009 Mesaje: 221
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|