Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

sistem sunet xsara picasso

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
fmihai

Data înscrierii: 09/Sep/2009

MesajTrimis: Mie Sep 09, 2009 3:06 pm    Titlul subiectului: sistem sunet xsara picasso Răspunde cu citat (quote)

Salut,

Am un xsara picasso 2008 si doresc sa fac upgrade la sistemul de sunet.
Acum difuzorul stanga fata gajie cand intra basul (doar stanga) si ma gandesc sa schimb toate difuzoarele

Masina are 4 dif si 2 twetere.

Ce recomandati dv?
Nu as dorii sa schimb radio-cd original ptr ca este legat de calc de bord/afisaj/comenzi volan

Nu doresc sa ascult muzica tare, doar sa fie un sistem decent fara distorsiuni cand dai volumul (la ora 9)

Bugetul ar fi cam 500RON

Va multumesc,
Florin
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
adi90
Pasionat

Data înscrierii: 21/Iul/2009
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Mie Sep 09, 2009 3:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ce dimensiuni au difuzoarele? 16,5 cumva?
Sus
fmihai

MesajTrimis: Mie Sep 09, 2009 3:16 pm    Titlul subiectului: dimensiuni Răspunde cu citat (quote)

16.5 fata si am inteles ca 16 pe spate (dar asta trebuie sa verific)
Sus
adi90
Pasionat

Data înscrierii: 21/Iul/2009
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Mie Sep 09, 2009 3:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cam astea ti-as recomanda
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/HELIX/Sisteme/DB_62.1_Dark_Blue/
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/HELIX/Coaxiale/DB_6.1_Dark_Blue/
Sus
danpalarie
Priceput

Data înscrierii: 28/Iul/2009

MesajTrimis: Mie Sep 09, 2009 4:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

+1 pentru helixurile date, foarte bune difuri, se aud fain chiar si fara amplificare. Acum ce as dori sa iti spun, ca sa nu regreti procurarea acestor difuri, te-as sfatui sa iti schimbi playreul pe unul de la pioneer, iti gasesti ceva la 100 euro la miina a doua, din experienta, am instalat pe un bmw 3 si o toyota avencis, sincer nu am avut probleme cu computerul de bosd sau cu tastele de pe volan.
Cum zic multi, si eu ii sustin prima ce ar trebui schimbat in masina ar fi playerul.
O alta cale, ar fi sa iti procuri doar difuri pe fata(sistem) la un pret de 250 ron, iar dupa aia sa iti procuri un amplificator pe doua canale de vreo 300 ron la miina a doua.
Insa din ce am inteles de la tine, nu vrei sunet tare, te sfatui sa iti procuri helixurile indicate de adi90.

fmihai

MesajTrimis: Joi Sep 10, 2009 4:53 pm    Titlul subiectului: insonorizare Răspunde cu citat (quote)

Va multumesc pentru idei.

Deci montez helix 62.1 pe fata si 6.1 pe spate?
Vroiam sa stiu daca a montat cineva boxe noi pe xsara picasso. Cred ca usile nu sunt antifonate deloc si ar trebuii sa bag ceva bani si acolo.
Sus
danpalarie
Priceput

Data înscrierii: 28/Iul/2009

MesajTrimis: Joi Sep 10, 2009 6:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cu siguranta ca insonorizarea usilor, va avea un impact numai spre bine, vor disparea distrsiuni din partea tablei si a intregii usi.
Pentru tabla eu zic ca asta e cel mai optim produs http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Insonorizare/Standartplast/Bimast_Bomb_-_4_folii/

Iar pentru plastic iti recomand pasta brax http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Insonorizare/Brax_xVibration_1,5_Kg/

Personal stau numai cu usile din fata antifonate, sincer(depinde si de masina)
nu se simte o foarte mare diferenta. Acum vezi si tu ca e putin piperat pretul pentru antifonare

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum